עבור לתוכן
Nevo Dar-Perl

ארקיע וישראייר.

Recommended Posts

פורסם

שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון:

אז ככה, אני רואה ברשת בטיסות IFR לחו"ל מהארץ טייסים שתמיד טסים ELY.

פעמים נדירות אני רואה איזה ארקיע או ישראייר שטסים מישראל IFR לחו"ל.

עכשיו השאלה שלי היא: למה לדעתכם או בכלל --למה?-- אין טיסות של ארקיע או ישראייר ברשת ורק אל-על היא החברה שכולם טסים איתה ?

כל דבר שרק קשור לנושא הייתי רוצה לשמוע. שיקול, מחשבה, דעה או העדפה. כל דבר שקשור לנושא זה יתקבל בברכה.

פורסם

נבו ידידי, אני מתכנן לבצע את כל הטיסות שלי בעתיד לחו"ל רק עם ישראיר.

בארץ אני מתאמן ברשת בינתיים IFR עם ישראיר לאילת ומקווה לטוס איתם ליעדים בחו"ל.

משום מה אני לא כ"כ נלהב מאלעל ברשת-לא יודע למה אפילו.

זה התכנון שלי שאני מקווה שיהפוך בע"ה למציאות כמה שיותר מהר :D

פורסם

שמתי לב שאתה בקטע שלהם לפי הסמל :wink:

טוב מאוד לשמוע... אם רק יהיה גיוון ברשת ולא כל הזמן אל-על אל-על אל-על....

כמובן שזכותו של כל אחד לעשות מה שבא לו, אבל בכל זאת אם יהיו ארקיעות וישראיירים וגם אל-עלים לא שחסר, ישראל תיראה ממש יפה ברשת. זה גם יתן תחושה של מציאותיות לפקחים, הם יפקחו על ארקיעות וישראיירים ולא כל הזמן אל-על.

פעם שמעתי ISR101 שהמריא לניו יורק (שמעתי אותו ברשת כ-OBS) והוא התבלבל באחד הקריאות שלו ואמר ELY101 במקום ISR101... :? אבל חפיף... בגדול אם רק יהיה יותר גיוון זה יהיה נחמד יותר, גם לראות בסרב אינפו וגם ככה לפקחים קצת גיוון.

פורסם

אם אתה רוצה שתהיה תנועה לא רק של אלעל אתה מוזמן להצטרף אליי ולא לטוס עם החברה שתואמת את הסמלון שלך :wink:

דבר שני- לישראיר וארקיע יש מספר סוגי מטוסים מאוד מועט ומצומצם ואנשים מעדיפים חברה גדולה עם צי גדול והרבה סוגי מטוסים- כמו אלעל.

מה עוד שאין PMDG למטוסים שיש לארקיע וישראיר- דבר ש"מרתיע" הרבה טייסים שרוצים להיות כמה שיותר מקצועיים.

אני מכבד את זה אבל עדיין מעדיף את ישראיר :D

פורסם

ואללה צודק, זאת בטח הסיבה...

אני גם מבין אלה... מחכה ומשתוקק ל PIC החדש שיהיה ל FS2004.

ככה אני שם אותו על כל מטוס 757 שיש לארקיע או ישראייר ומתחיל לטוס איתם חופשי.

חבל באמת שאין איזה FMC או קוקפיט מקצועי אפילו הפשוט ביותר ל FS2004 למטוס 757...

שזה יכול להיות גם ל-767 כידוע.

ברגע שאני יהיה במצב של לטוס עם FMC או קוקפיט מקצועי ל 757 ב-FS2004 אני ישר מתחיל לטוס עם ארקיע וישראייר ברשת.

פורסם

גם זה נכון, אבל עדיין זה עושה בעיות רציניות אצל חלק מהאנשים שאני מכיר.

ידוע לי על אנשים שהצליחו לטוס עם הPIC על ה FS2004 בכיף חוץ מכמה בעיות קטנות, אבל גם יש כמה חברה שאמרו לי שזה כימעט הרס להם את המחשב.

אני בכל מקרה מחכה ככה לPIC החדש וברגע שהוא יצא החיוך על הפנים שלי יהיה יותר רחב מ- :D

וחזרה לעניין ארקיע, הקטע שלי של להתחיל לטוס עם ארקיע\ישראייר זה גם מצויין כי בIAL האהובה שלי אפשר לדווח ארקיע וגם ישראייר... טוב שיש חברה שאפשר לגוון איתה בין כל החברות בארץ.

פורסם

אני הייתי ישראייר 101 לקנדי שהתבלבל ,סורי :oops: :P

בקשר לפאנל,יש בחור בשם לוני פיין (LONNY PAYNE)שהוא קפטן של 757 בTWA הוא עשה פאנל מדהים ומדוייק של 757 עם כל מיני עדכונים וכו` וכו` -חפשו את זה באווסים :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...