Nimrod פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 היום שחזרתי מבית ספר (וההסעה עוברת ממש ליד החניה) ראיתי המון המון מטוסים שבדרך כלל יש שתים שלוש... אולי מישו יודע על איזה אירוע כי לפי מה שהבנתי מארז יש איזה חברה מסחרית עושה שם משהו אבל לא הבנתי מה... אולי מישהו יודע עוד פרטים חוץ מזה? נמרוד
ארזS פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 ראיתי שמישהו בדיוק שאל את השאלה הזאת בפורום תעופה קלה של תפוז וענו לו שהיה אירוע של חברה מסחרית כל שהיא. יותר מזה אני לא יודע.
Tomer Haim פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 ואני מצד שני, נהנתי להיות לבד בהקפות בהרצליה, מס' 1 לנחיתה תמיד...
ארזS פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 בבקשה תשובה שכתבו בפורום תעופה קלה של תפוז בדיוק בנושא הזה : • עסקת זהב של חברת "צ'יףאייר"ו yagel© ו 23:58 | 01/09/04 צי של כ 15 מטוסים,ססנות,אצטקים ופייפרים עשו טיול לכ 60 תיירים בשמי הארץ.הטיול כלל נחיתה בראש פינה ,מצדה ושדה דב.מיטב טייסי התעופה הכללית(מרושיינים מסחרית)לקחו חלק בעסקה.
Shayt פורסם ספטמבר 2, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2004 ואני מצד שני, נהנתי להיות לבד בהקפות בהרצליה, מס' 1 לנחיתה תמיד... תומר, בוא למגידו ושם תמיד תהיה מס' אחד שי