שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוקטובר 16, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 שלום לכולם ! לפני מספר דקות ( יום חמישי 16/10/03, 22:30) נחתתי בשדה התעופה בחיפה לאחר טיסה מדהימה מפאפוס בקפריסין לחיפה. את הטיסה ביצעתי במבנה ביחד עם נמרוד גרשוני. שנינו טסנו במטוסי ססנה 210 בגבהים משתנים לאורך הנתיב. למתענינים שבינכם, נתיב הטיסה היה: יציאה דרך הנקודה "דיפוס", לכיוון מזרח. מעל לרנקה ( LCA VOR), פנייה דרומה על נתיב B17 לכיוון הנקודה TIROS ובהמשך תחת פיקוח לכיוון גלים ונחיתה בחיפה. כאשר התקרבנו לנקודה VELOX, יצרנו קשר עם פיקוח תל - אביב. בזמן זה היו למיטב הבנתי לפחות שני טייסים מתחילים בתוך ה TMA. בתור V-טייס עם קצת ניסיון, להלן כמה נקודות שאני רואה אותן כחשובות שבמידה וכל הטייסים יקפידו אליהן, כולנו נהנה יותר מהתחביב. 1. אני לא מזלזל באף אחד אבל חשוב להכיר את המונחים הבסיסיים הקיימים בתחום, בעיקר את ארבעת מקטעי ההקפה. 2. שנית, חשוב להכיר טוב את השדות בהם טסים. ניתן למצוא דפיות מפורטות באתר החטיבה. כמו כן, אין צורך להתבייש, אף אחד פה לא נולד אם ידע בלקרוא דפיות. אני בטוח שכל אחד ממשתמשי הפורום, כולל אני כמובן, ישמח להסביר ולענות על שאלות. 3. השתדלו לשמור על נהלי דיבור בקשר. כל טייס המעוניין לדבר עם הפקח צריך קודם כל לקרוא לפקח ולהזדהות, לדוגמה: תל אביב, CDG... חשוב להמתין - הפקח יפנה אליכם חזרה - אני מבטיח. לאחר תגובה מהפקח, לדוגמה CDG, פיקוח תל אביב, המשך... ניתן להמשיך לומר מה שרוצים. כמו כן, השתדלו מאד לא להתפרץ לדברים של מישהוא אחר. תזכרו תמיד שטייס צריך ( אפילו חייב ) לתת READBACK על כל הוראה מהמגדל. לכן, חכו ל READBACK הזה לפני שאתם עולים לערוץ. אלו הם שלושה לקחים שחשוב שכולנו ותיקים וחדשים כאחד, נלמד ונקפיד כדי להנות ולהיות מקצוענים בתחום. בהזדמנות זו ברצוני להודות לאיציק על הפיקוח המקצועי, גם תחת לחץ רב, שקיבלנו בטיסה זו. מקווה להמשך טיסות מעניינות, בברכה, שגיא sgi_yny@yahoo.com.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 נקודות יפות וחשובות שגיא... אני מבקש מכל הטייסים החדשים שהיום היום לקרוא את הנקודות האלה ולישם אותם חג שמח