עבור לתוכן
Amithakafkaf

שאלה לגבי טיסה במציאות-ססנה 172.

Recommended Posts

פורסם

שלום,

אני בן 16 ואני חולה על מטוסים ותעופה.

אני בקורס טיס פרטי מחזור 22 של IFS ואני טס ברשת VATSIM בינתיים רק בהקפות עם ססנה 172(עדיין לא הגענו לCVFR מלא)

השאלה שלי היא כזאת:

האם אפשרי מתישהו לשכור מטוס במציאות עם מדריך,ולעלות איתו לאויר,כשהוא כמובן מטיס אבל שהוא יתן לי גם להטיס בזמן האויר?

אני יודע שיש כאן כאלו שעושים ועשו רשיון טיס פרטי אבל אני קטן מדי בשביל הרשיון טיס וזה אני יעשה אם יהיה כסף כשאני יהייה גדול.

אני רוצה בכללי לשכור מטוס עם מדריך ולעשות כיאילו שיעור טיסה אך ללא שירשם לי כשעת טיסה לרשיון אלא לחויה עצמה,והאם תינתן לי אפשרות להטיס גם את המטוס כמובן בליווי של המדריך?

תודה לעוזרים,

ד"א אם כן,מישהו יכול להפנות אותי למישהו שיש לו מטוס מדגם ססנה 172/152? (כמובן שבתשלום)

תודה רבה על העזרה,

עמית גרינברג. 4X-AXN

פורסם

http://school.fnaviation.co.il/order_fo ... php?cat=56

"אם אתם חולמים לקבל רישיון טייס פרטי או לחוות הטסת מטוס, בית הספר לטיסה F.N.A גיבש מוצר ייחודי בשבילכם-טיסת הכרות. בה תוכלו להטיס מטוס בעצמכם, כאשר לצידכם ישב מדריך מקצועי. בתום הטיסה המדריך ישמח לענות על שאלות ולתת פרטים לגבי תהליך הוצאת רישיון טיס פרטי.

*קיימת אפשרות לשלב בין טיסת הדמיה בסימולטור לבין טיסת הכרות. אם אתם חולמים לקבל רישיון טייס פרטי או לחוות הטסת מטוס, בית הספר לטיסה F.N.A גיבש מוצר ייחודי בשבילכם-טיסת הכרות. בה תוכלו להטיס מטוס בעצמכם, כאשר לצידכם ישב מדריך מקצועי. בתום הטיסה המדריך ישמח לענות על שאלות ולתת פרטים לגבי תהליך הוצאת רישיון טיס פרטי.

*קיימת אפשרות לשלב בין טיסת הדמיה בסימולטור לבין טיסת הכרות. "

פורסם

תודה רבה על התשובות!

רציתי את השמות של הבתי ספר ללימוד טיסה,לא יידעתי אותם.

מישהו יודע מאיזה גיל אפשר להוציא רשיון טיס לססנה? (לטיסות cvfr)

פורסם

כל התשובות לשאלות שלך אתה יכול למצוא בגוגל בקלות.

כמו באיזה גיל מתחילים,כמה עולה שעת טיסה,איזה בתי ספר,איפה ניתן לעשות טיסות היכרות.. חבל לפתוח שרשורים שאתה יכול לקבל תשובות בגוגל באופן ישיר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...