עבור לתוכן
Ittai Arnon

**חדר בקרה 11: ריכוז מידע ופרטים, שרשור אחוד**

Recommended Posts

פורסם

חברים

תודה ענקית לכול האנשים שנתנו יד.

נהנתי מאוד לסגור את עמדת ת"א אתמול בחצות עם תנועה טובה שנכנסה מחול עם שילוב של חירום.

גם החברה מקפריסין היו איתנו לאורך הדרך שעשה את החויה טובה יותר.

כן ירבו.

פורסם

חברים יקרים משפחת ואטיל היקרה .

אני לא מוצא מילים מתאימות על מנת להודות לכל מי שלקח חלק קטן כגדול באירוע הנפלא שהיה לנו במושב חגור.

ראשית לדוד כהן היקר,בלי עזרתו העצומה לא היה מתקיים החד"ב במושב חגור,תודה לך דוד ובתקווה גדולה כי מצאנו במושב בו אתה גר

גם "בית חם" להמשך פעילות החטיבה.

ברכות ותודה לרשימה ארוכה של חברים יקרים אשר תרמו 100% מזמנם ,באו והרימו אירוע מורכב שכזה.

באתי לבקר בשבת ולהתרשם מהדבר הזה שנקרא חד"ב,פשוט לא להאמין למראה עיניים,לאורח הבא מהחוץ נדמה כי כאן מנהלים את העולם,

איש איש בעמדתו מנהל את המוטל עליו,כולם מדברים בשקט,פתאום מתח בחלל האוויר,טייס לא עונה לפקח,פקח לא עונה לטייס,מנורת חירום

אדומה דולקת,מתחילים להזיע,הדופק עולה,יובש בגרון,מה עושים לכל הרוחות??? אז נשמעת בחלל האוויר קריאה,יוני,יוני רביבו ,אפוא הוא?

אז מופיעה בסערה יוני שלנו הכל יכול, עם כובע מצחייה על ראשו ובמבט בוטח מסנן בין שפתיו "יהיה בסדר חברים" ,חיש קל שולף אוזניה,

כבל ופלג, מניף במרץ קופסת מחשב ,פותח פה פותח שם ,נשכב על הגב וזוחל כנחש משם לשם וזהו,הסכנה עברה חלפה ,יוני כל יכול ניצח,

הגיבור ניצח ,יש קשר הטייסים והנוסעים ניצלו ,קודקוד החטיבה קפטן איתי ארנון שמח מאוד,עכשיו הזמן לשתות קפה ועוגה,לנגב בצלחת חומוס

וזיתים ולקוות כי כל האירוע יסתיים ביום א' על הצד הטוב ביותר.

זהו חברים,הסיפור שלי תם ,הסיפור אמיתי ,חברים נוספים שלא ציינתי את שמם כגון אוהד שליו,רן בן שמואל,עידו רהב ועוד רבים וטובים

היו שותפים לחוויה שאני עברתי,חוויה של פעם בשנה.

תודתי העמוקה לכל משפחת ואטיל .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...