עבור לתוכן
itzik friedman

צריך פרטים על טיסת אלעל לבוקרשט

Recommended Posts

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת אני עשיתי בוק על טיסת אלעל 571 מב"ג לבוקרשט LROP ואני צופה לעצמי לא מעט פאשלות... כדי למזער נזקים אני מבקש אם אפשר כמה שיותר פרטים הטיסה הנל,

כלומר מה הנתיב שאלעל טסים אותה, טווח גבהים, SID, STAR, פעם ראשונה שאני לוקח על עצמי משהו רשמי ועוד בארוע, אבל חייבים לעשות את הפעם הראשונה אז נא לא לבאס...

אני בדרך כלל מתמודד יופי, אני רק מבקש שתעזרו לי להיות מוכן יותר!!!!!

בתודה מראש -איציק :oops:

פורסם
כמו שכתבתי בכותרת אני עשיתי בוק על טיסת אלעל 571 מב"ג לבוקרשט LROP ואני צופה לעצמי לא מעט פאשלות... כדי למזער נזקים אני מבקש אם אפשר כמה שיותר פרטים הטיסה הנל,

כלומר מה הנתיב שאלעל טסים אותה, טווח גבהים, SID, STAR, פעם ראשונה שאני לוקח על עצמי משהו רשמי ועוד בארוע, אבל חייבים לעשות את הפעם הראשונה אז נא לא לבאס...

אני בדרך כלל מתמודד יופי, אני רק מבקש שתעזרו לי להיות מוכן יותר!!!!!

בתודה מראש -איציק :oops:

אתה ממש לא חייב לבצע אותה ברשת 1:1 כמו במציאות. הגובה והנתיב יכולים להיות שונים וכך גם חישוב הדלקים וCOST INDEX.

אתה יכול לתכנן נתיב משלך ולחשב דלקים עם VROUTE (יש לה גם גרסא חינמית), לגבי SID STAR זה לא משהו שאפשר "לתת לך" עכשיו, אתה צריך שיהיו לך דפיות עדכניות של ב"ג ו LROP מול העיניים, בגדול אתה בודק את ה ATIS של השדות הנ"ל או מבקש מהפקח את המסלול שבשימוש ואז אתה שולף את הדפית הרלוונטית ומבצע לפיה.

זה על קצה המזלג

בהצלחה

פורסם
שבכל העולם דברים השתנו מאז 2006 היית רוצה לטוס היום בנתבג הדיפולטי??????

אם אין אפשרות מכל מני סיבות להתקין את הסינרי אז למה לא? פשוט מעדכנים את הפקחים ורושמים בתכנית טיסה שאתה עם הסינרי הדיפולטי. זה דבר די מקובל. הנה אני עשיתי טיול מסביב לעולם ברובו טסתי ברשת והשתמשתי רק בסינרים הדיפולטים והלך לי לא רע בכלל.

פורסם

תודה ניר, אבל ההודעה שלך כבר הייתה מידיי מאוחר בשבילי....

בכל אופן לא היה פיקוח כצפוי אז זה לא שינה הרבה ;)

ובאמת כתבתי בתכנית טיסה שאני עם הדיפולטי כהמלצת אדם.

תכלס היה מושלם!!! נקי מטעויות, הכל כמתוכנן, היה פיצוץץץ + פיקוח כל הדרך חוץ מרומניה עצמה (ישראל+ניקוסיה+איסטנבול) קיצר הי ממש כיף! מחכה כבר לאירוע הבא!!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...