אורח פורסם דצמבר 27, 2011 דיווח פורסם דצמבר 27, 2011 אני מעוניין בחוות דעת על התוכנה. שמעתי שתכנון הטיסה שם הוא מאוד נוח ומוצלח.
R0e1JaC פורסם דצמבר 27, 2011 דיווח פורסם דצמבר 27, 2011 כן, אני משתמש (השתמשתי, אני לא טס הרבה במיוחד עכשיו). דבר איתי.
Adam Waiser פורסם דצמבר 27, 2011 דיווח פורסם דצמבר 27, 2011 אני מעוניין בחוות דעת על התוכנה. שמעתי שתכנון הטיסה שם הוא מאוד נוח ומוצלח. שווה כל שקל, נוח ועובד נהדר. ממליץ בחום
Aaron Dagan פורסם דצמבר 27, 2011 דיווח פורסם דצמבר 27, 2011 אני מעוניין בחוות דעת על התוכנה. שמעתי שתכנון הטיסה שם הוא מאוד נוח ומוצלח. 1. אני משתמש בתוכנה-אתר הזה כבר תקופה ארוכה 2. האפשרויות בגירסת הפרמיום מורחבות, אבל לפעמים לא עונות על הציפיות (דגם מסוים של מטוס, דפיות וסינרי לא תמיד מעודכנים, וכו) 3. למרות המספר הגדול של דגמי מטוסים שבמאגר התוכנה (כל אחד עם הנתונים שלו), לעיתים חסר דגם ספציפי. 4. לאחרונה הוסיף המתכנת פונקציה לשיבוץ סיד-סטאר בתוכנית הטיסה. עדיין בבדיקה בגירסת בטא. סיכום: העלות זניחה בהשוואה לתועלת. מומלץ מאד.
אורח פורסם דצמבר 27, 2011 דיווח פורסם דצמבר 27, 2011 אני עדיין מתלבט. לפי מה שידוע לי היוצרים של TOPACT מתכוונים להוציא תוכנה משלהם, שלפי התמונות שהם נתנו, הולכת להיות מצוינת.
Ido Wachtel פורסם דצמבר 27, 2011 דיווח פורסם דצמבר 27, 2011 אני עדיין מתלבט. לפי מה שידוע לי היוצרים של TOPACT מתכוונים להוציא תוכנה משלהם, שלפי התמונות שהם נתנו, הולכת להיות מצוינת. לא לחשוב פעמיים
Aaron Dagan פורסם דצמבר 28, 2011 דיווח פורסם דצמבר 28, 2011 אני עדיין מתלבט. לפי מה שידוע לי היוצרים של TOPACT מתכוונים להוציא תוכנה משלהם, שלפי התמונות שהם נתנו, הולכת להיות מצוינת. לא לחשוב פעמיים אין צורך לחשוב פעמיים או בכלל להתלבט.... קבל החלטה מינהלתית: קנה את שתי התוכנות.... אגב: TOPCAT מדברים על השדרוג שלהם תקופה ארוכה (סטייל PMDG ) לכן מציע לך להתקדם ל-VROUTE ובמקביל להשתמש ב-TOPCAT הנוכחי עד שיצאו עם המוצר החדש....איך זה?
אורח פורסם דצמבר 28, 2011 דיווח פורסם דצמבר 28, 2011 אני עדיין מתלבט, כי 20 יורו זה לא מעט כסף, בשבילי לפחות.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 29, 2011 דיווח פורסם דצמבר 29, 2011 לדעתי זה שווה, אני אוהב את זה שיש לי את הכל בכלי אחד במקום להשתמש ב10 תוכנות שונות.