עבור לתוכן
Ittai Arnon

**חד"ב בקרה 11** - סיכום רשמי

Recommended Posts

פורסם

אז הנה עבר לו שבוע מאז שהתחלנו את החד"ב וזה הזמן להודות...

בראש ובראשונה תודה רבה לדוד כהן שבלעדיו לא היה לנו כזה חד"ב, הירתמות המושב לאירוע, הקמת קו אינטרנט במועדונית, דאגה לכל החסר וכל הזמן אכפתיות.

מבחינת מנהלות ותשתיות באמת שלא יכולנו לבקש יותר טוב ! דוד תודה רבה רבה בשם כל החטיבה !

תודה רבה למשפחת טראוב על תרומתם התמידית של המקרנים והמסכים, מי שלא יודע, בכל אירוע מתייצבים ראשונים ותורמים לנו, מרימים תמיד את האירוע שלב אחד ליותר מקצועי ומפואר !

תודה רבה לכל התורמים אשר תרמו לנו ציוד אספקה והובלה ואף חלקם מעדיפים להישאר אנונימיים, עושים זאת באהבה אמיתית לחטיבה !

תודה רבה לתורמי המחשבים האישיים והציוד האישי אביב קרבל ומשה אלבז על המחשבים שהריצו את הסימולטור, ירדן בן-דור על ציוד הקוקפיט הביתי, ירדן ישב שעות רבות בכל זמן פנוי מהלימודים וקינפג את הקוקפיט שנהנו לטוס בו בחד"ב.

שני אנשים מיוחדים שהיו יחד איתי אחראים על חדר הבקרה,

תודה רבה לאיציק בקשי, עזר לנו מאוד בהקמת האירוע מהתכנון, ביצוע ועד הפירוק ! תרם רבות מניסיונו מחדרי בקרה קודמים, איציק שבכל אירוע לוקח חלק פעיל ובלתי נפרד ! איציק אני מודה לך בשם כל החטיבה !

תודה רבה ליוני רביבו, מי שלא יודע החד"ב הזה קם ונופל על ציוד. הציוד רובו ככולו הוא פרי יצירתו של יוני. מהכנת חדר המכ"מ (הדיקטים אשר מדמים מכשור בקרה), כל מחשבי החד"ב שעברו בדיקה והכנה, ארגזי הציוד, המסך הענק עליו הקרנו בחדר הראשי ועוד ועוד ועוד.

תודה רבה לאוהד שלו, עזר לנו מאוד בהכנה, תרם רבות מכישוריו הטכניים במהלך החד"ב, יצר לנו סקטור מטורף ביורו-סקופ בהשקעה של שעות רבות רבות !

תודה רבה לכל החברים שהתייצבו בהקמה ועזרו לנו להקים את כל העסק שלקח להקים שעות רבות וכן עוד שבצורים בימים שלאחר מכן.

תודה רבה לכל החברים שנשארו לפרק, כמו שאיציק אומר: "לכל חד"ב יש גם מוצאי חד"ב" :lol:

תודה רבה לצוות החטיבה לאמיר שעזר לנו מקנדה הרחוקה, לאור בכתרי שנכנס לתפקיד אחראי אירועים וקיבל חתיכת אירוע לפרסם, לרן , לאלמוג, לצבי. צוות מעולה שתומך ובלעדיו לא זז כלום.

אחרונים חביבים, תודה לכל מי שלקח חלק פעיל בחדר הבקרה בלעדיכם כל זה לא היה קורה !

צוות החטיבה יקיים תחקיר וסיכום לאירוע - בינתיים מספר נתונים:

במרחב הישראלי תחת LLLL_CTR ביקרו התנועות הבאות:

סה"כ 469 תנועות במרחב הישראלי מיום חמישי עד ראשון כולל.

llllctr.jpg

בנתב"ג ביקרו התנועות הבאות:

סה"כ 341 תנועות בנתב"ג שזה ממוצע של 4 תנועות לכל שעה עגולה.

llbgapp.jpg

הסטטיסטיקה באדיבותו של אמיר פז*

פורסם

:!: ותודה רבה למנהל החטיבה שלנו, איתי ארנון שהכריז, ניהל והכווין את החדב מיום ההכנות הראשון. פינה ימים שלמים מעיסוקיו הרבים וכל זה למען האירוע והחטיבה.

בנוסף לאנשים שצוינו ע"י איתי,

תודה לאלמוג עטר על ההשקעה במשמרות אחמ"ש ופיקוח, לרב"ש על העזרה בסימ' ולוח-REALOPS, לבר לוי ואלדר סלע על הסיוע הטכני בזמן אמת, ליורם בן-ארי, ותורמים אנונימיים נוספים. :D

וכמובן לכל הפקחים שהגיעו לפקח, מהחבר'ה הותיקים ועד לאפרוחי הפיקוח.

לארגן אירוע כזה במקביל לסדר יום שגרתי של לימודים/עבודה זה אתגר לא קטן. מההכנות הראשונות של בערך חודש+ לפני; פרסום, עבודות עיצוב, לוח שיבוצים, מערכת REALOPS, שרטוטים ותכנון לו"זים, איסוף ציוד, הכנת מחשבים (סיוט :!:), תיאומים, סדנה, חולצות, הדרכה, שינוע ציוד....ועוד העבודה נמשכת במיון הציוד וכמה פריטים עדיין לא חזרו לבעליהם. ועוד לא הזכרתי את התחקיר והכוונה לאגד את חומרי התכנון לפורמט חד"ב קבוע לשנים הבאות. מקווה שבעתיד אנשים נוספים יתנסו בחוויה ויבינו אפילו במעט כמה השקעה חברים נתנו פה. וכמו שאמרתי למישהו בחדב, ציוד ניתן לרכוש בכסף, אבל רצון טוב ואמיתי לעזור וליצור ביחד- לזה אין מחיר.

בנוסף מה שהיה יפה השנה מבחינתי, זה שהאירוע מהתכנון ועד הפירוק היה די צוותי ולא ע"י אדם או שניים. זו אחת מנקודות השימור לצד לא מעט נק' לשיפור שעוד נדאג לרכז לפעם הבאה.

שבת שלום לכולם.

פורסם

כמה תודות ממני-

תודה רבה על המשך המסורת.

דוד- אין בפי דיי מילים להודות לך על הכנסת האורחים, מוריד את הכובע.

יוני, פה כבר צריך מישהו מוסמך יותר ממני לאבחן את התופעה, האיש לא נח לרגע, ולא משנה באיזו שעה הייתי שם הוא תמיד עבד על משהו, לשניה לא נח , פשוט מדהים כמה אהבה יש לבחור הזה לחטיבה ( אמיר תזהר יוני מאחוריך - נראה לי שנעשה חולצה כזו).

איציק שכרגיל קצרה היריעה, היה כיף לעשות איתך משמרת לילה.

לאוהד על ההדרכה.

לשמוליק ורן שתמיד עושים איתי משמרת לילה.

לכל הפקחים והטייסים שלקחו חלק באירוע, בהחלט מגייעה גם לכם תודה.

לכל מי שלקח חלק באירוע ולא ציינתי אותו אישית, תודה.

לצוות החטיבה, בהחלט מגיעה לכם תודה ופרגון, אומנם לא משהו מורגל אצלנו בחטיבה אבל בהחלט מגיעה לכם מילה טובה, כאחד שמכיר את המערכת אני יודע כמה שעות וימים שפכתם על האירוע , בהחלט לא מובן מאליו, ולכן שוב, תודה רבה.

פורסם

למרות כל התודות בהודעות מעליי אני רוצה עוד פעם להגיד תודה לכמה אנשים חשובים שבזכותם קם החד"ב

בראש ובראשונה לדוד כהן ולמושב חגור על האירוח המדהים, הייתי כמעט בכל החד"בים שהיו בחטיבה ולקבל מקום כזה עם תמיכה כזאת זה משהו באמת מטורף.

דוד תודה !

כמובן תודה ענקית ליוני האנרג'ייזר שלא נח לרגע ודאג שהכל מתפקד מהעכבר הכי קטן למקרנים ולמסכים, לאוהד על הסקטורים בכל המחשבים (עניין לא פשוט בכלל), הATIS, הלו"ז המדוקדק לתהליך ההרכבה והפירוק החל ממשהו כמו חודש לפני החד"ב עד לימים שאחריי...

כמובן תודה לאיציק שתמיד נרתם לעזור וכבר חלק מהנוף של חדר בקרה 8)

ותודה כמובן לאיתי שבאמת התפנה מכל העיסוקים הרבים שלו על מנת לנהל אירוע שכזה ברמות הכי גבוהות שרק אפשר וכמובן גם לשאר צוות החטיבה שבלעדיו פשוט לא היה חדר בקרה !

כמו שאתם בטח מתארים לכם הקמה של אירוע כזה דורשת השקעה מטורפת של זמן ומחשבה, כל החבר'ה שציינתי למעלה ועוד טובים ורבים אחרים שהוזכרו בהודעות מעליי עבדו שבועות לפני החד"ב על מנת שהכל יתפקד כמו שצריך לדוגמא לו"ז החל מחודש לפני תחילת מועד האירוע המפרט בדיוק מה קורה ומה עושים בכל יום עד לימים שאחרי החד"ב ופירוק והחזרת הציוד, פרסום האירוע ויח"צ וכו'... אם אני אמשיך לפרט אני לא אגמור עד מחר 8)

אהה וכמובן תודה רבה לכם, לכל מי שהגיע לטוס, לבקר ולפנק את החבר'ה עם אוכל ושתייה במהלך הימים, בלעדיכם היינו יושבים שם רגל על רגל ומדברים עם אוויר ולא עם מטוסים... תודה !

פורסם

רציתי להגיד תודה לכולם על אירוע מרשים ואיכותי...היה פשוט כיף אדיר לטוס בסופ"ש הקודם

בפיקוח מקצועי מלא לעיתים לאורך כל מסלול הטיסה.

נתראה האירועים הבאים ושנה אזרחית מוצלחת לכולנו :drinking:

פורסם

תודה לכל מי שלקח חלק באירוע המדהים הזה, כל התודות כבר נאמרו לפני ולי נותר רק להצטרף אליהן.

אוסיף תודה אחרונה למר אלון גבאי, שהוא האיש הטכני שדאג להתקין אינטרנט במקום וגם סייע לנו בתקלות במהלך האירוע.

ריכזתי את התמונות של: ערן גרנות, איתי ארנון, אוהד שלו, שגיא ינאי וצבי רודס בדף הפייסבוק של החטיבה.

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 997&type=1

שוב תודה ענקית לכולם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...