joeym פורסם ינואר 22, 2012 דיווח פורסם ינואר 22, 2012 אתמול באירוע הספקתי להשחיל טיסת הלוך חזור מהרצליה לחיפה עם XPLANE10. החשש הגדול שלי היה שהיות ומדובר בסימולטור שנותן סינרי בשיטת ה Plausible World, שזה אומר שלקחו את הטופולוגיה של כדור הארץ, ציירו עליו את כל הכבישים לפי ה OPEN STREET MAP והוסיפו באופן מסוים בתים, מכוניות ועצים. העולם החצי מציאותי הזה מביא לזה שצריך להכיר מצוין את הכבישים והעצמים כדי להסתדר. יש כבר סינרי לאיזור הרצליה והשרון וראיתי שיש גם לבן גוריון. לסיכומו של עניין, מסך אחד הציג את הסימולטור ומסך שני את ה EUROSCOPE לצורך REFERENCE והתוצאה מפתיעה מאוד. אין ספק שנוצר כל מדהים לטיסות ניווט VFR! ביצעתי גם טיסה אחת בLEARJET ללרנקה, ושם זה היה הרבה יותר פשוט אם כי אין שם את כל התוספים והGOODIES שיש ב FSX. אז לטיסות VFR, מדהים! ההטסה עצמה מאוד דומה למציאות. המטוס מגיב מאוד יפה ובדמיון מוחלט למציאות, בעיקר במעברים של המנוע ובשיני מצבי טיסה.
אורח פורסם ינואר 22, 2012 דיווח פורסם ינואר 22, 2012 לסיכומו של עניין, מסך אחד הציג את הסימולטור ומסך שני את ה EUROSCOPE לצורך REFERENCE והתוצאה מפתיעה מאוד. . איך התחברת ליורוסקופ ולסימולטור\אירוע בו זמנית ?
joeym פורסם ינואר 22, 2012 מחבר דיווח פורסם ינואר 22, 2012 אני לא הייתי מחובר ליורוסקופ אלא רק צפיתי במפות שלו. בימים אלה ממש אני מתחיל ללמוד את העולם של הפיקוח...
joeym פורסם ינואר 22, 2012 מחבר דיווח פורסם ינואר 22, 2012 העניין עם התמונות עוד בעבודה, אני מקווה שאספיק להוציא כמה בקרוב.
Liaz Kamper פורסם ינואר 22, 2012 דיווח פורסם ינואר 22, 2012 חיכיתי לביקורת הזו זמן רב. תודה רבה. מחכה לעוד תגובות