Liaz Kamper פורסם פברואר 1, 2012 דיווח פורסם פברואר 1, 2012 שנת 2012 מסתברת יותר ויותר כשנה מדהימה לקהילת הסימולטורים. אחרי הקפאון מאז צאת FSX ב-2006, אני לא חושב שנראתה כזו התקדמות ומגוון בעתיד הצפוי לסימולטור. עד 2006, היה ברור שהעתיד שייך ל-MSFS. נראה שהביצועים הגרועים של FSX, השחרור המוקדם שלו, והיכולת המאד מוגבלת שלו לנצל טכנולוגיות עדכניות יצרו את התחושה שמשהו חורק עם MSFS. ההודעה על סגירת הפיתוח הייתה המשך ישיר לתחושה זו. משהו בשנה האחרונה התחיל להשתנות. זה התחיל בחומרה שהתפתחה לרמה שמאפשרת להריץ FSX בצורה חלקה. וזה ממשיך במספר כותרים שצצים ומעוררים הרבה עניין, מי ייקח את הבכורה מ-FSX, או שמא הוא יישאר הכוכב גם בשנים הבאות. נכתבים מאמרים רבים בקהילה מאז יציאת הבטא של FLIGHT, כשהובן מעבר לכל ספק שזה לא היורש של FSX. לפחות, לא עבור המשתמשים המתקדמים. אחרי שהאבק שקשע ובלענו את האכזבה מהכיוון של MS, החל מאבק ירושה, שהוא לטעמי מרתק וצופן בחובו הזדמנויות רבות. מהפוסטים בכל האתרים ניכר שמעורבים בעניין הרבה רגשות, אבל מעבר לכך - מעורב בכך הרבה כסף. לכל אחד ברור, שחובב מושבע שיבחר כיוון, ישקיע בו בעתיד הקרוב עשרות רבות של דולרים. סכום שמעורר מחשבה, הן אצל הקונים והן אצל מפתחי הסימולטורים והתוספים. הייתי משוכנע שרשימת היורשים סגורה: FSX מתוגבר בתוספים מדהימים, XPLANE-10 שסוף סוף זוכה להכרה כיריב ראוי בהחלט, ו-PREPAR3D שרק עו"ד מבין אם מותר לי להתקין אותו או לא (ספויילר - לא!, אבל למי אכפת). הייתי רושם FLIGHT, אבל לא ממש מעניין אותי לטוס בין שבשבות בהוואי ולאסוף מטבעות. עכשיו נראה שיש עוד מועמד צעיר אבל משהו בו מאד מושך - AEROFLY FS. אני לא יודע אם הוא כבר הוזכר כאן, אבל הצצה קטנה בסרטון מגלה, שכזו חווית טיסה מכזה סימולטור צעיר, בהחלט מעוררת התפעלות. כרגע מדובר במספר מטוסים מצומצם, וסינרי רק לשוויץ. אבל מי יודע, מספיק חברה צעירה לפיתוח תוספים שכובשת בסערה את בריטניה וגרמניה, וכל המשחק משתנה. להתרשמותכם: http://www.aeroflyfs.com/index.php/en/
itzik friedman פורסם פברואר 1, 2012 דיווח פורסם פברואר 1, 2012 נדמה לי שכבר דובר על אירופליי כאן אבל ממש איזכור בקטנה כבר לפני הרבה זמן.... נהניתי לראות את האתר שלהם, נראה מבטיח מאוד, ניחוש פרוע שלי -שהמפתחים שלו ירוו נחת מהפיתוח שלהם ויתחילו לעבוד על עוד חלקים לעולם ואולי אפילו לכל העולם [מסתבר שכל איזור יעלה לנו שלמונים...] כי הוא באמת נראה מקצועי ומדהים...! בתחום המדשדש שלנו- אין לנו ברירה אלא לאחל מכל הלב המון הצלחה!!! [אגב, אהבתי את הניסוח שלך על דברי ימי הסימולאטור המודרני...
Shlomlux2 פורסם פברואר 2, 2012 דיווח פורסם פברואר 2, 2012 המקור של אירופלי הוא הסימולטור טיסנים שלהם. לפני כמה שנים התנסתי בסימ' הזה, ועוד אז הוא נחשב לאיכותי ביותר מבחינת גרפיקה ופיזיקה, ומאד דימה את עולם הטיסנאות (יעידו האקרובטים בתחום שמאד ממליצים עליו). לדעתי, יש עוד הרבה זמן עד שאירופלי יחליטו אם הם תופסים את מקום מייקרוסופט, כי הנסיון וקהל היעד שמיקרוסופט רכשה בלמעלה מעשור לא יקפוץ ישר לתחליפים. אבל, שווה לנסות :mrgreen:
4X-JAN פורסם פברואר 2, 2012 דיווח פורסם פברואר 2, 2012 אהבתי מאוד את המאמר שלך! הסימולטור של אירופליי זה של אירוסופט? מה עם הסימולטור שהולך לצאת של אירוסופט?
Liaz Kamper פורסם פברואר 2, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2012 אהבתי מאוד את המאמר שלך!הסימולטור של אירופליי זה של אירוסופט? מה עם הסימולטור שהולך לצאת של אירוסופט? תודה רבה. לא, זה זה סימ של חברה אחרת, כמו שציין שלומי, שהתמחתה בעיקר בסימולטורים למטוסי AC. הסימולטור של אירוסופט לא ייצא נכון לעכשיו. הם פרסמו לא מזמן, שהם רק בדקו אפשרות לפתח, אבל לא ממש המשיכו עם הכוונה הזו
Tomer Haim פורסם פברואר 4, 2012 דיווח פורסם פברואר 4, 2012 נשמע מבטיח. התרשמתי מאוד מאיכות התמונה והפרטים, מהפריימים (אין לי מושג על איזה מחשב בוצע הניסוי) לא ברור לי מהו כיסוי הסנרי אבל ברור ליע שאת המודלים בונים ומנסים טייסים אמתיים: קבלו את זה: זוף סוף סימולטור בו צופר ההזדקרות עובד כמו שצריך בלי התערבות של פיתוח חיצוני. מאוד התרשמתי. בקשר לפתח שמיקרוסופט פתחה לכניסה של המון תוספים, בגדול ככל שיהיו יותר תוספים כך האיכות תגבר כמו בכל תחרות, הבעיה היא עם התוסבפים, אנחנו יודעים שרוב עולמינו מבוסס על תוספים אז תארו לכם שערים מסויימות בעולם יהיו איכותיות בסימולטור אחד וערים אחרות בסימולטור אחר וכך מטוסים שונים פה ושם, יהיה קצת בלגן בהתחלה. מקווה שבטווח הקצר זה לא יהרוס...