Arie Halperin פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 http://www.flightsim.com/main/notams12/flig0206.htm מה הסיפור שלהם?? מה הולך להיות??
Shoval Cohen פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 כמו שרשום, בסוף החודש הוא ישוחרר. ואין יותר מדי מה לחכות לו, או לקרוא לו "סימולטור"...
Aaron Dagan פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 http://www.flightsim.com/main/notams12/flig0206.htmמה הסיפור שלהם?? מה הולך להיות?? כנס לאתר Y-NET של היום, מדור מחשבים, וקרא את הרשמים הראשוניים של הכותב מה ואיך זה יהיה. FS9 ו-FSX או אפילו XPLANE10 זה לא יהיה. בטוח. אולי FLIGHTGEAR..... מכונת כסף (קטן) ל-MS זה יהיה בוודאות. חבל"ז.....
Arie Halperin פורסם פברואר 7, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 7, 2012 אני מבין את הרעיון השאלה איך הבסיס מה האיכות זה שדרוג ל FSX או סתם משהו קליל
Liaz Kamper פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 הסימולטור הזה הוא שינוי כיוון משמעותי מבחינת MS, זה בטוח. העניין הזה נטחן כבר מספיק. כמו שאני מכיר את MS, הכתבה הזאת היא סנונית ראשונה בגל של יחסי ציבור למשחק החדש. עכשיו נשאלת איך מתמודדת החטיבה עם הבן החורג החדש. הוא יכול להביא גל חדש ומרענן של חברי חטיבה, שיבואו בגלל השירות ויישארו כי הם ימצאו כאן את מה שאין ב-FLIGHT.FLIGHT מתמקד בחוויית הטיסה ופחות בהפעלת המטוס. אני מניח שעם היציאה של FLIGHT יהיו המון שאלות למשתמשים חדשים, ואני מניח שזה יהיה אחד המקומות הראשונים שהם יבואו לחפש תמיכה בשפת הקודש. אני קורא להנהלת החטיבה, הפורום וכל שאר החברים לקבל אותם בזרועות פתוחות. באנר מתאים באתר החטיבה עם הפנייה לפורום בהחלט יכול להועיל. ראיתי כבר תגובות בפורומים זרים שקוראות לא לתת שום תמיכה ל-FLIGHT ואפילו כאלה שקראו לAVSIM לסגור את תיקיית FLIGHT. הטענה היתה שאין לנו תיקיית BATTLEFIELD 3, אז אין סיבה לתיקיית FLIGHT. גישה מתנשאת מהסוג הזה כאן תזיק מאד למאמצים לגייס חברים חדשים. אשמח לשמוע את דעתכם
Elad Orlansky פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 הסימולטור הזה הוא שינוי כיוון משמעותי מבחינת MS, זה בטוח. העניין הזה נטחן כבר מספיק.כמו שאני מכיר את MS, הכתבה הזאת היא סנונית ראשונה בגל של יחסי ציבור למשחק החדש. עכשיו נשאלת איך מתמודדת החטיבה עם הבן החורג החדש. הוא יכול להביא גל חדש ומרענן של חברי חטיבה, שיבואו בגלל השירות ויישארו כי הם ימצאו כאן את מה שאין ב-FLIGHT.FLIGHT מתמקד בחוויית הטיסה ופחות בהפעלת המטוס. אני מניח שעם היציאה של FLIGHT יהיו המון שאלות למשתמשים חדשים, ואני מניח שזה יהיה אחד המקומות הראשונים שהם יבואו לחפש תמיכה בשפת הקודש. אני קורא להנהלת החטיבה, הפורום וכל שאר החברים לקבל אותם בזרועות פתוחות. באנר מתאים באתר החטיבה עם הפנייה לפורום בהחלט יכול להועיל. ראיתי כבר תגובות בפורומים זרים שקוראות לא לתת שום תמיכה ל-FLIGHT ואפילו כאלה שקראו לAVSIM לסגור את תיקיית FLIGHT. הטענה היתה שאין לנו תיקיית BATTLEFIELD 3, אז אין סיבה לתיקיית FLIGHT. גישה מתנשאת מהסוג הזה כאן תזיק מאד למאמצים לגייס חברים חדשים. אשמח לשמוע את דעתכם מסכים איתך במיליון אחוז. בנוסף לכך, אדם שיבוא לקבל תמיכה על הFLIGHT , אולי בסוף יעבור לFSX ויצטרף רשמית לחטיבה שלנו.
Elad Zeierman פורסם פברואר 7, 2012 דיווח פורסם פברואר 7, 2012 מצד אחד אתה צודק מצד שני גם מי שקרה בפורומים של אבסים לא לתת תמיכה צודק. בסופו של דבר FLIGHT בצורתו הנוכחית הוא יריקה של מייקרוסופט לקהל ההארד קור של הסימולטור. נושא התמיכה כאן יהיה בעייתי כי לדעתי כל פוסט שיהיה כאן יסתיים פחות או יותר בהמלצה לרכוש FSX או FS9 :-) אני מאמין ש 99 אחוז ממי שפעיל כאן ורוצה להיות פעיל לא ימיצא שפה משותפת אם ישתמש בפלייט, בפורום FXP אולי כן אבל לא כאן, וכאמור יש סיכוי שבסופו של יום מישהו שהוריד את פלייט אחרי שהייה כאן יעבור לגרסת X או 9. אל תשכח גם שהתמיכה שניתנת כאן באחוז גדול מהמקרים נתנת כאן על בסיס ידע מצטבר, איזה יידע מצטבר יהיה כאן אם בענינינו הפלייט לא יודע להתממשק ?
Aaron Dagan פורסם פברואר 8, 2012 דיווח פורסם פברואר 8, 2012 מצד אחד אתה צודק מצד שני גם מי שקרה בפורומים של אבסים לא לתת תמיכה צודק.בסופו של דבר FLIGHT בצורתו הנוכחית הוא יריקה של מייקרוסופט לקהל ההארד קור של הסימולטור. נושא התמיכה כאן יהיה בעייתי כי לדעתי כל פוסט שיהיה כאן יסתיים פחות או יותר בהמלצה לרכוש FSX או FS9 :-) אני מאמין ש 99 אחוז ממי שפעיל כאן ורוצה להיות פעיל לא ימיצא שפה משותפת אם ישתמש בפלייט, בפורום FXP אולי כן אבל לא כאן, וכאמור יש סיכוי שבסופו של יום מישהו שהוריד את פלייט אחרי שהייה כאן יעבור לגרסת X או 9. אל תשכח גם שהתמיכה שניתנת כאן באחוז גדול מהמקרים נתנת כאן על בסיס ידע מצטבר, איזה יידע מצטבר יהיה כאן אם בענינינו הפלייט לא יודע להתממשק ? דברים כדורבנות...... לא ניתן ל-MS לקנות אותנו - שרוטי FS9 ופגועי FSX - בפרוטות.... קדימה המחאה נגד FLIGHT ודומיו.....
joeym פורסם פברואר 8, 2012 דיווח פורסם פברואר 8, 2012 הדיון הזה מראה כמה מחלקת יחסי הציבור של מיקרודופט יודעים את העבודה... הרי מה שקובע את העניינים זה החברות שמייצרות את הרכיבים לסימולטור. לכל סימולטור (או משחק כדי לא לעצבן יותר מדי) יש את החוזקות שלו, אבל מה שבאמת משחק תפקיד זה כל מיני ה PMDG והאחרים. אני אישית פריק של XP10, וברור לי שאנסה גם את האח הקטן של FSX. אני בטוח שבתחילת מרץ הכל יהיה הרבה יותר ממוקד. זה משחק או שזה סימולטור או שזה משחק - נדע עוד חודש בערך
Liaz Kamper פורסם פברואר 8, 2012 דיווח פורסם פברואר 8, 2012 אני חושב שהחטיבה צריכה לענות על שאלה יותר מהותית: האם חטיבת VATIL - VATSIM ISRAEL עוסקת רק בסימולטורים המתחברים ל-VATSIM או שהיא מעוניינת לשמש כבית לכלל הסימולטורים שהולכים ומתהווים כאן. כמו שפרטתי בפוסט אחר, הזמן הולכים ומשתנים, והשליטה המוחלטת של MS עשויה להתחלף בשנתיים הקרובות. היום אנחנו רגילים לסימ אחד עם תוספים. אולי בעתיד, נטוס בסימולטורים שונים לפי החוזקה של כל אחד מהם. האם נמשיך לקבל עליהם תמיכה גם כאן? האם יהיה מספיק יידע כאן בשביל לבסס תמיכה, כפי שציין אדם? החלטה להתמקד רק בסימולטורים ממושקים ל-VATSIM היא לגיטימית, אבל אנחנו נמצא את עצמנו בקרוב עם קהילה מקבילה הולכת וגדלה של משתמשי FLIGHT.
Elad Zeierman פורסם פברואר 8, 2012 דיווח פורסם פברואר 8, 2012 זה בדיוק העניין לפי מה שאבסים אמרו, ישנן קהילות באטל פילד 3, סטארקראפט, לוקאון וכו'. ברוב המקרים הקהילות העולמיות גדולות יותר מווטסים, קהילת סטארקראפט 2 מונה כמה מליונים ומידי כמה חודשים מתקיימות ליגות עם םרסין מאוד גדולים, בדרום קוריאה זה בכלל נחשב ספורט. וזה בדיוק העניין: ווטסים היא סוג של נישה אם בווטסים יש היום סדר גודל של 200 אלף חברים, יש לך בעולם עוד 100-200 אלף שטסים ב FS אבל טסים באופליין (תיהיה בטוח שהם יודעים על קיום הרשתות). יש מצב סביר שכל קהילה שתתפתח סביב פלייט תיהיה גדולה יותר מהנישה שלנו, אבל בסופו של דבר זאת עוד קהילת גיימרים אחת מיני רבות שקיים שאין לה קשר ממשי למה שאנחנו עושים כאן, מי שירצה להצטרף יצטרך לעמוד בדרישות הטכניות בשורה התחתונה.
Elad Zeierman פורסם פברואר 11, 2012 דיווח פורסם פברואר 11, 2012 כתבת סיכום קטנה בנושא דיעות צוותי הפיתוח של התוספים עם קישורים נלווים http://www.simflight.com/2012/02/11/dev ... ms-flight/
Aaron Dagan פורסם פברואר 12, 2012 דיווח פורסם פברואר 12, 2012 והנה עוד כתבה צנועה בנושא החשוב לעיל...... http://us2.campaign-archive2.com/?u=9e9 ... a7e00d2e62 תהנו......
coco233 פורסם פברואר 16, 2012 דיווח פורסם פברואר 16, 2012 יפה אבל לפי מה שאני שעמתי שזה יהיה יותר משחק מאשר סימולטור מקצועי (נגיד כמו FSX בטוח יהיה מטוסים מקצועים והוא כן אבל היכולות טיסה לא היו הכי ראליסיות) בכל מקרה הגרפיקה שלו תיהיה מטורפת
Elad Zeierman פורסם פברואר 20, 2012 דיווח פורסם פברואר 20, 2012 אהלן הנה קישור לכתבה מהבלוג של אח שלי , כתבה מעין חיצונית, אחי היה כתב של גיימר שנים קרובות, עכשיו הוא כותב בבלוג פרטי מומלץ לקרוא יש כאן גם רקע למהלכים דומים ש MS עשתה על פלטפורמות משחר אחרות http://www.gamepad.co.il/archives/2698
Aaron Dagan פורסם פברואר 21, 2012 דיווח פורסם פברואר 21, 2012 תודה על הכתבה. אם למישהו יש עדיין ספק, MS לא סופרים את הנישה של קוני תוכנות סים, כנראה עפ"י נתוני המכירות המצטברים שברשותם. החלטה לגיטימית לחלוטין מבחינתם. התקווה היחידה (לטעמי) היא שמפתחי תוכנות "צד ג" לא יאבדו תקווה וימשיכו לספק לנו מוצרים -גם חינמיים וגם בתשלום - לפלטפורמות הקיימות. יש חיים אחרי ובלעדי MS, וקחו למען ההשוואה (אם בכלל אפשר להשוות) את X-Plane 10 מול FSX.....אבל זה כבר סיפור אחר........