Joel Strikovsky פורסם מרץ 8, 2012 דיווח פורסם מרץ 8, 2012 מחר (היום) FS2Crew משחררת את המוצר התוסף ל 737NGX של PMDG. המוצר משוכלל מעין כמוהו שלא כמו הקודמים מתממשק בצורה מופלאה עם ה NGX. המוצר כולל בתוכו את שני המוצרים Button Control & Voice Control כמקשה אחת. אנא ממכם שיקלו בכבדות ברכישת המוצר לקידום הנישה הלא כ"כ גדולה של ה NGX ע"מ להשאיר בחיים את הליין הזה של NGX/FS2Crew. כך מדברי המפתח... http://forum.avsim.net/topic/365158-upd ... elease-day
Tomer Oszlak פורסם מרץ 8, 2012 דיווח פורסם מרץ 8, 2012 וואו, איזו מהירות מדהימה הם משחררים את המוצר, רק לפני שבוע פרסמו את הSDK
Joel Strikovsky פורסם מרץ 8, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2012 זאת מאחר והיה להם את ה SDK כבר מספר חודשים באופן לא רשמי. ששחררו את ה SDK לקהל הרחב, המוצר כבר היה בבטא סופי.
Elad Zeierman פורסם מרץ 9, 2012 דיווח פורסם מרץ 9, 2012 משום מה אף פעם לא אהבתי את הקונספט של FS2CREW, משתי סיבות 1. הקונפיגורציה לא התאימה לי מבחינת צ'ק ליסטים, הייתה יוצר מידי כללית. 2. מבחינת השליטה הקולית עך אף עומס העבודה הלא סטדנרטי בתא עם טייס אחד העדפתי את זה מאשר לדבר לרובוט אגב הייתי בטוח שהנישה של NGX נכון להיום היא אחת הגדולות ביותר עם לא הכי :-) אולי זה ככה בגלל הדרישות מערכת הכבדות.
Joel Strikovsky פורסם מרץ 9, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2012 המוצר הנוכחי שונה מקודמיו והמתקדם ביותר מקו המוצרים הקודמים שלהם. שווה לנסות. אני רכשתי את המוצר.