Or Netzer פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 יאלה טייסים תנצלו את זה! מי ששואל עד 11 בערך זה יהיה יאלה חדל קשקשת הפסק דיבורים החל מעשים וכנסו לטוס השמיים רחבים ודיי נקיים אצלנו כרגע לכלכלו לנו את המכ"ם בירוקת :silly:
Erez Savir פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 אנשים תראו כמה קצת תנועה!בואו לטוס ותראו איזה פיקוח... יאללה להתראות בשמיים ארז
Raz Gueta פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 כל הכבוד! פשוט כל הכבוד!... זה מה שיש לי להגיד לכל הפקחים..הטייסים וכל האנשים מסביב... אני אמנם לא הירבתי בשנה האחרונה לטוס(צבא...) וגם עכשיו אני אחרי פירמוט ואני באפטר נדיר ככה שאין לי ממש זמן לחזור... אבל אני רואה את העבודה שהחבר' עושים כאן...את הכמות היחסית למדינות אחרות, לחטיבות אחרות..פשוט הבדל של שמיים וארץ...!!! מספר המשתמשים בflight simulator בישראל הוא לא גבוה..אבל בגרמניה למשל הוא הרבה יותר גבוה...הכל יחסי כמובן. אבל פשוט אני מסתכל בserveinfo ומאמין!!! אני מאמין למה שאני רואה כי האנשים שיש כאן- יש רק כאן! היוזמה, ההשקעה, הרצון יש רק כאן...לא בגרמניה, לא בהולנד , לא באנגליה ולא בארה"ב. כאן-בישראל!!! יישר כוח חבר'ה. בהצדעה אין קץ- רז גואטה
Itai Ganor פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 אחרי שצילמתם את זה כל הארץ הייתה מוצפת במטוסים כולם התלהבו מהפיקוח חדש של חגב של הדרום כל הכבוד במיוחד ביום שלישי שבדרך כלל אין נפש חיה במרחב. רק אני טסתי מחו"ל
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 הבקרה היא לא של חגב אל נקראת פיקוח דרום זו בעצם בקרה של הנתיב J10 והיא גם מקבלת טיסות שמגיעות מים סוף כמו תל אביב היה ממש אחלה...תודה לעופר שנתן את הנשמה בתל אביב ולכל פקחי המגדל שעשו לכם את הערב להכי מהנה שאפשר שבוע טוב ולילה טוב....
moti פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 היה אחלה! עשיתי היום פעם ראשונה את אילת-ת"א (את ת"א-אילת עשיתי כבא כמה פעמים) תודה רבה לרן, איציק, עופר, ואלירן ש"טיפלו" בי בטיסה מקווה שיהיו עוד לילות כאלה!
Koobe פורסם ספטמבר 6, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2004 גם מילה טובה צריך לומר לפעמים. :-) טסתי שדה-דב - ראש-פינה, מזג אויר קצת מעונן וקופצני בגובה 5,000, אז לקחנו 6,000. ב-DESHE עברתי למגדל ראש-פינה בניצוחו של אוהד. עצירה קטנה לכוס קפה וחזרה לשדה-דב. בדרך פגשתי את אורי פורת על CCF, גם כן לשדה-דב. בוינגייט, קיבל את פני שיר כרמון, ביטלנו IFR והמשכנו לפי הנתיב למסלול 03. אחרי נחיתה מוצלחת, נכנסנו לרחבת S לכמה דקות והמראנו שוב לאילת, לבדוק מה קורה אי-שם בדרום הרחוק. לעופר כבר נמאס לשמוע אותי עוזב ערוץ ומצטרף שוב, אבל ב-INTRO הוא נאלץ לשמוע אותי, בדרכי ל-BGN ומשם ל-SIVAK. מה לומר לכם? יופי של טיסה! קצת לפני SIVAK, קיבל את פני איציק, שהפתיע הערב על פיקוח דרום. חלפתי 3 תנועות בדרכי ל-J10 והתייצבנו בגובה FL170 בדרך דרומה. ראינו יופי של שקיעה וזכינו לטיסה חלקה. הנמכה גובה 7 ל-SAMAR, המשך ל-LOT גובה 3,000 ומשם להקפת ראיה למסלול 03. נחיתה רכה ומשם - מכבים מנועים בחניה... חבר'ה - באמת רמה גבוהה מה שהלך הערב. פיקוח בכל מקום, רמה פיקוח מצויינת ותנועה לא מעטה בשמיים. מי ייתן ונזכה לפגוש פיקוח כזה באופן תדיר יותר. אני אישית, נהניתי מאוד הלילה. פקחים מצויינים, אחד אחד. המשך שבוע נעים לכולנו. (אני מחר על 124.00 בין 1700-2000 - תאזינו. ו...לא.. איציק, אין יותר דשי"ם על הערוץ... ;-))
hagay פורסם ספטמבר 7, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 גם לי היה ערב מהנה, תיכננתי לטוס צפונה אבל ראיתי את פיקוח דרום שיניתי תוכנית וטסנו עם דקוטה לאילת ב 11000 רגל, לקראת נחיתה היו לי מערבולות שלא האמנתי שאצליח לנחות, הודעתי מראש לרן שיתכן ואפספס את המסלול שיהיה מוכן לזה, בכל מקרה לאחר כמה קפיצות על המסלול עצרנו. תודה רבה לכולם.
Or Netzer פורסם ספטמבר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 7, 2004 (אני מחר על 124.00 בין 1700-2000 - תאזינו. ו...לא.. איציק, אין יותר דשי"ם על הערוץ... ;-)) איציק יצא נוהל אגב להפסיק פטפטת בקשר בהרצליה ואולי שדה דוב לא שהם שמו על זה משהו כי הם עדיין מפטפטים שם שיחות נפש (מוטי בעיקר LOL בלי לכלכלך) ואגב דורון לחץ 122.9 :wink:
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 10, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2004 דורון אני עוד יגרום לך לתת ד"ש לכל VATIL
moti פורסם ספטמבר 11, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2004 (אני מחר על 124.00 בין 1700-2000 - תאזינו. ו...לא.. איציק, אין יותר דשי"ם על הערוץ... ;-)) איציק יצא נוהל אגב להפסיק פטפטת בקשר בהרצליה ואולי שדה דוב לא שהם שמו על זה משהו כי הם עדיין מפטפטים שם שיחות נפש (מוטי בעיקר LOL בלי לכלכלך) ואגב דורון לחץ 122.9 :wink: מתי ועל מה פיטפטתי בקשר? :wink:
Or Netzer פורסם ספטמבר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 11, 2004 (אני מחר על 124.00 בין 1700-2000 - תאזינו. ו...לא.. איציק, אין יותר דשי"ם על הערוץ... ;-)) איציק יצא נוהל אגב להפסיק פטפטת בקשר בהרצליה ואולי שדה דוב לא שהם שמו על זה משהו כי הם עדיין מפטפטים שם שיחות נפש (מוטי בעיקר LOL בלי לכלכלך) ואגב דורון לחץ 122.9 :wink: מתי ועל מה פיטפטתי בקשר? :wink: מוטי יש גם פקח כזה בהרצליה במציאות והלחץ = היית בכנס אתה צריך לדעת אם לא בפרטי
moti פורסם ספטמבר 11, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2004 (אני מחר על 124.00 בין 1700-2000 - תאזינו. ו...לא.. איציק, אין יותר דשי"ם על הערוץ... ;-)) איציק יצא נוהל אגב להפסיק פטפטת בקשר בהרצליה ואולי שדה דוב לא שהם שמו על זה משהו כי הם עדיין מפטפטים שם שיחות נפש (מוטי בעיקר LOL בלי לכלכלך) ואגב דורון לחץ 122.9 :wink: מתי ועל מה פיטפטתי בקשר? :wink: מוטי יש גם פקח כזה בהרצליה במציאות והלחץ = היית בכנס אתה צריך לדעת אם לא בפרטי אור ידידי, הייתי במפגש בהרצליה ובתגובה שמתי סמיילי עם קריצה ככה שהבנתי ואני יודע עליו...אני לא דביל- אפשר קצת להשתעשע, לא? ובקשר ללחץ שדובר עליו בכנס- לא כ"כ הבנתי עליו ואולי בשביל שכל מי שלא היה בכנס ומי שהיה ולא הבין- שמישהו יכתוב ויסביר על הנושא הנ"ל בבקשה.