עבור לתוכן
Zeev Bucki

נחיתה באינסבורק

Recommended Posts

פורסם

אהלן יורם!

מחר באירוע לאינסברוק אני הולך לגרום ל"דיילת" שלי להשתגע מפחד כי אני הולך לבצע TOUCH AND GO שם שזה קרוב לרכס ההרים משני הצדדים.אני טס כמובן לפי השעה בלילה בחושך ועם רוחות ומזג אוויר אורגינלי מאקטיב סקאיי .אז אצפה לעזרה ממך בניווט.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

היי בוקי,

תלמד טוב את הדפיות. G/A AS PUBLISHED

למשל במסלול 26

Go around, climb and maintain on LLZ OEV with MAX RATE OF CLIMB, at D1.0 OEV TURN LEFT and follow QDM 060° to NDB AB (freq. 313.0 Khz). Continue on LLZ OEJ 068°. At D14.0 LEFT TURN to NDB RTT (freq. 303 Khz) at 10,000 ft.

חשוב מאד לשמור על מהירות מקסימלית של 170 קשר בסיבוב שמאלה, אחרת אתה נכנס להר . כמו כן חשוב לטפס במהירות בגלל התנועה הנכנסת. ההפרדה כאן היא בגובה מפני שאין מקום להפרדה רוחבית.

אני מפקח CTR כך שאין לי שליטה על הנעשה בעמק/אפיק.

lowi3.jpg

lowi2.jpg

פורסם

שלום ליורם ולכל הטייסים שבדרך לאינסבורק!

אכן אירוע מרשים מלא מטוסים.ובהקשר לדפית אז היא מתייחסת לGO AROUND שאתה בגובה מעל המסלול 26 ואז ניתן לבצע פנייה שמאלה 060 במהירות 170 מבלי להתקל ברכס ההרים. אבל אני מבצע TOUCH AND GO ולכן אני על המסלול עם כל הגלגלים וממריא מחדש ועם ה744 הכבד אין שום אפשרות לפנות שמאלה ולטפס לגובה מבלי להתקל בהרים.ולכן מה שאני עושה זה לפי הדפית של SID26 אני ממריא ופונה לכיוון 275 עד 285 בערוץ בין ההרים ומטפס לגובה 9000 מינימום עד לנקודהADILO ואז יכול לפנות שמאלה בחזרה לשדה במהירות 170וגם יכול במידה והרוח והראות מאפשרת לי לבצע TOUCH AND GO בRW08 ושוב להמריא בין ההרים עד 9500 לRTT ןלחזור שוב לנחיתה ב26.תאמין לי יורם תרגלתי את זה עשרות פעמים.אז להתראות עוד כשעתיים בערך באינסברוק .

פורסם

היה אירוע מרשים מלא מטוסים ופקחים.יורם בן ארי נתן לי עם עוד שני בואינגים HOLDING מעלRASTA עם הפרשי גובה של 1000 בינינו במשך כ25 דקות.משם לRTT 10000 ולביצוע LOC DME EAST.כפי שהבטחתי וברשות הפקחים שם בצעתיTOUCH AND GO עם ה"מלכה" וזאת למרות שהיו לי בעיות קול קשות ונאלצתי לבצע את כל התקשורת ביננו בכתיבה.בקיצור היה תענוג כל הכבוד למארגנים ולהתראות בעוד כמה שיותר אירועים נפלאים שכאלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...