Izik Bakshi פורסם אוקטובר 18, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 חברים יקרים שלום רב לכל אלה שעדיין לא קלטו או לא הבינו אז יש אירוע כל שבת בצורה קבועה!!! והשבת אני מתכוון לפתוח כרגיל את כל בן גוריון ועבדכם הנאמן יהיה על מגדל אילת ואני במגעים גם לפתוח עוד מגדל בצפון, ניתן גם לראות את חלק מהעמדות ב EUROBOOK אז בואו להנות כל שבת בין השעות 18:00 ל 21:00 לפי שעון ישראל, אני רק מבקש מכל הטייסים החדשים והותיקים להגיע עם מפות וידע מתאים לטיסה שאתם מבצעים פרטים נוספים באתר החטיבה בקישור לעמוד האירוע חג שמח ולהתראות ברשת...
Shayt פורסם אוקטובר 18, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 האירוע השבועי היא יוזמה נהדרת ותודה לכל הנושאים בעול. ובקשה קטנה - אני, ואני חושב שגם עוד סימרים עם משפחות לא יכול להתיישב מול מחשב לפני 21:00 כשכל הילודדס כבר במיטה. אולי אפשר לדחות את הארוע בכמה שעות? אולי אפשר להריץ משאל לגבי השעות הנוחות?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 אתם מוזמנים להציע שעות אחרות במהלך השבוע וכאשר אני יחזור ביום חמישי אני ישקול על פי התוצאות את השינוי הנדרש שבוע טוב...
Omer k פורסם אוקטובר 18, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 לי במקרה הי נוח השעות האלה השבוע אבל בדרך כלל קצת יותר מאחור לא מאוד מאוחר כי אני צריך ללכת לישון משהו כמו 10 בלילה אני בן 13 אז אולי קצת לדחות ואז הארוע היה יותר זמן משהו כמו מ-7:30 עד 10:30 נראה לי מצויין מה דעתכם?
אורח פורסם אוקטובר 18, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 אני כמו שי גם מטופל באישה וגמדון אחד קטן. לפני 21:00 אין סיכוי שאוכל להצטרף לאירוע. אשמח באמת אם הארועים של הסופ"ש ידחו מעט, כדי לאפשר לטייסים בעלי המשפחות להצטרף לחגיגה. בברכה, רן.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 חברים אני רואה שיש דרישה להאריך את שעות האירוע אז בבקשה במהלך השבוע תמשיכו להציע שעות ואני ישנה זאת... אחרי הכל המטרה שלי היא שכולם יהנו ויטוסו