Doron_Angel פורסם אפריל 2, 2012 דיווח פורסם אפריל 2, 2012 חברים, זמן רב אני לא בקשר (עבודה, נסיעות, טיסות...) אולם אני יושב עם משה מזרחי בחמשרדי, ומצאתי לנכון לאחל לכולם חג שמח ורגוע!!! בברכה, דורון אנג'ל
itzik friedman פורסם אפריל 5, 2012 דיווח פורסם אפריל 5, 2012 שיהיה חג כשר ושמח! ובעזרת השם שהחטיבה תשאר מאוחדת ושלווה!!!
Simon Cohen פורסם אפריל 5, 2012 דיווח פורסם אפריל 5, 2012 :drinking: חג שמח לכולם :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Zeev Bucki פורסם אפריל 5, 2012 דיווח פורסם אפריל 5, 2012 חג שמח לשמעון ולכל חברי וואטיל! שמעון ששותים (כל כך הרבה ) לא מטיסים.עכשיו אני מבין למה אתה בא באלכסון למסלול בנחיתה... תעשה מה שאני עושה במצב כזה:תן ל"דיילת" להנחית את המטוס... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: תיצור איתי קשר בנוגע למה שדברנו מתי שתרצה. בוקי זאב:4X-MJB
Lior Avinoam פורסם אפריל 5, 2012 דיווח פורסם אפריל 5, 2012 חג שמח וכשר, שיהיו לכולם טיסות בטוחות ומהנות
Amir Paz פורסם אפריל 6, 2012 דיווח פורסם אפריל 6, 2012 חבר'ה , שבוע לא קל עבר על VATIL , קצת סער פה ולמרות זאת, תענוג להכנס ולאחל/לקבל איחולי חג שמח בבית VATIL. חג שמח וכשר לכולם, נקווה לראות עודף פעילות בתקופת חופש פסח !
Ittai Arnon פורסם אפריל 6, 2012 דיווח פורסם אפריל 6, 2012 לא נפתח שרשור חדש חג שמח לכל החטיבה ! הרבה טיסות ופיקוח, מחר האירוע השבועי זמן טוב להוריד את הגפילטעפיש