עבור לתוכן
Ben Cohen

ביטול הגזרות החדשות

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

הופתעתי שהדיון הענייני בנושא מיהו חבר חטיבה ננעל. אף אחד לא עבר חוקי הפורום, מעבר לזה שהמהלך טהור ולכן אין באמת סיבה לסתום לאנשים את הפה.

מבקש מכם סליחה שקשה לי לקבל את זה, אף אבל מנהל חטיבה לא יכול לסנן אנשים לפי גזרת השעה. מה הלאה?

החטיבה היא לא הפורום או הטימספיק אלא האנשים שבה והתרומה שלהם, ובטח שהיא אינה רכושו הפרטי של הצוות אלא של כולם, ותיקים וחדשים, כל עוד לא עברו על החוקים.

ההרגשה היא שהחטיבה הפכה להיות מנוהלת כעסק מסחרי, זה מוציא לאנשים את הכיף וזה נמאס.

אם הבעייה היא בתרומה של כסף להחזיק את השרת של אתר החטיבה, אז אני מוכן לתרום, העיקר תורידו מאיתנו את החוקים והגזרות שלכם. אולי כך לא תרגישו שמנצלים אתכם...

מילה למנהל החטיבה: זה מקום נדיר עם אנשים מדהימים, האחריות שלך היא גם לא להרוס אותו!

בן כהן,

ואטילניק בנשמה.

פורסם

שים לב למה שאילן כתב בהודעה האחרונה בדיון הנעול. ישנם אנשים שהתלוננו תלונות שווא על החטיבה במטרה להוציא לה שם רע. אני בעד לפתוח את הפורום והTS גם ל"זרים" ,אבל לאותם אנשים ,שניסו להוציא שם רע לחטיבה בלי שום בסיס או סיבה להתלונן, צריך לחסום את הגישה לפורום ולשרת הTS. זה דבר מלוכלך ומגעיל. אם אתה לא מרוצה ממשהו תנסה לשפר אותו. ככה אני עשיתי, רציתי שתהיה בחטיבה הזאת עוד תנועה ולנסות להוסיף למבחר המצומצם של החברות הוירטואליות עוד חברה אז הקמתי עם עוד 3 אנשים חברה וירטואלית, ועדיין לא אמרנו את המילה האחרונה. שוב, אין לי בעיה עם אותם החבר'ה שעזבו, חלקם אפילו טסים במרחב הישראלי הוירטואלי אבל לאותם אלה שלכלכו לשווא על החטיבה אין שום זכות לקבל משהו חזרה מואטיל.

פורסם
שים לב למה שאילן כתב בהודעה האחרונה בדיון הנעול. ישנם אנשים שהתלוננו תלונות שווא על החטיבה במטרה להוציא לה שם רע. אני בעד לפתוח את הפורום והTS גם ל"זרים" ,אבל לאותם אנשים ,שניסו להוציא שם רע לחטיבה בלי שום בסיס או סיבה להתלונן, צריך לחסום את הגישה לפורום ולשרת הTS. זה דבר מלוכלך ומגעיל. אם אתה לא מרוצה ממשהו תנסה לשפר אותו. ככה אני עשיתי, רציתי שתהיה בחטיבה הזאת עוד תנועה ולנסות להוסיף למבחר המצומצם של החברות הוירטואליות עוד חברה אז הקמתי עם עוד 3 אנשים חברה וירטואלית, ועדיין לא אמרנו את המילה האחרונה. שוב, אין לי בעיה עם אותם החבר'ה שעזבו, חלקם אפילו טסים במרחב הישראלי הוירטואלי אבל לאותם אלה שלכלכו לשווא על החטיבה אין שום זכות לקבל משהו חזרה מואטיל.

אז בגלל כמה שלכלכו צריך לסגור לכולם?

היה רעיון פעם של לפתוח את הפורום לכל חברי VATSIM על ידי כניסה באמצעות הפרטים של VATSIM זאת אומרת שם משתמש וסיסמה של VATSIM לא ידע מה קורה אם זה אבל לדעתי זה מאוד יעיל ויביא עוד טייסים לפה שיוכלו לשאול כל מיני שאלות בפורום ואחרי זה לטוס פה.

בVATUK זה עובד מאוד יפה וככה הפורום שלהם עובד

פורסם
שלום לכולם,

הופתעתי שהדיון הענייני בנושא מיהו חבר חטיבה ננעל. אף אחד לא עבר חוקי הפורום, מעבר לזה שהמהלך טהור ולכן אין באמת סיבה לסתום לאנשים את הפה.

מבקש מכם סליחה שקשה לי לקבל את זה, אף אבל מנהל חטיבה לא יכול לסנן אנשים לפי גזרת השעה. מה הלאה?

החטיבה היא לא הפורום או הטימספיק אלא האנשים שבה והתרומה שלהם, ובטח שהיא אינה רכושו הפרטי של הצוות אלא של כולם, ותיקים וחדשים, כל עוד לא עברו על החוקים.

ההרגשה היא שהחטיבה הפכה להיות מנוהלת כעסק מסחרי, זה מוציא לאנשים את הכיף וזה נמאס.

אם הבעייה היא בתרומה של כסף להחזיק את השרת של אתר החטיבה, אז אני מוכן לתרום, העיקר תורידו מאיתנו את החוקים והגזרות שלכם. אולי כך לא תרגישו שמנצלים אתכם...

מילה למנהל החטיבה: זה מקום נדיר עם אנשים מדהימים, האחריות שלך היא גם לא להרוס אותו!

בן כהן,

ואטילניק בנשמה.

בן,

הנושא ננעל כי בתגובות הוא כבר עבר את הטעם הטוב.

אני מבקש לא להתייחס להגדרות כאל גזרות אלא כמאפיין שהחלטנו לקבוע בחטיבה.

אם אתה ואטילניק בנשמה וחבר חטיבה אתה צריך להבין שהמהלך בא להגן עליך ולא לפגוע בך.

ועוד משהו, אני לא מתכוון לפתוח פה הנושא שוב כ"פוסט" עקיף לנושא הראשי.

כל מי שיש לו מה לומר בעניין מוזמן לכתוב לי באופן פרטי.

מלבד זה אני כן מתכוון לקיים פאנל ב TeamSpeak לכל מי שירצה ולהביע דעתו לשאול שאלות.

פרטים יפורסמו בהמשך.

פורסם

בן, בוודאי שהיה כאן מעבר על חוקי הפורום. היתה פגיעה אישית באנשים כולל עלבונות אישיים, הנעילה לא מפריעה לי כמו שאף אחד לא טרח לערוך את הזבל שכתבו שם. סוג של פשיטת רגל של הפורום לטעמי.

פורסם

מסכים עם משה על מעבר על חוקי הפורום, או האתיקה הבין אישית לצורך העניין, לדעתי היה מקום שלא לנעול את הדיון אלא למחוק את ההודעות האישיות ולשלוח גם מסר אזהרה לאותם מעליבים. אך דיון תרבותי כן יש לו מקום גם על דפי הפורום, במיוחד בנושא תקנות שהולכות להשפיע על מהלך כל החטיבה כגוף ועל אופן הפעילות של מספר משתמשים לא מבוטל.

פורסם

מי שמשמיץ את החטיבה ולכאורה "בוגד" -מגיע לו עונש סלקטיבית, לא קולקטיבי לכל החטיבה...

ואם תגידו שישנם הרבה כאלו וקשה להתמודד אתם בנפרד [ואני בטוח שזה לא כ"כ הרבה] -אולי ההנהלה לא מורכבת מהאנשים הנכונים.

פורסם

איציק הייתה בקשה לא להמשיך את הדיון תיהיה שיחה פתוחה בנושא

משה אתה צודק 100 % היה צורך לערוך את ההודעה ...צחוק הגורל שאני כותב עכשיו עבודה לקורס בהתנהגות ארגונית והייתי קצר בזמן.

אני נועל גם את הנושא הזה

הבא שפותח דיון בתחום יוצא לחופש, שוב תיהיה לכם פלטפורמה הרבה יותר טובה לדבר , בשיחה פתוחה גם תשמעו שם כנראה עוד כמה דברים מעניינים שלא ידעתם.

לילה טוב.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...