ronihod פורסם אפריל 7, 2012 דיווח פורסם אפריל 7, 2012 שלום לכולם שמי רוני אני בן 34 מחזיק ברישיון פרטי ובהגדר המכשירים במציאות כרגע נמצא בעיצומו של קורס המכשירים ובעוד כחצי שנה מתכוון להמיר את הרישיון הישראלי לאירופאי נפגשתי אם איתי ארנון לפני כמה ימים בשירגל שבהרצליה והוא נתן לי קצת רגע על החטיבה הישראלית למרות שאני יחסית מכיר אך לא הייתי יותר מידי מעורב אשמח לקחת חלק יותר רציני במה שקורה בחטיבה וכמובן אשמח לעזרה מצדכם בכל מה שקשור להיות חבר חטיבה מעורב . אשמח קודם לדעת אם אני חבר חטיבה כי לפי מה שנראה לי אני כן כלומר יש לי כאן שם משתמש וסיסמא בפורום למרות שבדף הבית של החטיבה אני לא בטוח שאני מבין בדיוק מה קורה שם . אז אשמח לקצת עזרה באיך להיות חבר בחטיבה . מעבר לכך אשמח קצת עזרה בנושא ואטסים כלומר יש לי חשבון בואטסים רק שאני לא ממש יודע איך להתחבר אליו ואיך לבצע בו טיסות דרך אגב עד היום טסתי ולא מעט ברשת איבאו ככה שיש לי רגע לגבי הטיסות ברשת . בקיצור אשמח לעזרה כללית אז שיהיה לכם חג שמח וסוף שבוע נעים . רוני הוד .
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2012 דיווח פורסם אפריל 7, 2012 שלום רוני וברוך הבא! 1) לעניין חבר חטיבה - כל מה שצריך זה להיות רשום ברשת VATSIM תחת חטיבת VATIL, וזה מה שביצעת 2) בחטיבת VATIL פועל בית ספר וירטואלי לטיסה ברשת (IFS (http://www.ifschool.net/site, בית הספר מפעיל מספר של קורסים החל מ CVFR עד ל IFR, כמובן שאין צורך שתבצע את הקורסים, אך במסגרת הקורס עוברים גם על הצד הטכני של חיבור לרשת, וכאן אני רוצה להפנות אותך לשני מערכים שיעזרו לך בכל הקשור לחיבור וטיסה ברשת. יש שני תוכנות לחיבור ברשת: Squawkbox ו- FSInn, למי שמתחיל אני ממליץ על Squawkbox, בהמשך ממולץ לשקול מעבר ל FSInn משום שחווית הטיסה עם התוכנה הזו היא יותר טובה מ Squawkbox. מדריך בית הספר על חיבור באמצעות Squawkbox, בלינק הבא: http://www.ifschool.net/site/index.php/ ... /cvfrfiles ושם תלך למערך שיעור מספר 4 מדריך בית הספר על חיבור באמצעות FSInn נמצא באותו לינק -> מערך שיעור מספר 4 ל FSINN 3) במידה ובמסגרת הזמן הפנוי שלך תרצה לתרום מנסיונך לבית הספר לטיסה וירטואלית, אתה מוזמן לפנות להנהלת הבית ספר, פרטים באתר. 4) בפורום תמיכה ישנו שרשור FAQ די שימושי שיכול גם לענות לך על מספר שאלות שבטח עוד יעלו לך - viewtopic.php?f=7&t=16227 5) אל תהסס לשאול עוד שאלות. חג שמח!