ronihod פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 רציתי לומר בהמשך להודעתי הקודמת שאני כבר לא מעט זמן רוצה ללמוד על אחד מהכבדים התחלתי די ממזמן ללמוד על ה 737 וקניתי את ה 737ngx . האמת שלא קל לי ללמוד אותו לבד וממש אשמח אם מישהו מעונין לתרום מזמנו ולשבת איתי על אחד מהכבדים כמובן שאשמח להכיר היטב את ה 737 או 747 שני מטוסים שאני מאד אוהב אז אם יש מישהו שיש לו קצת זמן פנוי ומעונין לשבת איתי על אחד המטוסים הללו אני אהיה ממש מאושר אז חג שמח ושבוע טוב לכולם .
Barak Zohar פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 הייתי ממליץ לך בשביל לא לחכות למישהו שיתרום מזמנו, פשוט להיכנס ל youtube, ושם תמצא המון קליפים שילמדו אותך הרבה על המטוס. אני לא טס על מטוסים כבדים, כך שלעזור בנושא לא אוכל. בהצלחה!
Etai Charit פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 הכי טוב לעבור על הספרות מ-א' ועד ת'. כל פרק שאתה מסיים, לרשום שאלות. למצוא איך לענות עליהן באמצעות חזרה על הספרות וסרטונים הדרכתיים ביוטיוב. ודברים נוספים אתה מוזמן לשאול בפורום. שים לב שבפורום יש רבים שישמחו לעזור (אני ביניהם), אך לא להדריך מאפס. ולכן קודם לקרוא חומר רקע, ולשאול לסגירת פינות. לא לצפות שמישהו יענה תשובה שהיא למעשה כתיבת אופריישנס מניואל בעברית. המון בהצלחה וכאמור אם תפרסם שאלות בפורום אשמח להמנות על העונים. זה גם מעשיר את הפורום בתכנים מקצועיים מבורכים.