Amir Paz פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 ת"א מחובר עכשיו (23:00 שעון ישראל) עד השעה 03:00 אני מעריך. בואו לטוס!
Barak Zohar פורסם אפריל 8, 2012 דיווח פורסם אפריל 8, 2012 אמיר למה לעקוץ?? :wink: יש אנשים שקמים לעבודה בשש בבוקר לכל מי שטס, תעשו חיים, אין כמו טיסת לילה טובה...
Zeev Bucki פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 אמיר אני במלון עם ה"דיילת" בשינה עמוקה פעם הבאה תודיע לי קודם... בוקי זאב:4X-MJB
itzik friedman פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 היה להיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמיר, מתוכננות עוד משמרות כאלו? הייתי רוצה להעלות חבר מתחיל שיצבור נסיון וביטחון, במשמרת שלך, בעדיפות לשעות שהתנועה מועטה :wink: תעדכן...
Amir Paz פורסם אפריל 9, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2012 המשמרת שלי זה המרצדס של הפיקוח בכיף, נארגן משהו השבוע. אני יודיע קצת מראש שגם בוקי יבוא...
David Bendavid פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 המשמרת שלי זה המרצדס של הפיקוח בכיף, נארגן משהו השבוע. אני יודיע קצת מראש שגם בוקי יבוא... תנו לו קצת מחמאות והוא שלכם :drinking:
Amir Paz פורסם אפריל 9, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2012 המשמרת שלי זה המרצדס של הפיקוח בכיף, נארגן משהו השבוע. אני יודיע קצת מראש שגם בוקי יבוא... תנו לו קצת מחמאות והוא שלכם :drinking: חח תחלס.. גם הרבה זמן לא פיקחתי. אבל עכשיו הורדת לי תחשק לעלות השבוע
itzik friedman פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 היית יותר מרצדס משופרת אהבתי את הגישה הלימודית ״תרגישו חופשי לשאול״ בדיוק מה שמתלמד צריך! אין ספק שהתועלת מלילות כאלו היא עצומה!
David Bendavid פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 המשמרת שלי זה המרצדס של הפיקוח בכיף, נארגן משהו השבוע. אני יודיע קצת מראש שגם בוקי יבוא... תנו לו קצת מחמאות והוא שלכם :drinking: חח תחלס.. גם הרבה זמן לא פיקחתי. אבל עכשיו הורדת לי תחשק לעלות השבוע כן כן תאשים... בטח האישה סגרה ת'ברז
Amir Paz פורסם אפריל 9, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2012 כן כן תאשים... בטח האישה סגרה ת'ברז אההה חלש חלש.. ציפית ליותר תחכום מאיש מודיעין עכשיו אתה מצפה שאני אכתוב שיש לי זמן ואני עולה בסוף :drinking: בכל אופן, המשמרות לילה נוחות לי בגלל ההפרש שעות, אם יהיה לי אחה"צ פנוי השבוע אני אשתדל לעלות.