4X-JAN פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 שאלה: אני טס לאנגליה בחופש הגדול למופע האווירי בפרנבורג ואני צריך להחליט עם איזו חברה אני טס.... או לופטנזה שרוב הסיכויים שלא ייתנו להיכנס לקוקפיט.... או סוויס .... ^^שניהם בסטאר אליינס לכן יש להם עדיפות או בריטיש שאין לי מושג... אז השאלה היא איפה ייתנו לי להיכנס לקוקפיט-מה לכתוב להם (לטייסים)-עם מי לטוס? תודה מראש על העזרה!
Tomer Oszlak פורסם אפריל 9, 2012 דיווח פורסם אפריל 9, 2012 אף אחת מהם אלה חברות התעופה בעלות הנהלים הכי קשים. אלה אם תיפול על טייס בBA שהוא גם בבריטיש וירטואל(שמתי שיש כמה כאלו) אז אולי יתנו לך
Simon Cohen פורסם אפריל 10, 2012 דיווח פורסם אפריל 10, 2012 לצערי לא יתנו לך. :cry: :cry: מכיוון שאני טס לשם לעבוד קבוע כול שנתיים וניסיתי את כולם למעט אלעל ששם כן אפשר המחיר של הכרטיס עולה הרבה יותר יקר אצלם אז אין מה לעשות ברייטש מאוד קשים ואין סיכוי מה גם שסוויס ולופטנזה יותר קשים חבל אבל זה המצב שמעון :cry:
Guy Gilboa פורסם אפריל 10, 2012 דיווח פורסם אפריל 10, 2012 אני טס למינכן דרך TAROM למישהו יש התנסות איתם בעניין הזה?
אורח פורסם אפריל 10, 2012 דיווח פורסם אפריל 10, 2012 קשה מאוד אצל האירופאים. טסתי עם לוט והדיילות במקום אמרו לי שאי אפשר, אחרי שהגשתי להן את המכתב.
Ofir Lavi פורסם אפריל 10, 2012 דיווח פורסם אפריל 10, 2012 לידע כללי כבר שנתים שאני מנסה בשש טיסות שונות לאירופה ( פלוס הטיסות חזור) להיכנס לקוקפיט עם מכתב יפה ומסודר והכל שמסביר מי אני ומצהיר על כוונותיי וכולם ענו לי את התשובה הבאה: "אנחנו היינו מאוד שמחים להכניס אותך אבל מסיבות בטחוניות אסור לנו להככניס אף אחד לקוקפיט בטיסות שלנו בין ישראל. לישראל או מישראל" נסיונות אלו קרו בחמש חברות שונות. גם בחזור לא נתנו לי להיכנס וכולם אמרו לי שיהיה לי הרבה יותר מזל וסיכויים להיכנס לקוקפיט אם אני לוקח טיסות בתוך אירופה או מאירופה ולאירופה ליעדם ומיעדים שונים אבל לא ישראל. ניסיתי ב: MALEV, AIR MALTA, EUROFLY, ALITALIA, AIR BERLIN
4X-JAN פורסם אפריל 10, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2012 אני גם ניסיתי בלופטנזה לפני שנתיים ואמרו שזה בסדר(אחרי כניסה לגייט) ושאני רק צריך לחכות לכל הנוסעים שיירדו מהמטוס. ואחרי כמה דקות הדיילת אמרה לי שהקפטן אומר שזה לא אפשרי... קיצר מה אני כותב להם?
אורח פורסם אפריל 10, 2012 דיווח פורסם אפריל 10, 2012 אני גם ניסיתי בלופטנזה לפני שנתיים ואמרו שזה בסדר(אחרי כניסה לגייט) ושאני רק צריך לחכות לכל הנוסעים שיירדו מהמטוס. ואחרי כמה דקות הדיילת אמרה לי שהקפטן אומר שזה לא אפשרי...קיצר מה אני כותב להם? תחפש פה בפורום כבר שאלו את זה אלפי פעמים. יש פה מספיק דוגמאות.