עבור לתוכן
Liam Koshrovski

תוכנית טיסה

Recommended Posts

פורסם

מהירות בתוכנית טיסה היא מהירות אמיתית TAS על מנת שיהיה ניתן להזין את הערך הזה למחשב ולקבל נתיב מוערך ע"פ הרוח במקרה של חירום ושיש צורך לאתר את המטוס.

פורסם

אגב הנתונים האלה מציגים פרופיל טיסה שנראה לי לא תקין.

מוצג פה מצב כאילו אתייצב לפני גיטלה בגובה 18 ובמהירות של 421 קשר (מהר מידי), ולאחר גיטלה אטפס לגובה 24 ואאט למהירות אמיתית של 398 קשרים, שזה כן נראה לי הגיוני כנתוני שיוט לטיסה כזאת.

מאיפה הגיעה תכנית הטיסה הזאת?

פורסם

אני לא ממש מבין בתפעול של מטוסים כבדים כי אף פעם לא נגעתי בתפעול שלהם, אבל אני סבור שזה בגלל שככל שאתה עולה בגובה מהירות המטוס יורדת. אם זה סיבה אחרת זה כנראה כבר קשור לתפעול המטוס

פורסם
אגב הנתונים האלה מציגים פרופיל טיסה שנראה לי לא תקין.

מוצג פה מצב כאילו אתייצב לפני גיטלה בגובה 18 ובמהירות של 421 קשר (מהר מידי), ולאחר גיטלה אטפס לגובה 24 ואאט למהירות אמיתית של 398 קשרים, שזה כן נראה לי הגיוני כנתוני שיוט לטיסה כזאת.

מאיפה הגיעה תכנית הטיסה הזאת?

מהאתר http://www.edi-gla.co.uk , התוכנית הזאת מתוכננת על A320 אם זה משנה משהו.

פורסם

מהירות 420 קשר אמיתית בגובה 18 זה בסביבות ה-300 קשר מכשירית, שזה הגיוני לגמרי. מה שלא הגיוני לי זה שהמהירות האמיתית תהיה נמוכה יותר בגובה 24 - הגיוני שתהיה זהה או גבוהה יותר עבור נתוני מטוס דומים. או לצורך העניין, למה בכלל כתוב הטיפוס הזה, למעשה יש פה שני נתוני שיוט שהגיוניים לשתי טיסות שונות עם משקל מטוס שונה.

פורסם
אגב אני לא סגור על זה ב 100 אחוז ויתקן אותי מי שיודע הסימון הזה של הגובה גם מציין טיסה בתנאי RVSM

לא יודע ממש, אבל לדעתי זהו סימון נתוני טיסה בכל מצב בלי קשר למרחב. בכל מצב שבו יש שינוי גובה במהלך הטיסה, במיוחד אם מדובר במשהו לא סטנדרטי או נתיב שאינו קבוע (למשל אוקיינוס שקט/הודי וכד').

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...