itzik friedman פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 היי, איפה לומדים כיום פיקוח בארץ? כמה עולים לימודים כאלה? ואולי הכי חשוב... מה השכר לפקחים? [אני שואל מתוך כוונות רציניות לקריירה בתחום, אז לא להתייחס לשירשור כאל שיחה סתמית] נ.ב.- אני אודה מאוד למי שיוסיף גם קישורים.
bar levy פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 פיקוח טיסה זה קורס שנעשה על ידי רשות שדות התעופה, לגבי שכר זה מאוד מסובך ואני לא רוצה להיכנס לזה, בעיקרון אתה חייב אנגלית ברמה גבוהה מאוד והכי חשוב אתה חייב להיות פקח/בקר טיסה בצבא, אם לא עשיתה/תעשה את התפקידים הללו אתה לא יכול להיות פקח או בקר בארץ
Tomer Oszlak פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 אז רק מי שיש לו פרופיל 64 ומטה יכול להיות פקח בארץ. למה בן אדם שיש לו פרופיל קרבי שתרם למדינה ורוצה לעבוד בעבודה שרק תורמת למדינה לא יוכל לעשות את זה?
Noy Farhi פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 למה בן אדם שיש לו פרופיל קרבי שתרם למדינה ורוצה לעבוד בעבודה שרק תורמת למדינה לא יוכל לעשות את זה? זה לא כל כך משנה התרומה שלך למדינה. גם אנחנו יכולים לתרום לחיל האוויר בתור טייסים ולא כולם יכולים להתקבל גם עם פרופיל 97. חוץ מפרופיל יש עוד כמה דברים שצריך לעבור בדרך. ההגדרה אומרת שכל מי שהיה פקח בצבא יכול להמשיך ולהיות פקח באזרחות. אז רק מי שיש לו פרופיל 64 ומטה יכול להיות פקח בארץ. חוץ מפרופיל צריך גם נתונים.
eliv פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 תנאי הקבלה מאתר רשות שדות התעופה http://www.info.gov.il/LAPAM/WantAds/ge ... y-tisa.htm