Elad Zeierman פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 כתב אותו מנהל הפורום חומרה של אבסים, אני ממליץ לקרוא אותו טוב טוב גם למי שהולך לקנות מחשב חדש וגם למי שכבר יש ולעבור על ההגדרות בהתאם המדריך מוסבר בשפה פשוטה יחסית ואני כבר כמה חודשים עובד לפי הדברים שהוא כתב והם בהחלט מועילים http://forum.avsim.net/index.php?showtopic=370594
Shlomlux2 פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 תאמין לי מאז שקנית את המחשב אתה בן-אדם אחר לגמרי :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אפריל 16, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2012 תאמין לי מאז שקנית את המחשב אתה בן-אדם אחר לגמרי :mrgreen: על ה FSX הזה יש יותר תאוריות תפעוליות מאשר קונספירציות על רצח קנדי, קליע הקסם פראייר לי הטוויק של הבאפר פול והשימושיות שלו.
amir friedland פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 תאמין לי מאז שקנית את המחשב אתה בן-אדם אחר לגמרי :mrgreen: על ה FSX הזה יש יותר תאוריות תפעוליות מאשר קונספירציות על רצח קנדי, קליע הקסם פראייר לי הטוויק של הבאפר פול והשימושיות שלו. כל מילה בסלע :mrgreen:
Tomer Oszlak פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 אני לא אתפלא אם בקרוב יהיו אוניברסיטאות שיציעו לימודי תואר ראשון על FSX וקינפוגו
Noy Farhi פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 אני לא אתפלא אם בקרוב יהיו אוניברסיטאות שיציעו לימודי תואר ראשון על FSX וקינפוגו בוגר תואר ראשון בFSX.CFG :mrgreen: חחחח
Tomer Oszlak פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 אני לא אתפלא אם בקרוב יהיו אוניברסיטאות שיציעו לימודי תואר ראשון על FSX וקינפוגו בוגר תואר ראשון בFSX.CFG :mrgreen: חחחח אתה רואה בפורום זה כמה מהדוקטורים הראשונים לFSX :drinking:
Aaron Dagan פורסם אפריל 17, 2012 דיווח פורסם אפריל 17, 2012 כתב אותו מנהל הפורום חומרה של אבסים, אני ממליץ לקרוא אותו טוב טוב גם למי שהולך לקנות מחשב חדש וגם למי שכבר יש ולעבור על ההגדרות בהתאםהמדריך מוסבר בשפה פשוטה יחסית ואני כבר כמה חודשים עובד לפי הדברים שהוא כתב והם בהחלט מועילים http://forum.avsim.net/index.php?showtopic=370594 אלעד, אחד העקרונות שלי הוא ההפרדה בין "התורה שבכתב" לבין זו שבע"פ. לאחר שהתנסיתי לאחרונה עם כמה "מומחים" לעניני קינפוג של ה-FSX ולא כל-כך בהצלחה (עם הסרה והתקנה לפחות פעמיים כתוצאה ישירה...... :oops: ), למרות ולאחר השידרוג המאד משמעותי בציוד שלי, אני לוקח את ההמלצה שלך בע"מ ברשותך. אני בטוח שכולם מבינים את משמעות האותיות PC, לכן כל אחד יכול להתאים לעצמו איך יתפקד המכשיר שלו, ואני כמובן לא פוסל את ההמלצות וההצעות של הבחור. עובד לך? אתה מרוצה? עונה על הצרכים התחביביים שלך? שיהיה בכייף והנאה. כל היתר בהחלט רק בעיני ואוזני המתבונן וזה לא מובן מאליו. תודה ולהשמע בטוב.
Liaz Kamper פורסם אפריל 22, 2012 דיווח פורסם אפריל 22, 2012 אחרי ערב שלם של ניסוי וטעייה אני יכול לומר שמבחינתי ההמלצות טובות ובהחלט עושות הבדל. אלא שכמו שנאמר כבר, יש צורך במספר ניסיונות על מנת להגיע לתוצאות טובות. מסקנותיי: עם מערכת I5-2400 ו-GTX470 בצעתי את כל ההמלצות, למעט(!): 1. TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=70. לדעתי 40 גורם להבהובים בפוטורילים 2. FFTF=0.2. ערך נמוך יותר אצלי עושה "גלים" 3. חשוב לבעלי TRACKIR - י PoolSize=16000000. ערך של אפס יוצר בעיות חמורות בהזזת הראש. ומה שלא יהיה, ברגע שמתחברים ל-FSINN, נוצר מעין "גל" עם הזזת הראש על המסך שלא הצלחתי להיפטר ממנו. אז אני ממליץ להתחיל כל בדיקה ללא FSINN וללא BGX V2. שניהם יוצרים בעיות משל עצמם.
Muli Ivanir פורסם אפריל 23, 2012 דיווח פורסם אפריל 23, 2012 יש לי המלצה נוספת על מקור ידע אדיר על Tweaks ושיפורים ל-FSX והוא הבלוג של טום טצואי: http://fsxtimes.wordpress.com/ הבחור פשוט גורו בכל מה שקשור לשיפורים וטוויקים ל-FSX. בצד ימין למטה מופיעה רשימת כל הפוסטים שלו מתחילת כתיבת הבלוג.