Noy Farhi פורסם אפריל 16, 2012 דיווח פורסם אפריל 16, 2012 שלום חבר'ה, יצא לי היום לדבר בסקייפ עם VATJO4 חבר בצוות החטיבה הירדנית. דיברנו בעיקר איך אפשר לעשות יותר תנועה שתגיע מישראל לירדן וההפך. סיכמנו שאנחנו הולכים לעלות לפחות פעמיים בשבוע מהשעה 20:00 עד 22:00 לפקח תוך כדי פרסום שאני אפרסם פה (VATIL) והוא בחטיבה שלהם ובVATSIM. מה זה אומר? שיהיה פיקוח מלא של LLLL_CTR ו OJAI_CTR באופן רציף+ תיאום שלי ושלו במקביל בסקייפ. - את היום שנקבע כמובן שאני יעדכן כאן אבל תמיד יש סיכויים שיהיה שיוני בעתיד בימים אם נראה שזה לא מתאים ואין שינוי בכמות הטייסים. אבל.. אני צריך את העזרה שלכם (הטייסים) אז בבקשה בימים שאני וירדן סנטר עולים לפקח אלי תעשו טיסות לאירופה רק בשביל לא לטוס אצלם. תבואו לטוס את הקו תל-אביב -> ירדן - ירדן -> תל אביב. אני באמת מקווה לראות שינוי לטובה כי מהשיחה שלי איתו ראיתי שהבחור רציני ויותר מזה הוא רוצה תנועה ישראלית במרחב שלו. כבר מחר קבענו שאנחנו עולים לפקח בשעה 20:00 עד השעה 22:00 אז כבר מעכשיו תתחילו לתכנן את הטיסה שלכם לירדן * חבר'ה שימו לב, מעכשיו בכל יום שלישי וחמישי מהשעה 20:00 עד השעה 22:00 יהיה פיקוח מלא בישראל ובירדן (השבוע לא יהיה פיקוח ביום חמישי בגלל יום השואה). בנוסף המשמרת פורסמה גם בVROUTE וגם פורסם הודעה בפורום של VATSIM. (הפקח בירדן מפרסם בשביל עצמו בפורום שלהם בגלל זה לא רשמתי אותו בפורום של VATSIM) http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=62128 _________________________________________________ קצת נתונים לטיסות מבן גוריון לעמן וחזרה. בקישור הזה: http://vatjo.net/V2/index.php/pilots יש את כל המידע לטייס. סינרים,דפיות MESH ודף לטייס בקובץ PDF. גובה 7000 לSALAM תוך כדי טיפוס לגובה 9000 בטיסות מבן גוריון לעמן מטוסים החוזרים מעמן לבן גוריון בנקודת SALAM גובה 8000. LLBG - SALAM - OJAI OJAI - SALAM BGN - LLBG יום טוב
Noy Farhi פורסם אפריל 17, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2012 היי חבר'ה, אני מזכיר היום בשעה 20:00 למשך שעתיים לפחות פיקוח מלא בישראל וירדן. בואו לחרוש את הקו ישראל ירדן וההפך.
Zeev Bucki פורסם אפריל 17, 2012 דיווח פורסם אפריל 17, 2012 חגיגת פרחי נמשכת!!! אני מתייצב כמובן בואו בהמוניכם. בוקי זאב:4X-MJB
Zeev Bucki פורסם אפריל 17, 2012 דיווח פורסם אפריל 17, 2012 היה גדול תודה לכל הפקחים והטייסים! חשבנו שהנחיתה תהיה על 26L בפרט ששמעון כהן שהופיע מולי מעל ים המלח כתב לי בפרטי שהמריא משם.אבל אז הפקח הירדני הפתיע ונתן לכולם נחיתת ראיה ב.08R כרגיל ביצעתי TOUCH AND GO ואחרי ההמראה הוא שלח אותי לSALAM8000 משם בקשתי וחזרתי שוב לעמאן למסלול 08R ושוב ביצעתי TOUCH AND GO ומשם חזרה לבן גוריון ששם כבר הייתי ונחתתי ב08 לבד בלי פקחים וטייסים. להתראות באירוע הבא לשם ואצפה לתנועה רבה יותר ושעוד כבדים יבצעו איתי TOUCH AND GO בוקי זאב:4X-MJB
חיים מילרד פורסם אפריל 18, 2012 דיווח פורסם אפריל 18, 2012 אכן היה מעניין עם ההפנייה ל 08R . סה"כ סבבה. נתראה בהמשך.
Joel Strikovsky פורסם אפריל 21, 2012 דיווח פורסם אפריל 21, 2012 רק ליפני 2 דקות דיברתי עם יזאן אלאזאב מהפיקוח, הוא אמר לי שהיום יש אירוע בירדן וכולם מוזמנים. האירוע מתקיים בין 20:30 - 22:00 , זמן ירדן/ישראל.
Noy Farhi פורסם אפריל 21, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2012 רק ליפני 2 דקות דיברתי עם יזאן אלאזאב מהפיקוח,הוא אמר לי שהיום יש אירוע בירדן וכולם מוזמנים. האירוע מתקיים בין 20:30 - 22:00 , זמן ירדן/ישראל. היי, האירוע שלהם כל שבת במקביל לאירוע השבועי שלנו.