Amir Paz פורסם אפריל 21, 2012 דיווח פורסם אפריל 21, 2012 שלום חברים, הערב בוצעה שיחה בשרת ה TS במסגרת הנכונות להחזיר פקחים מחטיבות זרות לחטיבת VATIL. השיחה בוצעה כחלק מפרויקט חידוש מחלקת ההדרכה שעתיד להסתיים באזור אמצע מאי. הייתה שיחה טובה, התרשמתי מהכנות של אותם חברים. ברצוני לסכם את הדברים: א.פקח הרשום בחטיבה זרה ומעוניין לחזור ל VATIL יכול לעשות זאת בכל זמן שירצה. ב.פקח שיעבור חזרה לחטיבת VATIL לפני ה 1.5.2012 - זוכה להמרה ישירה של ההסמכה שלו, כלומר: אם הוא מפקח S2 מגדל בלונדון, הוא באופן ישיר יכול לפקח על כלל המגדלים בישראל. ג.פקח שיעבור חזרה ל VATIL לאחר התאריך הנ"ל, יכנס לרשימת המתנה מקובלת במסגרת העומס של מחלקת ההדרכה. ד.חטיבת VATIL תבצע "תאום דיפלומטי" מול אותן חטיבות זרות לוודא שאותו פקח לא עוזב "בטעם רע" (כאלו שנמצאים באמצע הסמכה) ושתהיה לו את היכולת לפקח שם בעתיד כפקח אורח. הסברתי לעומק מדוע אני חושב שזהו צעד נכון, אני מקווה שתעשו את הבחירה הנכונה לכם. תודה לאלו שהגיעו ושיתפו פעולה. ----------------------------------------------------------------------------------------------- הוראות: מה עלי לעשות על מנת לחזור לחטיבה ולקבל הסמכה ישירה: שלח את הפרטים הבאים לאמיר פז, בכתובת VATIL2 AT VATIL.ORG.IL 1.מספר VATSIM. 2.דרגה ב VATSIM. 3.שעות על כל עמדה בחטיבה זרה. למשל: "100 שעות-מגדל רומא, 30 שעות קרקע ציריך" 4.על הפקח לציין בפני שהוא קרא והבין את החומר התיאוראי שנוגע לעמדות השונות בישראל, ולציין בפני אם הוא חש שהוא צריך הדרכה לגבי מגדל מסויים. 5.הערות/שאלות - כל דבר. מועד אחרון לשליחה: יום ראשון, 29 לאפריל מה קורה הלאה: 1.תקבלו מייל חזרה בו נאשר את הבקשה שלכם להסמכה מהירה. 2.תתבקשו לבצע פקודה למעבר חטיבה בשרתי VATSIM. 3.ברגע שתהיו רשומים תחת שרתי VATSIM כחברי VATIL , תהיו כשירים לפקח. 4.במשמרת הראשונה שלכם כפקח מגדל, נצרף לכם משגיח לוודא תקינות. (במשמרת הראשונה בלבד - זו לא בחינה! , אנחנו משבצים משגיח על מנת לוודא שאתם בקיאים בנהלים התפעול). ברוכים השבים ל VATIL ! נשתמע על הקשר!
E.Z פורסם אפריל 21, 2012 דיווח פורסם אפריל 21, 2012 תודה לכל הפקחים שהגיעו וכמו שאמר אמיר תודה על הכנות חבל שלא שמענו את הדברים קודם ואישית מקווה שהמאמצתים בתחום ישאו פרי לדעתי כולנו נרוויח מיזה. בהצלחה.
Amir Paz פורסם אפריל 27, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2012 חברים יקרים, בעוד יומיים הרשימה תסגר. אני ממליץ בחום, כחבר, לאלו שעדיין לא קיבלו החלטה בעניין לעדכן אותי במייל. תעשו את המהלך הנכון :wink:
Gal Mintz פורסם אפריל 27, 2012 דיווח פורסם אפריל 27, 2012 היי אמיר, לא מוצא מייל שלך - שלחתי הודעה פרטית
Amir Paz פורסם אפריל 27, 2012 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2012 היי אמיר,לא מוצא מייל שלך - שלחתי הודעה פרטית היי גל עניתי לך בפרטי.
Gal Mintz פורסם אפריל 27, 2012 דיווח פורסם אפריל 27, 2012 היי אמיר,לא מוצא מייל שלך - שלחתי הודעה פרטית היי גל עניתי לך בפרטי. כנ"ל, בדוק הודעה פרטית