עבור לתוכן
Etai Charit

מילה טובה - הנהלה

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,

אני בא משום מקום ובלי סיבה חוץ מרצון טוב להביע הערכה.

אני חייב לתת מלה טובה להנהלת החטיבה.

הכי קל לשבת מהצד, לחכות להחלטות ולהביע עליהן ביקורת, אפילו תמיכה ואפילו להגדיל לעשות ולעזור לביצוע באופן כזה או אחר.

הכי קל גם לקבל דברים בתור "גזירה" שעלולה לפגוע במספר מסויים של אנשים, או לגרום לעוד עבודה סיזיפית אצל אחרים.

אבל התחושה שלי היא שנעשית עבודה קשה, דקדקנית וברמה גבוהה בקרב צוות החטיבה.

ורציתי באמת להביע את הערכתי על עצם השקעת הזמן, העבודה והמחשבה, שגם אם חלק מאיתנו לא מסכימים עם החלטות מסויימות, זה בכלל לא טריביאלי לקחת החלטות לא פשוטות וללכת איתן, כשהמחשבה היא תמיד טובת החטיבה בראייה רחבה. גם אם המחשבה היא מוטעית.

אז חברים, אגודלים למעלה וכיף לי לראות את החטיבה עובדת באופן תמידי ואת הצוות בודק, חושב ועובד. לא טריביאלי בכלל.

תודה על תשומת הלב.

פורסם

כל הכבוד לאנשי ההנהלה והעומד בראשם איתי ארנון!

על תנופת העשייה והכשרת פקחים מרובה כאשר כל זה בא לידי ביטוי בשטח.רואים מידי לילה פעילות בבן גוריון של טייסים ופקחים .עכשיו הכל תלוי בנו הטייסים אז בואו בהמוניכם לטוס.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

משהו אתה חריט :) יכול להרוג זבוב ולתחקר שעה וחצי איך זה שהכנף שלו לא נשברה :)

תודה על ההערה הבונה. דברים בהחלט מתקדמים, הרושם הראשוני הוא הפורום שהפך צבעוני פתאום :)

בקרוב אנחנו נזכה לראות עוד שינויים בתחומים שונים. אנו מנסים להכנס לקיץ/החופש הגדול ברגל ימין ולשאוף לכמה שיותר פעילות.

פורסם

תודה רבה.

חשוב לציין שהצוות עובד קשה בימים אלו.

מלבד כך, כמו שאמר בוקי, אנו בתנופת מחלקת הדרכה, לקחת אותה למקום שלא היה מעולם!

אנו כבר בעומס בחינות עמדות מתקדמות והשבוע תהיה בחינה זה השבוע הרביעי ברציפות!

בעקבות ׳מיהו חבר חטיבה׳ יש הרבה חוזרים ואנו שמחים לקבלם. פקחים ששבו ארצה יקבלו הסמכה זריזה אך מדוקדקת!

ככה נגדיל את כוחנו, ייחודנו וכולנו נרגיש זאת בשעות שנהיה און-ליין.

יישר כוח לכולנו כחטיבה!

פורסם

חברים יקרים.

יצאנו היום לדרך חדשה,דרך שבה כל חבר בחטיבה יחוש גאווה על היותו שייך למשפחה אחת גדולה ששמה VATIL

השינוי שצוות החטיבה עשה למען החטיבה ,למען כולנו ,בא לחזק את VATIL.עבודה קשה נעשתה ,במחשבה,ברגישות ובהתחשבות.

שעות על גבי שעות הושקעו עד היום המיוחל הזה,כל צוות החטיבה לקח חלק בשינויים, מעל כולנו ניצחו בעוז מנהל החטיבה וסגנו ,איתי ארנון ואמיר פז.

העבודה נעשתה באהבה ומתוך רצון טוב להביא את החטיבה למקום הראוי לה,מי שלקח חלק בעשייה יודע עד כמה העבודה הייתה רבה.

עכשיו זה הזמן לתמורה מכם,טייסים ופקחים,חשוב שנראה טיסות ברשת ,רשת דוממת =רשת מתה,רשת פעילה =רשת חיה,הכל תלוי רק בכם\בנו.

אפשר וחובה על כולנו להגדיל את מעגל החברים בחטיבה,כול אחד מאיתנו שגריר של רצון טוב ,יחד נמריא עם החטיבה לגבהים חדשים.

שיהיה בהצלחה לכולנו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...