אורח פורסם מאי 8, 2012 דיווח פורסם מאי 8, 2012 יש חברה שמפתחים אפליקציה לiPad ולטאבלטי אנדרואיד שמדמה ג'ויסטיק וניתן דרכה לשלוט בסימולטור. לקרוא עוד כאן: http://www.simflight.com/2012/05/07/and ... beta-test/ אני נכנסתי לבטא ואני מתחיל לבדוק את האפליקציה, נראה שזאת אפליקציה עם המון פוטנציאל.
Shoval Cohen פורסם מאי 8, 2012 דיווח פורסם מאי 8, 2012 ועוד לבעלי ה-IPAD תוכנה דומה בתשלום של ארוסופט: http://www.aerosoft.com/cgi-local/us/ib ... 100,D11404
אורח פורסם מאי 9, 2012 דיווח פורסם מאי 9, 2012 אין משהו לאייפון? אם תראה את הממשק של האפליקציה תבין שעל מסך קטן יחסית כמו של אייפון, כמעט בלתי אפשרי להשתמש בה. בגלל זה היא בנויה לטאבלטים בלבד. זאת לפחות דעתי.
Izhar Haviv פורסם מאי 9, 2012 דיווח פורסם מאי 9, 2012 אין משהו לאייפון? מה שאני הייתי עושה עם אייפון או שניים זה לפתח אפליקציה מתאימה כך שניתן יהיה להניח אותם על הרצפה ולדרוך עליהם כתחליף ל Rudder (או כתחליף לפריקת עצבים על apple)
Mishel Ben Zor פורסם מאי 9, 2012 דיווח פורסם מאי 9, 2012 קיים אצלי טאבלט של אנדרואיד מה אני צריך לעשות?
Izhar Haviv פורסם מאי 9, 2012 דיווח פורסם מאי 9, 2012 קיים אצלי טאבלט של אנדרואיד מה אני צריך לעשות? שלח מייל ל ben@touchpilot.net תציין פרטים על הטאבלט וגרסת האנדרואיד, PC וגרסת הווינדוז ושאתה מעוניין להצטרף לבטא.
אורח פורסם מאי 9, 2012 דיווח פורסם מאי 9, 2012 אין משהו לאייפון? מה שאני הייתי עושה עם אייפון או שניים זה לפתח אפליקציה מתאימה כך שניתן יהיה להניח אותם על הרצפה ולדרוך עליהם כתחליף ל Rudder (או כתחליף לפריקת עצבים על apple) אתה יכול לנשוף עליו, זה מספיק כדי לשבור אותו.
maor949 פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 לא יודע מה אתך, אני עם הארבע אס שלי מתחילת נובמבר בלי מגן רק עם מדבקה ואין שריטה אחת על המסך....
אורח פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 לא יודע מה אתך, אני עם הארבע אס שלי מתחילת נובמבר בלי מגן רק עם מדבקה ואין שריטה אחת על המסך....
Tal Malca פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 לא יודע מה אתך, אני עם הארבע אס שלי מתחילת נובמבר בלי מגן רק עם מדבקה ואין שריטה אחת על המסך.... לא יודע עד כמה זה אמין,אני מאה פעם הפלתי את האייפון ז"ל שלי(נפל מקומה 2 בסוף),נפילות יותר חזקות,ולא קרה לו כלום. טוב כנראה בגלל שהייתי עם מגן. מה שאני טוען זה שמגן טוב ישמור עליו מעולה.
אורח פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 לא יודע מה אתך, אני עם הארבע אס שלי מתחילת נובמבר בלי מגן רק עם מדבקה ואין שריטה אחת על המסך.... לא יודע עד כמה זה אמין,אני מאה פעם הפלתי את האייפון ז"ל שלי(נפל מקומה 2 בסוף),נפילות יותר חזקות,ולא קרה לו כלום. טוב כנראה בגלל שהייתי עם מגן. מה שאני טוען זה שמגן טוב ישמור עליו מעולה. ברור שמגן שומר, אבל עדיין המכשיר לעצמו שביר, כי הוא עשוי כולו מזכוכית (גם החלק האחורי). לגלקסי ולעוד הרבה מכשירי אנדרואיד אחרים יש זכוכית "גורילה" שצריך כשרון מיוחד כדי לשבור או לשרוט אותה.