עבור לתוכן
אורח

דרושים בעלי טאבלטי אנדרואיד

Recommended Posts

פורסם

יש חברה שמפתחים אפליקציה לiPad ולטאבלטי אנדרואיד שמדמה ג'ויסטיק וניתן דרכה לשלוט בסימולטור. לקרוא עוד כאן:

http://www.simflight.com/2012/05/07/and ... beta-test/

אני נכנסתי לבטא ואני מתחיל לבדוק את האפליקציה, נראה שזאת אפליקציה עם המון פוטנציאל.

פורסם
אין משהו לאייפון?

אם תראה את הממשק של האפליקציה תבין שעל מסך קטן יחסית כמו של אייפון, כמעט בלתי אפשרי להשתמש בה. בגלל זה היא בנויה לטאבלטים בלבד. זאת לפחות דעתי.

פורסם
אין משהו לאייפון?

מה שאני הייתי עושה עם אייפון או שניים זה לפתח אפליקציה מתאימה כך שניתן יהיה להניח אותם על הרצפה

ולדרוך עליהם כתחליף ל Rudder (או כתחליף לפריקת עצבים על apple)

:)

פורסם
אין משהו לאייפון?

מה שאני הייתי עושה עם אייפון או שניים זה לפתח אפליקציה מתאימה כך שניתן יהיה להניח אותם על הרצפה

ולדרוך עליהם כתחליף ל Rudder (או כתחליף לפריקת עצבים על apple)

:)

אתה יכול לנשוף עליו, זה מספיק כדי לשבור אותו.

פורסם
לא יודע מה אתך, אני עם הארבע אס שלי מתחילת נובמבר בלי מגן רק עם מדבקה ואין שריטה אחת על המסך....

פורסם
לא יודע מה אתך, אני עם הארבע אס שלי מתחילת נובמבר בלי מגן רק עם מדבקה ואין שריטה אחת על המסך....

לא יודע עד כמה זה אמין,אני מאה פעם הפלתי את האייפון ז"ל שלי(נפל מקומה 2 בסוף),נפילות יותר חזקות,ולא קרה לו כלום.

טוב כנראה בגלל שהייתי עם מגן.

מה שאני טוען זה שמגן טוב ישמור עליו מעולה.

פורסם

לא יודע עד כמה זה אמין,אני מאה פעם הפלתי את האייפון ז"ל שלי(נפל מקומה 2 בסוף),נפילות יותר חזקות,ולא קרה לו כלום.

טוב כנראה בגלל שהייתי עם מגן.

מה שאני טוען זה שמגן טוב ישמור עליו מעולה.

ברור שמגן שומר, אבל עדיין המכשיר לעצמו שביר, כי הוא עשוי כולו מזכוכית (גם החלק האחורי). לגלקסי ולעוד הרבה מכשירי אנדרואיד אחרים יש זכוכית "גורילה" שצריך כשרון מיוחד כדי לשבור או לשרוט אותה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...