zvi rodes פורסם מאי 8, 2012 דיווח פורסם מאי 8, 2012 שלום לכולם. קיימים לא מעט חברים בחטיבה אשר משתמשים בכל מני תוספות או תוכנות מיוחדות אשר משפרות את החוויה בטיסה ברשת. במסגרת ערבי העשרה שבית-הספר IFS מקיים, אנו מזמינים את החברים המעוניינים לשתף את כולנו בתוכנות ותוספות לסימולטור. תחשבו על כך שיש דברים שיכולים להעשיר את החוויה בטיסה ברשת ויש בקהילה כאלה שכבר הספיקו לשכוח ואנחנו בכלל לא למדנו. כל המעוניין לספק מידע מוזמן לכתוב לנו ,אנו נשמח להיענות לפנייתכם. (תודה לראובן על הצעתו)
Yakov Kraus פורסם מאי 9, 2012 דיווח פורסם מאי 9, 2012 אפשר להעשיר את החוויה בצורה משמעותית בעלות קטנה לוקחים מחשב ישן פנטיום 4 מאחד הילדים מחברים לו שני מסכים עודפים מקשרים אותו ברשת ביתית למחשב של הסימולטור על מסך אחד מעלים GOOGLE EARTH בעזרת תוכנה שמחברת אותו לסימולטור טסים מעל הנוף בגוגל במסך השני אפשר להעלות מפות או סתם אינטרנט אן PLAN G כיד הדמיון
zvi rodes פורסם מאי 9, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 9, 2012 אפשר להעשיר את החוויה בצורה משמעותיתבעלות קטנה לוקחים מחשב ישן פנטיום 4 מאחד הילדים מחברים לו שני מסכים עודפים מקשרים אותו ברשת ביתית למחשב של הסימולטור על מסך אחד מעלים GOOGLE EARTH בעזרת תוכנה שמחברת אותו לסימולטור טסים מעל הנוף בגוגל במסך השני אפשר להעלות מפות או סתם אינטרנט אן PLAN G כיד הדמיון שלום יעקב אולי נארגן ערב העשרה בו תוכל להסביר בצורה טובה יותר על התוכנות שברשותך?
zvi rodes פורסם מאי 16, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 16, 2012 תודה לכל הפונים הרבים :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry:
Moshe Mizrahi פורסם מאי 16, 2012 דיווח פורסם מאי 16, 2012 רביעי הבא 2100 מעולה! מה הנושאים? עדיין לא הכנתי כלום כך שאני די פתוח לרעיונות... אם להתמקד במה שביקשתם אני יכול לתת סקירה על התוכנות והתוספים שבחרתי למסע העולמי שלי. מחוץ לבקשה שלכם אני יכול לעזור גם בנושאי בניית מחשב (חומרה ותוכנה), שיפור ביצועים, תחזוקת הסימולטור וגיבויים. האוריינטציה תהיה FSX אבל יש הרבה תוכנות ותוספים שמשמשים גם סימולטורים אחרים כמו FS9, X-Plane או Prepare3D. נושא נוסף שאפשרי הוא שלבים בתכנון והוצאת טיסה למרות שבזה יש מקצוענים ממני... בקיצור נזרום עם מה שאתם רוצים.
zvi rodes פורסם מאי 16, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 16, 2012 רביעי הבא 2100 מעולה! מה הנושאים? עדיין לא הכנתי כלום כך שאני די פתוח לרעיונות... אם להתמקד במה שביקשתם אני יכול לתת סקירה על התוכנות והתוספים שבחרתי למסע העולמי שלי. מחוץ לבקשה שלכם אני יכול לעזור גם בנושאי בניית מחשב (חומרה ותוכנה), שיפור ביצועים, תחזוקת הסימולטור וגיבויים. האוריינטציה תהיה FSX אבל יש הרבה תוכנות ותוספים שמשמשים גם סימולטורים אחרים כמו FS9, X-Plane או Prepare3D. נושא נוסף שאפשרי הוא שלבים בתכנון והוצאת טיסה למרות שבזה יש מקצוענים ממני... בקיצור נזרום עם מה שאתם רוצים. משה ידידי,אני שמח על הענותך,שלח לי את הנושא הניבחר ,אולי תחלק את ההרצאות למספר מפגשים ,כל הרצאה בת שעה ולאחריה שאלות ותשובות,אני צופה הענות רבה בפרט שהחטיבה גדלה עם חברים חדשים. אני פונה לחברים המעוניינים להציע את עצמם כמרצים להעלות נושאים אשר יעשירו את ידיעתם של החברים בחטיבה. חברים,ערבי העשרה רק יתרמו ליוקרת החטיבה.
Barak Zohar פורסם מאי 17, 2012 דיווח פורסם מאי 17, 2012 אשמח להשתתף בערב הנ"ל ולהעביר את היידע והניסיון שלי בתחום. צבי, צור עימי קשר ונתאם עם משה.