Tal Malca פורסם מאי 12, 2012 דיווח פורסם מאי 12, 2012 מחזיר אותך אחורה לפסקה האחרונה, תקרא שוב.viewtopic.php?f=1&t=40140&p=384889#p384889 אני דוגמה חיה שתפיסת עולמי ל FS שונה משלך. אני לא חותר למושלמות אלא להנאה נ.ב. אף אחד לא דיבר פה על עולם המציאות בקיצורי הדרך להעי"ל. אני באמת מאלה שחותרים למושלמות,זה הדבר שעושה לי את ההנאה בכ"מ כמו שכבר נאמר פה,כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ב FS,אבל עדיין לפי דעתי זה לא מנצל את כל מה שיש ל FS להציע
אורח פורסם מאי 13, 2012 דיווח פורסם מאי 13, 2012 אמיר, פספסת את הנקודה.הנקודה שהייתה פה לכל אורך הוויכוח הוא סוג ה IFR שצריך ע"מ לבצע סוג אחר של IFR. נכון גם הועלתה נושא ה VFR ככלל מקדים, אבל לגופו של סער זה לא רלוונטי ואנמק זאת. נכון ישנם מקומות שאין אפשרות לבצע IFR קלסי, אבל יש פה עוד נקודה. שכן סער לא יטוס שם, מאחר והוא טס על כבד, קרי מסלולים שיש בהם IFR. הנקודה שבו העליתי הוא בעיקר השיטה הסכמטית שקולם נעולים על לצורך למידת הסימולטור שבפועל לא חייב את כל המסלול המייגע הזה בשביל דבר פשוט אחד, הנאה. כל אחד ודרך בחירתו. יש כאילו שיעדיפו ללמוד הכל ולעשות קורסים וכאילה שיעדיפו בקיצורי דרך בכדי להגיע ליעד שלהם בהנאה , קרי כבדים וכו. כל עוד זה סימולטור והם עומדים בנהלים , למי אכפת!? זה הנקודה שאליה חתרתי. התגובה שלי, לפחות, הייתה בגדר הצעה. בסוף הדרך הקצרה היא הארוכה יותר.
4X-JAN פורסם מאי 13, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2012 תשמע, אני אישית מנסה לדמות את המציאות כמה שאפשר. אני מסתדר עם CVFR\VFR ואין לי בעיה עם הIFR (שנשאר לי עדיין קצת ללמוד). אני בסה"כ אמרתי שאני למדתי IFR קלאסי (על ססנה) ואת הLVLD לבד ועכשיו אני גם מנסה לשלב ביניהם בכדי להגיע לרמת הטיסה הכי מקצועית שאפשר להגיע עם הLVLD. כל אחד וההחלטות שלו- שיטוס איך שבא לו, אני אישית עדיין אוהב וטס את הCVFR בארץ לפעמים וגם IFR. כל אחד שיטוס ברמה היותר מציאותית שהוא רוצה. חוץ מזה שההצעה כבר לא אקטואלית והשיחה נגררת למחוזות לא רצויים אז אפשר להפסיק אותה.
Yakov Kraus פורסם מאי 13, 2012 דיווח פורסם מאי 13, 2012 קראתי את הדוח של ועדת החקירה של הקונגס על ארועי 9/11 אחד הטייסים של אלקאדה היה טייס לבנוני עם רשיון טיס והכל אבל היתה לו חברה בבירות ובין לאדן חשש שהוא ברגע האמת ישתפן ליתר ביטחון שלח טרוריסט אחד ללמוד טיסה בסימולטור של בואינג בסיאטל כסף לא הייתה בעייה הבחור רצה ללמוד איך להטיס 757 בלי ללמוד על ססנה סיפר למדריך שככה החברה בסעודיה רוצה אחרי כמה טיסות שהוא לא מצא את הידים ואת הרגליים הוא אמר למדריך שהוא בכלל רק רוצה ללמוד לנחות הוא לא רוצה לדעת איך ממריאים כמובן היה בחור רציני עם זקן ותפילות כמו שצריך עם תענית דיבור המדריך לבסוף התחיל לחשוד ודיווח ל FBI ה FBI לא ערכו חיפוש בדירה שלו בגלל צנעת הפרט אבל גרשו אותו יום לפני הפיגוע בדוח כתבו שזה היה הרמז הכי טוב שהיה לאמריקאים על העתיד להתרחש והם פיספסו אותו בכל מקרה הטייס הלבנוני התרסק לתוך אחד המגדלים.
Elad Zeierman פורסם מאי 13, 2012 דיווח פורסם מאי 13, 2012 אני חושב שאנשים עושים כאן בילבול 3 דברים : הטסת מטוס, טיסת תחת כללי VFR וטיסה תחת כללי IFR אני מכיר כמה חברי חטיבה שתוך כדי שעשו בארה"ב את ה VFR גם צברו שעות ל IFR, אין קשר אלה שני דברים שונים זה מי זה ושונים במהותם מלימוד הבסיס של תפעול המטוס וטסה, "המסורת" של לימוד הטסה תוך כדי לימוד VFR ולא IFR נוצרה בגלל המורכבות הקטנה יחסית של טיסה בנתאי ראייה, בארץ החלטורה של ה CVFR, מטשטשת את המורכבות הזאת בין VFR ל IFR, וזה מה שהרבה חניכי IFS לא מבינים, תשאלו כאן חבר'ה בחו"ל מה זה לטוס VFR בארה"ב, זה 70 % הטסה ו 30% התעסקות עם נושא כללי הטיסה, להבדיל מהארץ. לעניין הסימולטור: רוב האימוץ של גופי תעופה לשימוש ב FS הייה שימוש IFR בלבד, ותפעול מערכות, FS מעולם לא הצטיין בסימלוץ VFR, עם כל הטקסטורות והסינרים היפים, הוא יישאר תמיד ככלי מעולה ללימוד IFR וסימלוץ שלו וכלי מאוד בינוני עד נמוך לסימלוץ VFR.