zvi rodes פורסם מאי 20, 2012 דיווח פורסם מאי 20, 2012 שלום לכל חברי ואטיל. במסגרת ערבי העשרה שביה"ס IFS מקיים מידי פעם,נקיים ביום חמישי 24.5 בשעה 21.30 (לא ניתן להקדים את שעת ההרצאה) הרצאה בנושא "תוכנות וחומרות צד שלישי להעשרת החוויה",ההרצאה תינתן ע"י חברנו משה מזרחי. כל חברי החטיבה מוזמנים לטימספיק בשעה שנקבעה. ביה"ס רוצה להודות למשה מזרחי על היענותו לפנייתנו. ביה"ס ישמח אם יהיו עוד חברים שירצו לבוא ולשתף את החטיבה בערבי העשרה נוספים.
Moshe Mizrahi פורסם מאי 20, 2012 דיווח פורסם מאי 20, 2012 תודה על ההזדמנות לתרום. כפי שסיכמתי עם צבי, במידה ומסגרת הזמן לא תספיק נקיים מפגשי המשך כך שאין לחץ. שאלות או בקשות מראש אנא שרשרו כאן ואתייחס במפגש. לטובת חברי חטיבה שהולכים לישון או יוצאים לבלות אני מאמין שנקליט את המפגש ונעלה אותו שיהיה זמין. עד כאן ההצעה שלי, אנא הגיבו בחופשיות ונזרום אתכם.
Barak Zohar פורסם מאי 20, 2012 דיווח פורסם מאי 20, 2012 אם לא אהיה עסוק במשהו אחר, אשמח להגיע ולשתף את הידע והניסיון שלי בנושא. (יש לי הרבה מה להציע)
zvi rodes פורסם מאי 23, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2012 חברים,להזכירכם,היום בשעה 21.30 תינתן הרצאה ע"י משה מזרחי,בואו לטימספיק יש מקום לכולם לא לדחוף ערבי העשרה נועדו לכם ,בואו הקשיבו ולימדו.
Moshe Mizrahi פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 חשבתי לחלק את המפגש למספר תתי נושאים ולהתעכב על כל אחד מהם לפי הצורך, ז"א לפי התעניינות המשתתפים: 1. חומרה למחשב ייעודי ל- FSX 2. חומרה ייעודית לטיסה בסימולטור 3. מערך חיבורי חומרה לקוקפיט אוניברסלי 4. תוכנות בסיסיות למחשב ייעודי ל- FSX 5. תוכנות ייעודיות לטיסה בסימולטור 6. תוכנות בחירה נוספות להעשרה 7. תוכנות ייעודיות לטיסה ב- VATSIM 8. תוכנות לתכנון טיסה ומעקב אחריה 9. תוכנות לקינפוג הגאים ופנלים 10. אופטימיזציית ביצועים ל- FSX 11. Prepar3D (בעצם FS11) 12. מעבר מסודר מ- FSX ל- Prepar3D המפגש הוא לבקשת ביה"ס IFS והוא בשבילכם, אתם יוצרים את העניין בנוכחות שלכם ובשאלות שתשאלו (אני כבר יודע את החומר ). אין לי בעיה להשקיע זמן ככל שידרש ואם צריך למתוח את המפגש למספר מפגשים נעשה גם את זה ובלבד שתקבלו מענה. תודה רבה משה
zvi rodes פורסם מאי 24, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2012 חברים,הזדמנות פז עבורכם לבוא לערב שבית הספר מארגן עבורכם,המון תודות למשה מזרחי חברנו היקר המפנה מזמנו עבור כולם,ערב זה הוא אבן בוחן להמשך ערבים דומים כאילו.
itaysab פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 איזה יופי! יש סיכוי להקליט עבור אלו שנבצר מהם להגיע? אני חושב שההקלטה תשמש את כולנו בהמשך ותוכל לענות על המון שאלות שיעלו.. תודה!
Moshe Bensal פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 המון המון תודה למשה מזרחי על ערב העשרה מאד מעניין ועוזר להבין ולסתום חורים בידע. ותודה לכל הנוגעים בדבר.
Moshe Mizrahi פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 תודה לכולם, לעת עתה נפגשים באופן קבוע בימי רביעי 21:30 בדיוק בטימספיק. בהתחשב בזה שהספקנו 50% מסעיף מס' 1 יש לנו עוד 23 מפגשים מהנים לעבור ביחד
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2012 דיווח פורסם מאי 25, 2012 צריך עכשיו למצוא איזה שם קליט לסדרת ההרצאות האלה, איזה קיצור סטייל TFC. תודה רבה למשה מזרחי על ההירתמות למשימה. לצבי רודס על הארגון וההובלה. ולראובן ויינטרוב על הרעיון.
Moshe Mizrahi פורסם מאי 25, 2012 דיווח פורסם מאי 25, 2012 צריך עכשיו למצוא איזה שם קליט לסדרת ההרצאות האלה, איזה קיצור סטייל TFC. אני מציע HSI. מונח מקצועי שמראה כיוון וגם ראשי תיבות של Hardware Software Introduction
Moshe Mizrahi פורסם יוני 6, 2012 דיווח פורסם יוני 6, 2012 עקב בלת"מ אישי המפגש של היום (6/6) מבוטל. משה
Moshe Mizrahi פורסם יולי 25, 2012 דיווח פורסם יולי 25, 2012 חשבתי לחלק את המפגש למספר תתי נושאים ולהתעכב על כל אחד מהם לפי הצורך, ז"א לפי התעניינות המשתתפים:1. חומרה למחשב ייעודי ל- FSX 2. חומרה ייעודית לטיסה בסימולטור 3. מערך חיבורי חומרה לקוקפיט אוניברסלי 4. תוכנות בסיסיות למחשב ייעודי ל- FSX 5. תוכנות ייעודיות לטיסה בסימולטור 6. תוכנות בחירה נוספות להעשרה 7. תוכנות ייעודיות לטיסה ב- VATSIM 8. תוכנות לתכנון טיסה ומעקב אחריה 9. תוכנות לקינפוג הגאים ופנלים 10. אופטימיזציית ביצועים ל- FSX 11. Prepar3D (בעצם FS11) 12. מעבר מסודר מ- FSX ל- Prepar3D המפגש הוא לבקשת ביה"ס IFS והוא בשבילכם, אתם יוצרים את העניין בנוכחות שלכם ובשאלות שתשאלו (אני כבר יודע את החומר ). אין לי בעיה להשקיע זמן ככל שידרש ואם צריך למתוח את המפגש למספר מפגשים נעשה גם את זה ובלבד שתקבלו מענה. תודה רבה משה שלום חברים, נפגשים הערב כרגיל וברשותכם סיכום קצר של מה שהיה ומה שנשאר. התכנון המקורי שלי מול הביצוע בפועל נראה כך: 1. חומרה למחשב ייעודי לסימולטור - עברנו 2. חומרה ייעודית לטיסה בסימולטור - עברנו 3. מערך חיבורי חומרה לקוקפיט אוניברסלי - עברנו 4. תוכנות בסיסיות למחשב ייעודי ל- FSX - עברנו 5. תוכנות ייעודיות לטיסה בסימולטור - עברנו 6. תוכנות בחירה נוספות להעשרה - עברנו 7. תוכנות ייעודיות לטיסה ב- VATSIM - עברנו 8. תוכנות לתכנון טיסה ומעקב אחריה - מתוכנן להערב 9. תוכנות לקינפוג הגאים ופנלים - מתוכנן להערב 10. אופטימיזציית ביצועים ל- FSX - מתוכנן להערב 11. Prepar3D - עברנו חלקית, נשלים אחרי שאעבור בעצמי ל- P3D 12. מעבר מסודר מ- FSX ל- Prepar3D - נעבור מאד כללי היום ונשלים אחרי שאעבור בעצמי ל- P3D אם הכל ילך בסדר היום יהיה המפגש האחרון בסדרה לא כולל בקשות להדרן... אני מראש מתנצל בפני החברים שצריכים אותי לליווי אישי לאורך ההתקנות שלהם, אני לא ערוך כרגע להשקיע את הזמן הזה ומזמין את כולם להעזר בפורומי התמיכה שלנו ושל המוצר הספציפי שאתו אתם עדיין מתקשים. נשתמע, משה
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 1, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2012 טוב חברים אני לא מצליח לזוז בטימספיק, אין לי הרשאות לכלום וגם בחדר האורחים אין לי הרשאה לדבר, אין כאן אף אחד לסייע אז המפגש היום מבוטל, ניפגש בשבוע הבא, עמכם הסליחה.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 1, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2012 זה לא רק לך, גם לי יש בעיה ואני מניח שזו בעיה כללית.