Amon Schneider פורסם מאי 20, 2012 דיווח פורסם מאי 20, 2012 אנו ממשיכים השבוע לאסונסיון בירתה של פרגוואי. אוכלוסייתה של אסונסיון מעל 500,000 איש. שטחה המטרופוליטני, כולל מספר ערי לווין בם גרים בנוסף, יותר ממיליון וחצי תושבים. העיר היא מושבה של ממשלת פרגוואי, ומרכזה התעשייתי והתרבותי של המדינה כולה. התעשייה בעיר מתמחה בייצור הנעלה, טקסטיל, ומוצרי טבק. אסונסיון היא אחת הערים העתיקות בדרום אמריקה, וקרויה "אם הערים" מכיוון שממנה יצאו משלחות קולוניאליות רבות שייסדו ערים ברחבי היבשת (כמו ייסודה בפעם השנייה של בואנוס איירס). העיר נוסדה ב-15 באוגוסט 1537 על ידי הספרדי חואן דה סלסר, וגונזלו דה מנדוסה, בשם "נואסטרה סניורה דה לה אסונסיון" שלאחר מכן התקצר ל"אסונסיון". הנתיב: SLLP SID ARPIS UW6 SALBA UL797 SUR UA320 UKELA DCT SGAS אורך הנתיב – כ 800 מייל ימי דפיות: SLLP http://www.firbolivia.org/descargas/SLLP%20Cartas.pdf SGAS http://www.scribd.com/doc/14114187/SIDs-AICs-SGAS המראה – 21:30 מקומי. להישמע.
Aaron Dagan פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 לאחר בדיקה השוואתית של המסלול המוצע עם חלופות שונות: אני מציע תכנית טיסה חלופית וקצרה בכ-50 מייל, מכיוון שהתוכנית המקורית כוללת שינויי כיוון, לכן להלן: SLLP ARPIS DCT SUR UA320 UKELA DCT SGAS סה"כ 804 מייל. התוכנית הועלתה לאתר VROUTE. לשיקולכם.
Yakov Kraus פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 אהרון הנתיב שאמון זה נתיב מ ROUTEFINDER ההבדל לא גדול וכמעט לא משמעותי מה שכן הנתיב שאתה מציע נמצא ב VROUTE ואני הייתי צריך לבנות את הנתיב של אמון ב FSBUILD לתרגם אותו ב FP של FS9 כך שהנתיב יצטייר על GOOGLE EARTH
Aaron Dagan פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 יעקב , הנתיב שמופיע ב- VROUTE הועלה על ידי לאחר הבדיקות שעשיתי. כל אחד רשאי כמובן לבחור מה שנוח לו, אבל חשבתי שהעיקרון של "הקו הישר הקצר" עדיף על שינויי כיוון דרסטיים במהלך טיסה. כמו שכתבתי למעלה: לשיקולכם.
Yakov Kraus פורסם מאי 23, 2012 דיווח פורסם מאי 23, 2012 אמנם אורח לרגע רואה כל פגע אבל אני מניח שאת הנתיבים עושים המקומיים הם מכירים את הרגישיות והשיקולים בבחירת הנתיבים ולכן אם אין צורך אמיתי אני לא הייתי מתערב מה שכן הרבה יותר נוח לקבל נתיבים מ VOUTE כמובן הדיון הזה הוא ברמת העיקרון
Aaron Dagan פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 1. אני "מחזיק" מהאתר VROUTE אבל בע"מ. נוכחתי כבר לא פעם שהמידע לא תמיד עדכני, במיוחד דפיות. זה לא מוריד מערכו בהקשר לאפשרויות של הכנת תוכניות טיסה לפי ציוד. 2. כפי שציינתי למעלה, הדיון והשיקול של כל אחד מתבסס על עיקרון השיוויון וחופש הבחירה, וכמו שאמרת בצדק רב "ברמת העיקרון".
Amon Schneider פורסם מאי 24, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2012 מוסיף את ה"חמישה גרוש" שלי לדיון: כל אחד רשאי להשתמש בנתיב המוצע, או לבחור נתיב אחר. ההמלצה היחידה שיש ליישמה בקפידה, היא המראה משדה המוצא ונחיתה בשדה היעד... שני המקורות שהוזכרו למעלה ראויים וכשרים. השיקול היחידי בעל משמעות, הוא, שיש לוודא שהנתיב "מתחבר" ל SID תקף. מצאתי שלא בכל המקורות זה קיים תמיד.