Tomer Oszlak פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 איך משתמשים בהגה כיוון בעזרת המקלדת? בשביל לנווט על המסלול בזמן המראה, המטוס פונה לי כל הזמן ואין לי דוושות עדיין
Yaniv Kadshai פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 אם יש לך יוק אתה יכול להגדיר שהיוק ישלוט גם במאזנות וגם בהגה כיוון מגדירים את זה ב setting realism ולעשות V ב autorudder
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 תיקון קל Autorudder הופך את ההגה הכיוון לאוטומטי. משמע: פניות מתואמות באוויר והיגוי הקרקע מוצמד למאזנות במקום להגה כיוון... זה גם פתרון אבל עקיף ולא מציאותי
Yaniv Kadshai פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 תיקון קלAutorudder הופך את ההגה הכיוון לאוטומטי. משמע: פניות מתואמות באוויר והיגוי הקרקע מוצמד למאזנות במקום להגה כיוון... זה גם פתרון אבל עקיף ולא מציאותי תודה על התיקון בכל מקרה לי יש דוושות אבל אפילו שזה לא מציאותי זה עדיף על כלום שאין דוושות.
Yaniv Kadshai פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 תיקון קלAutorudder הופך את ההגה הכיוון לאוטומטי. משמע: פניות מתואמות באוויר והיגוי הקרקע מוצמד למאזנות במקום להגה כיוון... זה גם פתרון אבל עקיף ולא מציאותי תודה על התיקון בכל מקרה לי יש דוושות אבל אפילו שזה לא מציאותי זה עדיף על כלום שאין דוושות.