אורח פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 ערב טוב ושבת שלום. IFS מארגנת כנס (יום עיון), שמטרתו תהיה למידה והרחבת אופקים. הכנס יתקיים באמצע חודש יולי. התאריך עדיין לא סגור. לשם הכנס נצטרך את עזרתכם. החלטנו שלחברי החטיבה תהיה אפשרות ביטוי, ולכן יש באפשרותכם להעביר הרצאה\שיעור שאורכו ינוע בין חצי שעה לשעה וחצי. מי שרואה את עצמו כאחד שיכול ורוצה להעביר שיעור מתבקש לשלוח אלי למייל (Avivk6@gmail.com) הודעה ובה הוא מפרט את אורך השיעור, נושא השיעור ונסיון ההדרכה שלו עד כה. כל מי שמעונין להעביר שיעור יוכל. ששום דבר לא ירתיע אותכם הקונספט של הכנס יהיה שונה ממה שהכרנו עד כה, הרחבה בהמשך. בנוסף אנו מחפשים מקום לבצע את הכנס. יש לנו כמה אפשרויות כבר בכיס, אך אם למישהו יש רעיון כל-שהוא הוא מוזמן ליצור איתי קשר. תודה.
Etai Charit פורסם יוני 1, 2012 דיווח פורסם יוני 1, 2012 רעיון גדול. חבל שלא אוכל להגיע ולהקשיב. תהנו ומצפה לתמונות ותקצירים!
Liaz Kamper פורסם יוני 2, 2012 דיווח פורסם יוני 2, 2012 רעיון מצויין. זה חייב להיות בנושא תעופה? אולי גם טכנולוגייה?
Liaz Kamper פורסם יוני 3, 2012 דיווח פורסם יוני 3, 2012 אביב, לא התכוונתי להעביר על אנרגייה סולרית על פני המאדים, אם כי כל הכבוד על האזכור של TED. יותר בכיוון של הרצאת רקע בתקשורת מחשבים.
אורח פורסם יוני 3, 2012 דיווח פורסם יוני 3, 2012 אז לא.. הכוונה היא רק תעופה. שיעורים שייתנו "כלים" כשאנשים יחזרו לטוס בסימולטור.
Vlad Egorkin פורסם יוני 6, 2012 דיווח פורסם יוני 6, 2012 ערב טוב אנחנו זקוקים למרצים שיעשו הרצאה. ההרצאה צריך להיות קשורה לנושא של תעופה כמו תכנון טיסה,מזג אוויר וכו''........ התאריך עוד לא סגור לשאלות אפשר לפנות אליי בפרטי או במייל Avivk6@gmail.com אני מזכיר שוב היום עיון הוא לכל חברי החטיבה לא רק למי שנמצא בIFS
mickey lip פורסם יוני 7, 2012 דיווח פורסם יוני 7, 2012 אם זה בשעות הערב, והתאריך פנוי אצלי, יש לכם הרצאה . CRM או זרימת טיסה 737 על קצה המזלג ( זו הרצאה של 4 שעות כשהיא מקוצרת, אפשרי לדחוס אותה לחצי שעה ורק לנגוע בכמה נקודות חשובות ).