Liad Gal פורסם יוני 2, 2012 דיווח פורסם יוני 2, 2012 אהלן, מטרידה אותי השאלה הזו כבר המון זמן, אני טייס באל על וירטואל על ה 747, והשאלה היא כך: אפשר פרטים בבקשה על השימוש ב CI שאל על עושים ב 744? (הכוונה, למשל כמה CI מגדירים בטיסה למזרח הרחוק, חזרה מהמזרח הרחוק, לכיוון ארה"ב, חזרה מארה"ב, ללונדון, וכו')... תודה מראש, המשך שבת שלום ושבוע נעים שיהיה, ליעד
Joel Strikovsky פורסם יוני 2, 2012 דיווח פורסם יוני 2, 2012 הנה מה שמצאתי ,זה רשימה של CI של חברות תעופה, אני לא יודע עד כמה זה מדויק. http://forum.avsim.net/topic/336375-cost-index-database
David Bendavid פורסם יוני 2, 2012 דיווח פורסם יוני 2, 2012 זה לא משהו קבוע, משתנה מטיסה לטיסה. כעיקרון בכל תקופה זה טווח מסוים לכל צי ולכל סוג טיסה (קצרה, בינונית, ארוכה). זה חישוב מאוד מסובך שגם רוב הטייסים לא מודעים לו - ופשוט מזינים את המספר למחשב. כעיקרון, עד כמה שאני יודע, חלק מהפרמטרים הם: הטייס (כמה שכר הוא מקבל), מזג אוויר, מחירי הדלק, סלוט, איחורים וכד'.
Shoval Cohen פורסם יוני 2, 2012 דיווח פורסם יוני 2, 2012 ליעד, שים לב שפירסמת את השירשור גם בג'נרל וגם בפורום VA. מזגתי את ההודעות.
Liad Gal פורסם יוני 2, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 2, 2012 הבנתי, תודה. ומי שהגיב פה עם רשימה מ AVSIM - מה שרלוונטי לי זה ה 747, וכתוב 39 לטיסות קצרות, מה עם טיסות ארוכות למשל למזרח הרחוק או לארה"ב?
Liad Gal פורסם יוני 4, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 4, 2012 תודה, אבל כתבתי שאני לא מתעניין בכל הצי חוץ מ 744. תודה.