עבור לתוכן
Liad Gal

חבילת סאונד ל FSPasserngers

Recommended Posts

פורסם

אני לקחתי קבציםשל הקלטות מטיסות אלעל שעומרי סודרי פירסם בזמנו, המרתי אותם לWAV במקום MP3 והעתקתי הבתאם את השמות המקוריים שמופיעים בFSPASSENGERS

אותו דבר עשיתי לאליטליה ומאלב.

ככה שכשאני טס אלעל אני מעתיק מתקיית אלעל את הקבצים לתקיית סאונד של FSP מחליף אותם ושומע את ההקלטות של עומרי סודרי לדוגמא

טס עם מאלס מחליף שוב את הקבצים והסרטון בטיחות המקורי עם המוזיקה המצחיקה ההיא מתנגן לו בעת דחיפה למשך שש דקות

פורסם

ניתן ליצור תיקיות סאונד כאן: \Microsoft Flight Simulator X\FsPassengers\Sound\CrewPack כך שכל אחת תהיה סט של חברה אחרת ואז פשוט לבחור את הסט הרצוי כאשר מפעילים את התוכנה. (באחת הלשוניות איפה שבוחרים מספר טיסה)

בדיוק כמו אופיר גם אני המרתי את ההקלטות של עומרי סודרי ובנוסף לקחתי קטעים של סרטונים מיוטיוב שניתן לשמוע את הדיילת מדברת כך שבניתי שני סטים כמעט מלאים של אלעל (סט אחד יציאה מב"ג וסט שני חזרה לב"ג - הבדל קטן בכריזה של הדיילת שמגיעים לארץ "ברוכים הבאים לנמל התעופה בן גוריון...." וההפך "הגענו לשדה היעד......"),

אעלה אותו לאינטרנט בהזדמנות

פורסם

יש לי סירטוני בטיחות מלאים של אל על אליטליה ומאלב למי שמעונין :)

הן מתחילים משהו כמו שתי דקות וחצי אחרי סגירה דלתות. עשיתי ככה בגלל שאיך שהתוכנה מסיימת להעלות נוסעים וסוגרת דלתות ישר מתחילים הסירטוני בטיחות בזמן שאני בינתיים רק מתארגן לדחיפה וכשאני באמצע הדחיפה אז הסירטון בטיחות כבר נגמר.

לכן הוספתי שתי דקות וחצי של שקט לתחילת הסירטון כך שהוא מתחיל באמצע הדחיפה וממשיך עד אמצע ההסעה ככה זה יותר אמיתי ומעניין

פורסם

אם למישהו יש או שמע ביוטיוב סרטונים בהם שומעים בברור את הכריזות של הדיילים (רק באלעל) בבקשה תפרסמו או תשלחו לי בפרטי כדי שאוכל להוסיף עוד קבצי סאונד לסטים של אלעל

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...