Liad Gal פורסם יוני 4, 2012 דיווח פורסם יוני 4, 2012 אהלן, קיימת חבילת סאונד של אל על *ל 747* לתוסף הנ"ל?
Ilan Nemirovski פורסם יוני 4, 2012 דיווח פורסם יוני 4, 2012 תריצו חיפוש בפורום כאן,למיטב זיכרוני יש. ואם אין לFSPAX אז קיים סתם פנל שהוכן,פנל ברמה מאוד גבוה. חיפוש בAVSIM גם יעזור.
Yogev Abergel פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 יש לי נק בפורום, אבל הוא מוביל למגהאפלוד שכמובן נסגר...
Ofir Lavi פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 אני לקחתי קבציםשל הקלטות מטיסות אלעל שעומרי סודרי פירסם בזמנו, המרתי אותם לWAV במקום MP3 והעתקתי הבתאם את השמות המקוריים שמופיעים בFSPASSENGERS אותו דבר עשיתי לאליטליה ומאלב. ככה שכשאני טס אלעל אני מעתיק מתקיית אלעל את הקבצים לתקיית סאונד של FSP מחליף אותם ושומע את ההקלטות של עומרי סודרי לדוגמא טס עם מאלס מחליף שוב את הקבצים והסרטון בטיחות המקורי עם המוזיקה המצחיקה ההיא מתנגן לו בעת דחיפה למשך שש דקות
Ido Bone פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 ניתן ליצור תיקיות סאונד כאן: \Microsoft Flight Simulator X\FsPassengers\Sound\CrewPack כך שכל אחת תהיה סט של חברה אחרת ואז פשוט לבחור את הסט הרצוי כאשר מפעילים את התוכנה. (באחת הלשוניות איפה שבוחרים מספר טיסה) בדיוק כמו אופיר גם אני המרתי את ההקלטות של עומרי סודרי ובנוסף לקחתי קטעים של סרטונים מיוטיוב שניתן לשמוע את הדיילת מדברת כך שבניתי שני סטים כמעט מלאים של אלעל (סט אחד יציאה מב"ג וסט שני חזרה לב"ג - הבדל קטן בכריזה של הדיילת שמגיעים לארץ "ברוכים הבאים לנמל התעופה בן גוריון...." וההפך "הגענו לשדה היעד......"), אעלה אותו לאינטרנט בהזדמנות
Ofir Lavi פורסם יוני 6, 2012 דיווח פורסם יוני 6, 2012 יש לי סירטוני בטיחות מלאים של אל על אליטליה ומאלב למי שמעונין הן מתחילים משהו כמו שתי דקות וחצי אחרי סגירה דלתות. עשיתי ככה בגלל שאיך שהתוכנה מסיימת להעלות נוסעים וסוגרת דלתות ישר מתחילים הסירטוני בטיחות בזמן שאני בינתיים רק מתארגן לדחיפה וכשאני באמצע הדחיפה אז הסירטון בטיחות כבר נגמר. לכן הוספתי שתי דקות וחצי של שקט לתחילת הסירטון כך שהוא מתחיל באמצע הדחיפה וממשיך עד אמצע ההסעה ככה זה יותר אמיתי ומעניין
Ido Bone פורסם יוני 7, 2012 דיווח פורסם יוני 7, 2012 אם למישהו יש או שמע ביוטיוב סרטונים בהם שומעים בברור את הכריזות של הדיילים (רק באלעל) בבקשה תפרסמו או תשלחו לי בפרטי כדי שאוכל להוסיף עוד קבצי סאונד לסטים של אלעל