Amir Paz פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 חברי חטיבה יקרים, כנהוג בחטיבות זרות ברשת VATSIM וכחלק מפיתוח מחלקת ההדרכה והנסיון שלנו להפוך את VATIL למקום איכותי יותר, אנו מוציאים לפועל את עניין משוב הפקחים. טייסים: אתם מוזמנים להכנס ללינק הבא: http://www.vatil.org.il/feedback תרגישו חופשי לכתוב רשמים על איכות הפיקוח בחטיבה. יש שם 2 חלונות, ירוק ואדום. הערות טובות והערות לא טובות. אל תפחדו לכתוב הערות שליליות, חשוב לעשות זאת! אנחנו לא מענישים אף אחד ובטח שלא מורידים לאף פקח הסמכה או דרגה בגלל ביקורת גרועה! את המידע שאתם מוסרים מקבלים מנהל מחלקת ההדרכה, סגנו ומנהל מחלקת מבצעים. המטרה היא להעביר לאותו פקח את ההערות בעילום שם ולעזור לו להשתפר. פקחים: חובה להכניס בשורת ה ATIS את המידע הבא: VATIL encourage pilots to leave ATC Feedback , http://www.vatil.org.il/feedback תודה לאלעד זיירמן על האפיון ולרז הרוש על בניית הדף.
Mishel Ben Zor פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 אם אפשר להכניס את הלינק או ליצור איזה כפתור שיכניס לאתר הזה זה יהיה מצויין. לדוג' נגיד מתחת ל ATC Schedule
Amir Paz פורסם יוני 5, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2012 אם אפשר להכניס את הלינק או ליצור איזה כפתור שיכניס לאתר הזה זה יהיה מצויין.לדוג' נגיד מתחת ל ATC Schedule זה יופיע, אנחנו עובדים על האתר. תודה
Yogev Abergel פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 יש לי הרבה הערות, אבל לצערי לא זוכר את שמות הפקחים.... :\
Amir Paz פורסם יוני 5, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2012 אמיר. הפקחים יוכלו לראות את הערות שנרשמו? כפי שרשמתי, אתה תקבל את ההערות, זו כל המטרה - רק כך תדע כיצד להשתפר. אבל: על מנת לעודד טייסים להשתמש בכלי הזה, אתה לא תדע מי דיווח עליך, זה לא רלוונטי.
Amir Paz פורסם יוני 5, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2012 יש לי הרבה הערות, אבל לצערי לא זוכר את שמות הפקחים.... :\ זה לא רלוונטי, אנחנו לא צריכים הערות מלפני חודש וחצי, הרעיון הוא שבסוף הטיסה שלך אתה נכנס לחצי דקה וממלא דו"ח.
אורח פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 וכמובן שהמטרה היא לביקורת בונה ולא להכנס בפקח בגלל ששם אותך מספר 2 אחרי C152 כשאתה עם T7 מלוס אנג'לס
Harel Dakar פורסם יוני 5, 2012 דיווח פורסם יוני 5, 2012 אתה לא תדע מי דיווח עליך, זה לא רלוונטי. אין שום בעיה, מחכה לראות את הדעות של הטייסים, ללמוד מטעויות וכך לשפר את רמת הפיקוח של VATIL כמה שניתן!
Yogev Abergel פורסם יוני 6, 2012 דיווח פורסם יוני 6, 2012 יש לי הרבה הערות, אבל לצערי לא זוכר את שמות הפקחים.... :\ זה לא רלוונטי, אנחנו לא צריכים הערות מלפני חודש וחצי, הרעיון הוא שבסוף הטיסה שלך אתה נכנס לחצי דקה וממלא דו"ח. לא חודש וחצי דווקא, מיום שבת האחרון...
Amir Paz פורסם יוני 6, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2012 יש לי הרבה הערות, אבל לצערי לא זוכר את שמות הפקחים.... :\ זה לא רלוונטי, אנחנו לא צריכים הערות מלפני חודש וחצי, הרעיון הוא שבסוף הטיסה שלך אתה נכנס לחצי דקה וממלא דו"ח. לא חודש וחצי דווקא, מיום שבת האחרון... נהוג להזין FEEDBACK מיד אחרי הטיסה.
Etai Charit פורסם יוני 6, 2012 דיווח פורסם יוני 6, 2012 יופי של מהלך, מקווה שהשימוש בו יהיה נכון ויעיל.
Yogev Abergel פורסם יוני 6, 2012 דיווח פורסם יוני 6, 2012 [q=4X-YOG] יש לי הרבה הערות, אבל לצערי לא זוכר את שמות הפקחים.... :\ זה לא רלוונטי, אנחנו לא צריכים הערות מלפני חודש וחצי, הרעיון הוא שבסוף הטיסה שלך אתה נכנס לחצי דקה וממלא דו"ח. לא חודש וחצי דווקא, מיום שבת האחרון... נהוג להזין FEEDBACK מיד אחרי הטיסה. ברור! :!: