amir2 פורסם יוני 7, 2012 דיווח פורסם יוני 7, 2012 אני לא ממש פעיל והכל אבל אני חבר החטיבה הישראלית בVATSIM ולא ראיתי שום חוק בנוגע לפעילות ..
Ittai Arnon פורסם יוני 8, 2012 דיווח פורסם יוני 8, 2012 שלום אמיר, ע"פ נתוני ואטסים הינך חבר החטיבה הבריטית (VATUK) ולא הישראלית. מלבד חלק זה של הפורום, שאר הפורום סגור רק לאנשי חטיבת VATIL. נשמח לקבלך חזרה לשורותינו ! שבת שלום.
amir2 פורסם יוני 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2012 למה אני רשום לבריטית ? איך אני בודק תפרופיל שלי בואטסים לפי מה שאני זוכר נרשמתי לVATIL .. , בכ"מ תחזירו אותי אם ככה מס' משתמש : 1191232
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2012 דיווח פורסם יוני 8, 2012 אמיר, אתה רשום לחטיבת אירופה כי זה מה שבחרת במועד הרישום לואטסים, אף אחד לא בוחר לך חטיבה, זו בחירת המשתמש, כנראה שזה נעשה בטעות על ידך. תחילה עליך להגיש בקשה למעבר אזור, אתה כרגע מופיע תחת אזור אירופה ועליך לבקש לעבור לאזור אפריקה והמזרח התיכון, ורק אז ניתן יהיה לרשום אותך תחת החטיבה. מעבר אזור מתבצע דרך הלינק הבא: https://cert.vatsim.net/vatsimnet/regch.php
amir2 פורסם יוני 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2012 שלחתי בקשה, תיידעו אותי כשהעברתם כי אין לי מושג איך אני בודק את זה ..
Shoval Cohen פורסם יוני 8, 2012 דיווח פורסם יוני 8, 2012 אתה מוזמן להקיש את המספר וואטסים שלך בלינק הבא ולראות את הסטטוס שלך: https://cert.vatsim.net/vatsimnet/statcheck.html
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2012 דיווח פורסם יוני 8, 2012 אמיר, אתה תדע כאשר תקבל מייל מ VATSIM המאשר את ביצוע מעבר אזור, אתה תמיד יכול לבדוק דרך הלינק ששובל נתן לך. כל התהליך לא אמור לקחת יותר מ 7 ימים, תעדכן כאן בשרשור כאשר המעבר אזור הושלם, כי לאחר מכן צריך לרשום אותך ל VATIL.
Yarden Gotlib פורסם יוני 9, 2012 דיווח פורסם יוני 9, 2012 אני מוגדר כחבר VATIL בVATSIM אבל עדיין אני לא חבר חטיבה, מה לעשות?
Izik Bakshi פורסם יוני 9, 2012 דיווח פורסם יוני 9, 2012 אני מוגדר כחבר VATIL בVATSIM אבל עדיין אני לא חבר חטיבה, מה לעשות? שלח הודעה פרטית לרן בן שמואל או אלמוג עטר.
Elad Zeierman פורסם יוני 21, 2012 דיווח פורסם יוני 21, 2012 מה נסגר ? לא יודע מה קורה אם ההעברה אבל תוסיף בבקשה את השם המלא לפרופיל בהתאם לחוקי הפורום תודה
Raz Harush פורסם יוני 21, 2012 דיווח פורסם יוני 21, 2012 אמיר, אתה מוגדר כעת כחבר חטיבה. בתוך כ-24 שעות המערכת תזהה אותך כחבר חטיבה ותקנה לך את הגישות שאליהן אתה זכאי. כדי להאיץ את התהליך, ניתן לשלוח הודעה פרטית לרן בן שמואל או אל אלמוג עטר בנושא. תודה,
amir2 פורסם יולי 15, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2012 נו אני לא מבין מה הולך כאן .. כבר עבר חודש מאז שפתחתי תאשכול ועכשיו כשאני הולך לטים ספיק אני מקבל קיק, אני אומר שאני חבר חטיבה בטים ספיק ומה שאני מקבל זה באן לתמיד משובל. אני כבר לא מבין מה הולך . זה הגיע לרמה שאני כבר צריך לשכנע שאני באמת משתמש בVATIL ?
Elad Zeierman פורסם יולי 15, 2012 דיווח פורסם יולי 15, 2012 שים לב מה רשמתי לך כאן: viewtopic.php?p=387243#p387243
Shoval Cohen פורסם יולי 15, 2012 דיווח פורסם יולי 15, 2012 נו אני לא מבין מה הולך כאן ..כבר עבר חודש מאז שפתחתי תאשכול ועכשיו כשאני הולך לטים ספיק אני מקבל קיק, אני אומר שאני חבר חטיבה בטים ספיק ומה שאני מקבל זה באן לתמיד משובל. אני כבר לא מבין מה הולך . זה הגיע לרמה שאני כבר צריך לשכנע שאני באמת משתמש בVATIL ? היו כמה ספאמרים עם מלל כזה. הבאן הוסר בכל מקרה. להבא שלח לי הודעה פרטית כאן או שם (TS).
amir2 פורסם יולי 15, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2012 נו אני לא מבין מה הולך כאן ..כבר עבר חודש מאז שפתחתי תאשכול ועכשיו כשאני הולך לטים ספיק אני מקבל קיק, אני אומר שאני חבר חטיבה בטים ספיק ומה שאני מקבל זה באן לתמיד משובל. אני כבר לא מבין מה הולך . זה הגיע לרמה שאני כבר צריך לשכנע שאני באמת משתמש בVATIL ? היו כמה ספאמרים עם מלל כזה. הבאן הוסר בכל מקרה. להבא שלח לי הודעה פרטית כאן או שם (TS). אין לי שום גישה בטים ספיק אני לא יכול לעשות שם כלום ..
Ittai Arnon פורסם יולי 16, 2012 דיווח פורסם יולי 16, 2012 היי אמיר, בדקתי ואתה אכן רשום כחבר חטיבה. העניין בטיפול ובקרוב תהיה לך גישה חופשית לפורום ול TS. תודה.