עבור לתוכן
amir2

למה אני לא חבר חטיבה ?

Recommended Posts

פורסם

שלום אמיר,

ע"פ נתוני ואטסים הינך חבר החטיבה הבריטית (VATUK) ולא הישראלית.

מלבד חלק זה של הפורום, שאר הפורום סגור רק לאנשי חטיבת VATIL.

נשמח לקבלך חזרה לשורותינו !

שבת שלום.

פורסם

למה אני רשום לבריטית ? איך אני בודק תפרופיל שלי בואטסים לפי מה שאני זוכר נרשמתי לVATIL .. , בכ"מ תחזירו אותי אם ככה

מס' משתמש :

1191232

פורסם

אמיר, אתה רשום לחטיבת אירופה כי זה מה שבחרת במועד הרישום לואטסים, אף אחד לא בוחר לך חטיבה, זו בחירת המשתמש, כנראה שזה נעשה בטעות על ידך.

תחילה עליך להגיש בקשה למעבר אזור, אתה כרגע מופיע תחת אזור אירופה ועליך לבקש לעבור לאזור אפריקה והמזרח התיכון, ורק אז ניתן יהיה לרשום אותך תחת החטיבה.

מעבר אזור מתבצע דרך הלינק הבא:

https://cert.vatsim.net/vatsimnet/regch.php

פורסם

אמיר, אתה תדע כאשר תקבל מייל מ VATSIM המאשר את ביצוע מעבר אזור, אתה תמיד יכול לבדוק דרך הלינק ששובל נתן לך.

כל התהליך לא אמור לקחת יותר מ 7 ימים, תעדכן כאן בשרשור כאשר המעבר אזור הושלם, כי לאחר מכן צריך לרשום אותך ל VATIL.

פורסם

אמיר,

אתה מוגדר כעת כחבר חטיבה. בתוך כ-24 שעות המערכת תזהה אותך כחבר חטיבה ותקנה לך את הגישות שאליהן אתה זכאי. כדי להאיץ את התהליך, ניתן לשלוח הודעה פרטית לרן בן שמואל או אל אלמוג עטר בנושא.

תודה,

פורסם

נו אני לא מבין מה הולך כאן ..

כבר עבר חודש מאז שפתחתי תאשכול ועכשיו כשאני הולך לטים ספיק אני מקבל קיק, אני אומר שאני חבר חטיבה בטים ספיק ומה שאני מקבל זה באן לתמיד משובל. אני כבר לא מבין מה הולך . זה הגיע לרמה שאני כבר צריך לשכנע שאני באמת משתמש בVATIL ?

פורסם

כבר עבר חודש מאז שפתחתי תאשכול ועכשיו כשאני הולך לטים ספיק אני מקבל קיק, אני אומר שאני חבר חטיבה בטים ספיק ומה שאני מקבל זה באן לתמיד משובל. אני כבר לא מבין מה הולך . זה הגיע לרמה שאני כבר צריך לשכנע שאני באמת משתמש בVATIL ?

היו כמה ספאמרים עם מלל כזה.

הבאן הוסר בכל מקרה. להבא שלח לי הודעה פרטית כאן או שם (TS).

פורסם

היו כמה ספאמרים עם מלל כזה.

הבאן הוסר בכל מקרה. להבא שלח לי הודעה פרטית כאן או שם (TS).

אין לי שום גישה בטים ספיק אני לא יכול לעשות שם כלום ..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...