Barak פורסם אוקטובר 18, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 שבת שלום וחג שמח לכולם, היום החלטתי לקפוץ על ההזדמנות של שדה עם פיקוח מלא בערך 12 פקחים בדמות מינכן, לטוס לשם ולייצג את סאן-ד'ור והחטיבה הישראלית !! לכן, בעזרתו האדיבה וייעוצו של לבון לקחתי את הכרמל (4X-ECD) ויצאתי איתו למינכן.. הפיקוח היה מלא בבן-גוריון ובמינכן והרווחתי גם את וינה רדאר, חוץ מאלו לא היה כלום בדרך. משך הטיסה היה 4:04 בלוק לבלוק וכ-3:40 מהמראה לנגיעה. היציאה הייתה כמובן דינה1 מסלול 26, הכיסה למינכן הייתה דרך זאלצבורג משם ל-NAPSA ועם הרוח למסלול 08 ימין (נחתתי עם עוד מישהו במקביל, הוא נחת על 08 שמאל). הדלק שבוזבז בערך כ-8000 גאלונים בגובה 40000 רגל. *יש לציין שהטיסה הזאת בוצעה הבוקר באמיתי בשעה 9 !! הנה התמונות, הראשונה ב-L6 מקום המושבה של ה-777 בבן-גוריון מחכים לשעה 6 שהפקחים יעלו עם הדלתות פתוחות והמשאית מחוברת: דוחפים לאחור לאחר קבלת המירשה (אורן) ועברנו לקרקע: מסיעים דרך 30 לאחר קבלת רשות לחציית 30 (תודה איתן :wink: ): באוויר, גלגלים אפ, בשלב זה עם הגישה (איתי): בפיקוח ת"א נמצא שמוליק. משייטים מעל יוגוסלביה עם רוח סבירה בפנים: בהמשך ההנמכה מעל האלפים (נדמה לי ) עם וינה: מיוצבים על ה-ILS של מסלול 08 ימין, לא קיבלתי את הגליידסלופ בפאנל אבל לא נורא: כל הגישה במפה: הנגיעה המדוייקת ב-2 זוויות: מפנים את המסלול ועוברים לקרקע: לאחר מכן מסיעים מעט ומגיעים לכניסה לאזור האפרון שם עוצרים ועוברים לפקח האפרון להוראות הסעה לשער: בשער 118 מכבים מנועים אחרי 4 שעות ו-4 דקות: אלו כל התמונות.. מי שמעוניין בעוד מידע או שאלות יכול להשאיר כאן הודעה תמיד... לקח לי יותר זמן לשים את התמונות כאן מאשר הטיסה עצמה תודה ענקיתתת לערן רגנשטרייף הגדול מכולם שעזר לי עם התמונות וההקלטות WAV אתה גדול. שבוע טוב לכולם, ברק