Raz Harush פורסם יוני 20, 2012 דיווח פורסם יוני 20, 2012 אהלן! אני רק רוצה להזכיר לכם שהיום, בהמשך לערבי ההעשרה של משה מזרחי, תתקיים הרצאה בטים ספיק. ההרצאה תתקיים כרגיל בשעה 21:30, כולם מוזמנים! תהנו!
Moshe Mizrahi פורסם יוני 27, 2012 דיווח פורסם יוני 27, 2012 תזכורת להיום למי שמעוניין. סיימנו בשבוע שעבר לדבר על תוכנות לתמיכה במערכת ההפעלה והיום נתחיל תוכנות צד שלישי ל- FSX. כרגיל, 21:30 בטימספיק.
Moshe Bensal פורסם יוני 28, 2012 דיווח פורסם יוני 28, 2012 וואאוו אני ממש מפספס דברים מענינים, האם יש למישהו הקלטות של המפגשים? אם אפשר לשים שירשור של ההקלטות יהיה מצויין לכל המפספסים.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 28, 2012 דיווח פורסם יוני 28, 2012 אני לא הקלטתי ככה שאם אפשר שמישהו יעלה זה יהיה סבבה
Ruven Weintraub פורסם יולי 2, 2012 דיווח פורסם יולי 2, 2012 הלו משה דבר עם החברים שלנו בני פיני שהקליטו להשמע
Moshe Bensal פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 הלו משהדבר עם החברים שלנו בני פיני שהקליטו להשמע ראובן תודה, דיברתי איתם ואכן יש חלק מההקלטות, וזה סיפור להעביר דרך המסנג'ר. חשבתי שעדיף יהיה לשים אותם באתר כלשהו במרוכז, ועל ידי לינק להורדה יהיה יותר פשוט.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 4, 2012 דיווח פורסם יולי 4, 2012 חברים, בעקבות בלת"מ אני נאלץ לדחות את ההרצאה של השבוע, ההרצאה הבאה תתקיים בעוד שבוע. לבקשתו של מר צבי רודס היקר אני אחזור בשבוע הבא על ההרצאה של השבוע שעבר בנושא תוספים לסימולטור, מי שפספס ורוצה להשלים מוזמן, וכמובן גם כל מי שנכח מוזמן לקבל ערך מוסף.
Ruven Weintraub פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 שלום כולם ראשית הרשו לי להודות למשה אלבז על השקעה בלתי רגילה מצידו מידי שבוע שנית אני מתקשה להבין מדוע כל כך הרבה חברים שואלים שאלות על מפרטי מחשב אך אינם מופיעים להרצאות המפורטות של משה כמו כן עקב העדרות אשמח מאד אם אפשר לדחות את הרצאת 11 יולי לשבוע עמ לקיימה ביום ד 18 יולי במועד הקבוע 2130 עפי הזכור לי ההרצאה מיועדת בדיוק לאותם עזרים שמעניינים אותי כמו כן אם ניתן להוסיף כמה מילים הקישור להלן viewtopic.php?f=1&t=40565 או היצירה של מיועדנו נוריאל שם טוב http://www.x-vps.com/map.htm תודה מראש
Moshe Mizrahi פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 ראובן, לבקשת צבי ההרצאה השבוע היא "שידור חוזר" של האחרונה אז אם נכחת בפעם האחרונה אתה לא תפסיד הרבה.
Raz Harush פורסם יולי 11, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2012 שימו לב שגם היום תמשיך מתכונת ההרצאות כמתכונן. תהנו!