עבור לתוכן
Guy Gilboa

מכתב כניסה לקוקפיט

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

ביום רביעי אני טס למינכן עם חברת טארום.

אני יודע שהנושא פה חרוש אז חיפשתי בפורום ונעזרתי בתשובות אבל בכל זאת אני רוצה לקבל חוות דעת על המכתב כדי לשפר אותו.

תודה

Dear pilots,

My name is Guy Gilboa and I'm 15 years old from Israel, I'm a very big fan of aviation since I remember myself.

I am an active member in a global organization called VATSIM, and in its Israeli division called VATIL.

VATSIM is a network that simulates the real aviation world, in the computer.

VATSIM Includes commercial pilots, air force pilots and air traffic controllers, which try to work like the real world.

I'm flying on different types of aircraft from Cessna to Boeing.

I will be very thankful if you will allow me to enter the cockpit during the flight, to get some inspiration, and to make a dream come true.

If I could get an answer, I'm sitting on ______.

Thank you very much, Guy Gilboa.

פורסם

נראה מכתב מצויין, כמה דברים שהיתי משנה:

Dear pilots,

My name is Guy Gilboa and I'm 15 years old from Israel, I'm a very big fan of aviation since I remember myself.

I am an active member in a global organization named VATSIM, and in its Israeli division called VATIL.

VATSIM Includes commercial pilots, air force pilots and air traffic controllers, which try to work like the real world.

I'm flying on different types of aircrafts from Cessna to Boeing.

I will be very thankful if you will allow me to enter the cockpit during the flight, to get some inspiration, and to make a dream come true.

תעשה חיים!!

ו..מתי אתה נותן להם את המכתב? בבורדינג?

פורסם

לדעתי די מיותר כל הקטע של מכתב כניסה, זה יותר תלוי אם הדייל/דיילת רוצים לשאול או לא.

אני נכנסתי לקוקפיט ב3 טיסות שלי עם אל על, בטיסה הרביעית שהייתה טיסת לילה מאילת הצוות פשוט לא רצה לשאול את הקברניט, מניח שהוא היה מסכים אם היו שואלים.

פורסם

נצל"ש, מה הסיכוי להכנס בדלתא? לפי מה שאני יודע האמריקאים מחמירים מאוד.

פורסם
נראה מכתב מצויין, כמה דברים שהיתי משנה:

Dear pilots,

I am an active member in a global organization named VATSIM, and in its Israeli division called VATIL.

I'm flying on different types of aircrafts from Cessna to Boeing.

תעשה חיים!!

ו..מתי אתה נותן להם את המכתב? בבורדינג?

כן אני ייתן לדיילת בבורדינג..

פורסם

בעקרון אני לא חושב שצריך משהו ארוך כזה.

קח פתק, תרשום עליו

Hello, my name is XXX.

I would appreciate if you let me enter the cockpit.

I sit in YYY.

Thanks in advance.

וכמובן תבקש מהדיילת להעביר את הפתק לאחד הטייסים.

פורסם
נצל"ש, מה הסיכוי להכנס בדלתא? לפי מה שאני יודע האמריקאים מחמירים מאוד.

השנה כשהייתי בארה"ב בסוף הטיסה ביקשתי מהדיילת להיכנס לקוקפיט ולשמחתי נעניתי בחיוב.

היה נחמד מאוד, הטייסים התחילו להסביר ולצלם וכאלה..

לצערי זה היה רק אחרי הנחיתה אבל בכל זאת היה שווה..

האירוע הנ"ל היה בcontinental.

פורסם

לפני 30 שנה הייתי ממליץ לך להגניב לדיילת חבילת גרביונים, במקרה של דייל- חבילת קפה טורקי ומסטיק עלמה של עלית וזה היה מכניס אותך לאן שאתה רוצה.אם היית מפנק את הטייס גם באיזה שטר של 50 $ היית אולי גם מטיס את המטוס. היום הכל תלוי במצב רוח שלהם וספק אם מישהו מה CREW יהיה לו זמן לקרוא את זה- פשוט תבקש לבקר בקוקפיט וזהו !

בהצלחה וטיסה/חופשה נעימה !

פורסם

קח פתק, תרשום עליו

Hello, my name is XXX.

I sit in YYY.

Thanks in advance.

אם אני הייתי הטייס וקורא כזה מכתב, התשובה היית שלילית.

אין סיכוי שהייתי מכניס כזה דבר.

פה פתאום הוא רוצה להיכנס? מי זה? מה לו ולתא הטייס, מה הוא רוצה להתאבד איתנו?

אני לא הייתי לוקח סיכון ומכניס אותו כפי שמוצג במכתב.

המכתב המקורי שהציג השואל הוא הרבה יותר מניח את הדעת ומסביר את מניעו כתמימים ולא כמסוכנים.

פורסם

קח פתק, תרשום עליו

Hello, my name is XXX.

I sit in YYY.

Thanks in advance.

אם אני הייתי הטייס וקורא כזה מכתב, התשובה היית שלילית.

אין סיכוי שהייתי מכניס כזה דבר.

פה פתאום הוא רוצה להיכנס? מי זה? מה לו ולתא הטייס, מה הוא רוצה להתאבד איתנו?

אני לא הייתי לוקח סיכון ומכניס אותו כפי שמוצג במכתב.

המכתב המקורי שהציג השואל הוא הרבה יותר מניח את הדעת ומסביר את מניעו כתמימים ולא כמסוכנים.

ואתה חושב שלטייס שיש לו 200 נוסעים להעלות, לבדוק שהמטוס בסדר לבצע בד"ח לבדוק הכל מול צוות קרקע ומבצעים, יתחיל לקרוא מכתב כזה ארוך?

אני פשוט שאלתי את הדיילת בכניסה אם אפשר להיכנס, שאלה איפה אני יושב, שתי דקות אחרי(עוד בזמן הבורדינג) חוזרת אליי אומרת הצוות מחכה לך, זה כל מה שצריך אם הטייס נחמד.

פורסם

אני חושב שם כמה שורות מאיזה מכתב שלי :wink:

א. קודם כל הסיכויים לכניסה לקוקפיט בטיסה אל הארץ או מהארץ הם קלושים בחברות הזרות, לפי מה שאני הבנתי משרד הביטחון וממשלת ישראל בשילוב של עוד מס' גורמים פשוט אוסרים את הכניסה הזאת אבל ברור שיש כמה טיסים באוויר שמכניסים בשושו, מעט מאוד.

ב. בכל זאת, מכתב מצוין לא ארוך מידי לא קצר מידי וזה גם נותן רגע לסיבה שלך לרצות להיכנס לתא הטייס ככה שיקטין קצת חששות מהטייסים לגביך.

ג. דבר חשוב מאוד! תשאל את הדיילת אם אתה וכל לתת מכתב חשוב לטייס,

אם היא לא מוכנה תן לה את המכתב ותבקש ממנה שתיתן לטייס את המכתב ואם היא שואל למה פשוט תסביר ותחרטט שזה מאורגן או משהו.

הכי חשוב אל תשכח לחפור לה על זה קרה לי בטיסה אחת שהדיילת שחכה ופשוט היה לי פחות זמן בקוקםיט וחבל :lol:

פורסם
אני חושב שם כמה שורות מאיזה מכתב שלי :wink:

א. קודם כל הסיכויים לכניסה לקוקפיט בטיסה אל הארץ או מהארץ הם קלושים בחברות הזרות, לפי מה שאני הבנתי משרד הביטחון וממשלת ישראל בשילוב של עוד מס' גורמים פשוט אוסרים את הכניסה הזאת אבל ברור שיש כמה טיסים באוויר שמכניסים בשושו, מעט מאוד.

ב. בכל זאת, מכתב מצוין לא ארוך מידי לא קצר מידי וזה גם נותן רגע לסיבה שלך לרצות להיכנס לתא הטייס ככה שיקטין קצת חששות מהטייסים לגביך.

ג. דבר חשוב מאוד! תשאל את הדיילת אם אתה וכל לתת מכתב חשוב לטייס,

אם היא לא מוכנה תן לה את המכתב ותבקש ממנה שתיתן לטייס את המכתב ואם היא שואל למה פשוט תסביר ותחרטט שזה מאורגן או משהו.

הכי חשוב אל תשכח לחפור לה על זה קרה לי בטיסה אחת שהדיילת שחכה ופשוט היה לי פחות זמן בקוקםיט וחבל :lol:

חחח כן יכול להיות לקחתי מכמה מכתבים.

ננסה את המזל שלי בטיסה מהארץ וגם אני יהיה בטיסה מבוקרשט למינכן שם הסיכוי אולי יהיה יותר גדול.

ואני ינסה לחפור לה כמה שיותר :D

תודה רבה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...