Tal Malca פורסם יולי 10, 2012 דיווח פורסם יולי 10, 2012 אני רוצה רק תוסף שישתיל לי מז"א כמו שצריך כולל QNH נכון (בעיה ב REX שיש לי). אני ב FSX. עכשיו אני מעוניין לשמור על הטקסטורות של REX3,שהן הכי טובות שקיימות בשוק לדעתי,אבל אני מעוניין להשתמש במנוע מז"א של AS שהבנתי שהוא אוכל את של רקס בלי מלח. הבנתי שהתוסף שבכותרת הוא רק מנוע מז"אהשאלה היא האם יש הבדל בין המנוע הזה לבין מה שיש ל AS2012??
Noy Farhi פורסם יולי 10, 2012 דיווח פורסם יולי 10, 2012 הי טל, אני עובד עם FSrealWXlite מאוד מרוצה ממנו. תוסיף אותם לפיסבוק ושם יש לך קישור להורדה.
Tal Malca פורסם יולי 10, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2012 זה רק מנוע מז"א? ז"א שאני יכול להשתמש בזה רק כמנוע מז"א,אבל להשתמש בטקסטורות של REX?
amir friedland פורסם יולי 10, 2012 דיווח פורסם יולי 10, 2012 אני ממליץ ךהשתמש ב AS כמנוע מזא וב REX כטקסטורות ואני מאמין שכך הרוב עושים.. זה עובד מצויין בלי שום בעיות. AS 2012 אנור להיות המנוע הכי טו בשיש היום ואם הגדרות נכונות הוא יעבוד לך מצויין עם ה NGX. אני מציע שתערוך קצת חיפוש בAVSIM וברשת ותראה איך אנשים מתרשמים ממנו...
Tal Malca פורסם יולי 10, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2012 אוקיי אז הורדתי את התוכנה FSREALWX. היא מצריכה FSUIPC. אבל אני קצת מפחד להתקין את FSUIPC,מהסיבה ששמעתי שאם יש דרייבר של סאייטק ומתקינים FSUIPC זה עלול ליצור התנגשות או משהו...
אורח פורסם יולי 10, 2012 דיווח פורסם יולי 10, 2012 הכוונה היא לFSUIPC מלא אחרי שכיילו בו את היוק. חוץ מזה שיש המון תוכנות שמצריכות FSUIPC, אפילו AS אם אני לא טועה. אין לך מה לחשוש.
Noy Farhi פורסם יולי 10, 2012 דיווח פורסם יולי 10, 2012 אבל אני קצת מפחד להתקין את FSUIPC,מהסיבה ששמעתי שאם יש דרייבר של סאייטק ומתקינים FSUIPC זה עלול ליצור התנגשות או משהו... יש לי את radio panel, switch panel של סייטק + FSUIPC והכל עובד בצורה נהדרת. אתה יכול בשקט להתקין FSUIPC בלי לפחד.