Tal Malca פורסם יולי 19, 2012 דיווח פורסם יולי 19, 2012 אפשר לשנות במציאות באוויר את הרזרבות? אני לא מדבר על כמות הדלק שיש במטוס אני מדבר על שינוי ניהול הדלק,שפחות דלק יהיה מיועד לרזרבות(שוב כמות הדלק נשארת אותו דבר)
Tal Malca פורסם יולי 19, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2012 אפשרפשוט לשנות את הערך של הרזרבות? נגיד במקום 7.3 ל 5.5? עריכה: אפשר לשחק עם הערך של הרזרבות ל CI במקביל?
אורח פורסם יולי 19, 2012 דיווח פורסם יולי 19, 2012 בסימולטור הכל אפשרי. במציאות צריך סיבה מספיק טובה לרדת מתחת לרזרבות הרשומות לפי נהלי חברה והרשויות.
Tal Malca פורסם יולי 19, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2012 אז לפי ההודעה של רן אני מבין שזה אכן אפשרי לשנות דבר כזה במציאות (בלי קשר לנהלי החברה,אני מדבר על אופציה כזו)
itzik friedman פורסם יולי 19, 2012 דיווח פורסם יולי 19, 2012 הגיוני שזה אפשרי, למרות שאחרי שמגיעים לשיוט אני חושב שזה כבר לא ישפיע הרבה (או שלא יהיה אפשרי להשיג רזרבה שתבקש) בגלל שזה עבר את השלבים העיקריים הניתנים לשינוי בטיסה, בכל מקרה את הcost index תוכל לשנות תמיד כי עד כמה שידוע לי זה יחסי.
David Bendavid פורסם יולי 19, 2012 דיווח פורסם יולי 19, 2012 אם הבנתי אותך נכון, אתה חושב שהמטוס "מייעד" כמות דלק מסויימת לרזרבה - נכון? אז לא, זה לא קורה בפועל. הוא טס לפי הנתונים שאתה מכתיב לו (CI, כח מנוע, גובה, מהירות, גרר וכו' וכו'), ומה שמוצג לך בעמוד progress זה כמה נשאר ביעד לפי החישוב של המחשב. אין שום סיבה לשנות את זה, כי אם תשנה תקבל נתון שהוא בעצם לא נכון.. הנתון הזה משתנה בעצמו, כתלות ברוחות ושינויים כאלה ואחרים על הנתיב.
Tal Malca פורסם יולי 19, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2012 סבבה תודה רבה כי אני פשוט הגדרתי רזרבות גבוהות מדי,אז רציתי לדעת אם מה שעשיתי אפשרי במציאות
Tal Malca פורסם יולי 19, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2012 אם הבנתי אותך נכון, אתה חושב שהמטוס "מייעד" כמות דלק מסויימת לרזרבה - נכון?אז לא, זה לא קורה בפועל. הוא טס לפי הנתונים שאתה מכתיב לו (CI, כח מנוע, גובה, מהירות, גרר וכו' וכו'), ומה שמוצג לך בעמוד progress זה כמה נשאר ביעד לפי החישוב של המחשב. אין שום סיבה לשנות את זה, כי אם תשנה תקבל נתון שהוא בעצם לא נכון.. הנתון הזה משתנה בעצמו, כתלות ברוחות ושינויים כאלה ואחרים על הנתיב. לא שמתי לב לתגובה שלך. המקרה שלי היה שקיבלתי USING RSVFUEL בשלב די מוקדם של הטיסה,מה שעשיתי זה פשוט הלכתי ושיניתי את הרזרבות לקצת נמוך יותר (כמות הדלק כמובן לא משתנה) וזה הסתדר,קיבלתי את ההודעה שוב רק כאשר עשיתי GO AROUND בקייב. במקרה של USING RSV FUEL מה אני אמור לעשות? פשוט להמשיך רגיל את הטיסה,תוך כדי מעקב צמוד אחרי הדלק?
4X-JAN פורסם יולי 19, 2012 דיווח פורסם יולי 19, 2012 לך לדף הFMC ושנה. לך לFERF INIT (אבל לדף ההתחלתי- לא זה של המהירויות נחיתה שיש כשאתה בשיוט אלא תגיע לדף שבו אתה מכניס את המשקלים, הרזרבות, מדפים (תלוי איזה מטוס)) ותשנה שם את הCI או את הRESEVES שלך...
David Bendavid פורסם יולי 20, 2012 דיווח פורסם יולי 20, 2012 מטרת הנתון הזה היא להתריע לך כאשר על פי הצפי של מחשב הטיסה תגיע ליעד עם כמות דלק שהיא נמוכה מהחוקית. מה זה כמות דלק חוקית? כמות דלק המינימלית איתה מותר לך לנחות ביעד, שלהישאר באוויר עם פחות ממנה כבר נהיה מסוכן (כמות דלק נמוכה). מה שאתה הגדרת זה את כלל הרזרבות שלך, במצב שגרתי - כלומר, הכמות שאתה מתכנן שתישאר לך ביעד במצב שגרתי (ללא הולדים, הליכה לאלטרנייט, הליכה סביב וכו'). זו הסיבה שאתה מקבל את ההודעה לשווא.
Tal Malca פורסם יולי 20, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2012 קצת קשה היה בהתחלה להבין,אבל הבנתי. אני עובד על ידי אתר לחישובי דלק,אז כנראה הוא נותן לי כמו שאמרת את את כלל הרזרבות... תודה רבה