Tomer Haim פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 היי, אתמול קיבלתי החלטה לרכוש את הסימולטור PREPAR3D. מדובר בסימולטור של חברת לוקהיד-מרטין שמבוסס כולו על הפלטפורמה של FSX. רכשתי את "גרסת הנסיון" ב-10$ לחודש אחד. 10G ירדו והתחלתי להתקין בסיום ההתקנה הפעלתי את הסימולטור. מבחינת UI, התפריטים נראים שונה לחלוטין מ FSX אבל בעלי אותה המהות - אותה גברת בשינוי הדרת. יצאתי לכמה סיבובים, בגדול הנוף בעל צבעים חיים יותר והלאנדקלאס הדיפולטי טיפה יותר מושקע: סידני FSX: סידני P3D: התקנתי את המאש והלאנדקלאס של ישראל: טבריה FSX: טבריה P3D: דרום הכנרת FSX: דרום הכנרת P3D: פ"ת FSX: פ"ת P3D: גם הפוטואים וחלק מתוספי המטוסים הותקנו ועבדו היטב ונראים ומתנהגים בול כמו FSX: אכן, תמונה בעלת צבעים יותר יפים, אבל מה אני יגיד לכם, זה טוב לספוטרים אולי אבל באויר 98% מהימים בשנה הנוף נראה בצבעים כאלה: כלומר, הנוף ב P3D נראה כמו תמונה שצולמה מהאויר ותוקנה בפוטושופ. בקשר לשאר הסימולטור - התאכזבתי: - אין שינוי בכלל בתכונות הטיסה של המטוסים כולל הבאגים שהיו ב FSX - אין שינוי בכלל בתכונות מנוע מזג האויר כולל הבאגים שהיו ב FSX - אין שינוי במידול הAUTOGEN אלה רק בצבעים של הטקסטורות - לא צפיתי שינוי בביצועים מבחינת פריימים על FSX (אולי.. יש מצב שהטקסטורות נטענות קצת יותר מהר) חשוב: ב P3D, לא ניתן לבצע את הטריק עם ה INSPECTOR של ה 1/2 REFRASH RATE כך שרמת ה STUTTERS דומה לזו של FSX לפני השינוי מגניב לראות שגם המצולות ממודלות ואחרי 5 דקות נזכרים שמה שאנחנו מחפסים הוא סימולטור טיסה יש איזה סלייד ששולט קצת יותר טוב על במים אבל חוץ מזה מדובר ב FSX נטו. לסיכום: PREPAR3D הוא FSX עם 2 "יתרונות" - מצולות הים (כשמפעילים את האפשרות הפריימים יורדים) - צבעים קצת יותר חיים של הטקסטורות אגב לפי נתון זה אני מנחש (אל תתפסו אותי במילה) שכל תוסף שעובד תחת FSX מסוגל לעבוד תחת P3D בכל מקרה אני שמח שיש P3D כי יש מי שממשיך את הסימולטור של מיקרוסופט ואני בטוח שהגרסה הבאה של P3D בתקווה שישרוד תהיה טובה מ FSX אני נשאר על FSX
Noy Farhi פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 תודה תומר. האמת שחוץ מהפיינל בהרצליה והמים בכנרת לא ראיתי משהו כל כך שונה מאשר בFSX. זאת תמונה יפה
Noy Farhi פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 הרצליה נראת אותו דבר ב FSX ו P3D לא יודע... אצלי בסימולטור האדמה באזור מסלול 29 פחות ירוקה מאשר בתמונה שלך...
Harel Dakar פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 תומר, אתה צופה לשינוי דרסטי ב Prepar3d לעומת הFSX?
Shoval Cohen פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 תומר, אתה צופה לשינוי דרסטי ב Prepar3d לעומת הFSX? אני ממליץ לך לקרוא את מה שתומר רשם... בייחוד את הסיכום :wink:
Harel Dakar פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 קראתי והבנתי, אך עדין זו לא התשובה שחיפשתי, אחרי הכל, FSX כמעט ולא אפשרי ל"תיקון" אלא צריך ליצור סביבה חדשה לגמרי.. אחרי הכל השאלה שלי היא, האם לוקהיד מרטין תמשיך לעבוד לשיפור FSX, או שתפסיק.
itzik friedman פורסם יולי 31, 2012 דיווח פורסם יולי 31, 2012 לדעתי כבר עכשיו בלוקהיד יושבים צוות ומפתחים את הגרסה הבאה לp3d, שיחררו מהר את הראשון כי בזה בעצם ״הוטבעה החותמת״ על הרכישה שלהם ממיקרוסופט של זכויות הפיתוח בfs. אבל ברור לי שלוקהיד לא קנו את fs כדי להשאיר אותו צולע כמו שהו במצבו היום... לדעתי צפוי לנו פיתוח רציני בתחום, כשבדגל יהיה תוכנה שתדע סופסופ לנצל ריבוי ליבות וזיכרון אקראי... במיוחד כשx-p נושף בעורף...(או אלי משאיר אבק, ימים יגידו)
Tomer Haim פורסם אוגוסט 1, 2012 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2012 הביצועים דומים מאוד ל FSX אבל לא ניתן לבצע את הטריק הזה של NVIDIA INSPECTOR עם ה 1/2 REFRESH RATE כך שאצלי FSX רץ יותר חלק אבל באותם פריימים