Aaron Dagan פורסם אוגוסט 1, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2012 אני משוכנע שכולכם כבר מכירים את האתר הזה, שנותן תמונת מצב בזמן אמיתי על מה שקורה בתעופה המסחרית באיזורים שונים בעולם. החברים שייצרו את האתר הזה דואגים לשפר אותו והפעם הם הוסיפו אפליקציה נחמדה, אותה ניתן להפעיל בעיקר במחשבים בינוניים פלוס. כאשר מצביעים על צלמית של מטוס ומקליקים פעמיים, נפתח חלון בצד שמאל של המסך עם תמונת המטוס וכמה פרטים טכניים על הטיסה. בתחתית החלון יש כפתור בצבע תכלת עם הכיתוב: Aircraft View. לחיצה עליו פותחת חלון חדש ואת השאר אני משאיר להתרשמותו של כל אחד מכם....... אגב: שינוי במצב התצוגה נעשה ע"י לחיצות על כפתור ימין או שמאל בעכבר. נ.ב. יש גם גרסת PREMIUM למי שמעוניין לתרום ליוצרי האתר, והיא מאפשרת לבצע כל מיני אופציות נוספות. תהנו.
zvi rodes פורסם אוגוסט 2, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2012 מכיר טוב את האתר,בני טס 1.8 בבוקר בשעה 9.00 לפריז עם אל על ELY323 קצת לפני קפריסין זיהיתי את המטוס בצעתי בתוכנה שינוי כך שרק המטוס הזה היה מזוהה על המסך ,ראיתי במדויק את מסלול הטיסה אפילו עד הנחיתה ההסעה עד השרוול,הנחיתה הייתה בדיוק בשעה 14.00,תוכנה מומלצת יש לי אותה גם על הנייד שלי .