עבור לתוכן
Zeev Bucki

מה עם הירידה בפעילות שלנו באירועים האחרונים ובאירוע השבועי!!

Recommended Posts

פורסם
חברים, הדיון הזה חשוב ואני שמח שהוא עולה.

אני חושב שהכל מתחיל ונגמר במה "מה מניע אתכם?"

שאני עולה לפקח, אני לא עושה את החשבון "כמה תנועות יהיו לי?" זה לא מעניין אותי, אני עולה לפקח כי גם לפקח על מטוס אחד זה כיף, אני מסתפק בלשמוע תודה אחת, מטייס אחד - ואם יש יותר אז אדרבה.

אני עולה לפקח גם כי חשוב לי שהמנוע של VATIL ימשיך להסתובב, ואני רואה את עצמי כבורג במערכת הזו.

את התובנות האלה אני כותב לכם אחרי 10 שנים בתחביב, יש דברים שלוקח להם זמן לחלחל ולרדת למטה, אלו הם התובנות שלי, אומר לכם רק שההיסטוריה פה חוזרת על עצמה, שרשור בסגנון הזה הזה עולה כל כמה שנים כאשר דור של פקחים מתחלף.

מציע לכם רגע שתעצרו ותשאלו את עצמכם "מה מניע אתכם?", האם זו כמות המטוסים? או הכיף בלשמוע "תודה על הפיקוח, להישמע".

אני אישית לא מחפש לקבל תודה...

אני עולה כדי לפקח ולא כדי לראות שהתוכנה עובדת...

פורסם
אומנם אני לא חבר חטיבה ולא פקח בישראל אך יש לי כמה עצות.

אותנו בחטיבה מלמדים - יותר פיקוח=יותר תנועה

בשרשור הזה ראיתי שמתייחסים בעיקר לכמות התנועה ("למה לעלות בשביל 2 תנועות?")

כאשר אנשים רואים את ישראל הרבה פעמים בVATSPY הם יגידו "וואלה כנראה ששווה לטוס לשם יש פיקוח".

מה שאני מנסה להגיד זה גם אם אין תנועה תעלו לפקח - אנשים רואים פיקוח באים לטוס. הגישה של השרשור הזה זה "יש תנועה=יש פיקוח"

דוגמא טובה לזה זה המרחב הקפריסאי - תראו כמה זמן בשבוע יש CTR ובגלל זה יש להם יותר תנועה...

קפריסין לא יותר פופולרית מישראל בגלל שזה אי - היא יותר פופולרית בגלל שיש הרבה פיקוח.

גיא,

גם שהיה פיקוח מלא במשלך כמה שבועות לא גרמה לחטיבה לקבל טייסים.

כמה פקחים יכולים לעלות ולא לקבל תנועה?

אם פקח היה עולה לפקח ומקבל תנועה היו עולים לפקח.

פורסם
אומנם אני לא חבר חטיבה ולא פקח בישראל אך יש לי כמה עצות.

אותנו בחטיבה מלמדים - יותר פיקוח=יותר תנועה

בשרשור הזה ראיתי שמתייחסים בעיקר לכמות התנועה ("למה לעלות בשביל 2 תנועות?")

כאשר אנשים רואים את ישראל הרבה פעמים בVATSPY הם יגידו "וואלה כנראה ששווה לטוס לשם יש פיקוח".

מה שאני מנסה להגיד זה גם אם אין תנועה תעלו לפקח - אנשים רואים פיקוח באים לטוס. הגישה של השרשור הזה זה "יש תנועה=יש פיקוח"

דוגמא טובה לזה זה המרחב הקפריסאי - תראו כמה זמן בשבוע יש CTR ובגלל זה יש להם יותר תנועה...

קפריסין לא יותר פופולרית מישראל בגלל שזה אי - היא יותר פופולרית בגלל שיש הרבה פיקוח.

גיא,

גם שהיה פיקוח מלא במשלך כמה שבועות לא גרמה לחטיבה לקבל טייסים.

כמה פקחים יכולים לעלות ולא לקבל תנועה?

אם פקח היה עולה לפקח ומקבל תנועה היו עולים לפקח.

אהלן נוי,

בדיוק על זה דיברתי זה לא עוזר שיש פיקוח כל יום בשבוע.. אני מדבר איתך על אמינות והכי חשוב התמדה

התמדה פירושה - גם באירוע שאין טייסים נשארים לפקח ואף עמדה לא תרד לפני הזמן.

אמינות - שטייסים זרים ידעו - ביום שבת ב1600Z יש פיקוח בישראל - עדיף כמה שיותר בקרות מרחביות ואז להתחיל לשלב גם מגדלים.

זאת דעתי, אם אתה רוצה להמשיך בדיון פנה אלי במייל אני פתוח לפניות.

גיא

פורסם

גיא , התמדה זה לא מה שיביא לנו פיקוח כי במשך המון זמן התמדנו באירוע השבועי ושום דבר לא קרה...

מצד שני אני בטוח שאפשר לפנות לטייסים אחרים באירופה ולמשוך אותם לפה.

שנוי עולה תל אביב לשעתיים באופן ספונטני 98 אחוז מהתנועה שהוא מדבר אלייה היא טייסי VATIL.

למה ? כי רוב האירופים יעדיפו ואני מדגיש רוב ולא כולם , לעשות טיסה מאירופה אל ישראל.

ולא בן גוריון אילת. לכן צריך לתאם איתם מראש , אני חושב שאם תעשה סקר דימוני בין טייסי ואטסים הטסים באירופה רובם לא יודעים על אירוע שבועי בישראל.

פורסם
זאת דעתי, אם אתה רוצה להמשיך בדיון פנה אלי במייל אני פתוח לפניות

גיא,

אני לא רוצה להמשיך את הדיון במייל...

צריך להמשיך את הדיון פה כי זה דיון פתוח ותרבותי..

אנחנו מדברים על בעיה שצריך לפתור ולא בעיה שתסדר דרך המייל.

אני אשמח לשמוע איזה הצעות אתה מציע לנו בתור משהו שחבר בחטיבה זרה?

ולא כמו תמשיכו לעלות ולהתמיד כי זה לא עוזר...

פורסם
גיא , התמדה זה לא מה שיביא לנו פיקוח כי במשך המון זמן התמדנו באירוע השבועי ושום דבר לא קרה...

שנוי עולה תל אביב לשעתיים באופן ספונטני 98 אחוז מהתנועה שהוא מדבר אלייה היא טייסי VATIL.

למה ? כי רוב האירופים יעדיפו ואני מדגיש רוב ולא כולם , לעשות טיסה מאירופה אל ישראל.

ולא בן גוריון אילת. לכן צריך לתאם איתם מראש , אני חושב שאם תעשה סקר דימוני בין טייסי ואטסים הטסים באירופה רובם לא יודעים על אירוע שבועי בישראל.

זה כבר עניין של שיווק... אם ההיתם מפרסמים את האירוע באתר של וואטסים היה הרבה מאד תנועה. אף פעם לא ראיתי אירוע של וואטיל במסגרת האירוע השבועי מפורסם בוואטסים. לדוגמא:יש מבחן באירוע השבועי - לפרסם שיש CPT בישראל, לשלוח BROADCAST לכל הטייסים זה נקרא לשווק!!

כשאני מדבר עם אנשים מאירופה שזה לעיתים מאד קרובות אני תמיד אומר להם לבוא לטוס בישראל... מעכשיו זאת החלטה שלהם האם לבוא או האם לא.

גיא

פורסם

גיא אני רואה שאתה חבר בחטיבה זרה ואני לא זוכר שראיתי אותך לאחרונה טס הרבה בישראל ורואה בעצמך

כמה ומתי פיקוח יש. אני לא יודע אם אתה מעודכן בתור חבר בחטיבה זרה כמו חברי חטיבה אחרים ופקחים ותיקים

שמגיבים בשרשור הזה אבל מצטער להגיד שלעודד אותנו לעלות ולהתמיד באמת לא יעשה הרבה פה..

תביע את דעותיך/הצעותיך פה אם יש לך וזה הוא דיון פתוח מול כולם אז לא נראה לי שזה בעיה להגיב פה מול

כולם את הדעות וההצעות שלך במקום במייל.

זה כבר עניין של שיווק... אם ההיתם מפרסמים את האירוע באתר של וואטסים היה הרבה מאד תנועה. אף פעם לא ראיתי אירוע של וואטיל במסגרת האירוע השבועי מפורסם בוואטסים. לדוגמא:יש מבחן באירוע השבועי - לפרסם שיש CPT בישראל, לשלוח BROADCAST לכל הטייסים זה נקרא לשווק!!

כשאני מדבר עם אנשים מאירופה שזה לעיתים מאד קרובות אני תמיד אומר להם לבוא לטוס בישראל... מעכשיו זאת החלטה שלהם האם לבוא או האם לא.

גיא

גיא על מה אתה מדבר? הנה לך בבקשה הכל מפורסם באתר של וואטסים וגם בפייסבוק תמיד מפרסמים:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=57818

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=62128

לא מספיק? סרטונים מדהימים על בן-גוריון ואילת כדי למשוך לפה אנשים:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=57819

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=57820

פורסם
גיא אני רואה שאתה חבר בחטיבה זרה ואני לא זוכר שראיתי אותך לאחרונה טס הרבה בישראל ורואה בעצמך

כמה ומתי פיקוח יש. אני לא יודע אם אתה מעודכן בתור חבר בחטיבה זרה כמו חברי חטיבה אחרים ופקחים ותיקים

שמגיבים בשרשור הזה אבל מצטער להגיד שלעודד אותנו לעלות ולהתמיד באמת לא יעשה הרבה פה..

תביע את דעותיך/הצעותיך פה אם יש לך וזה הוא דיון פתוח מול כולם אז לא נראה לי שזה בעיה להגיב פה מול

כתבתי בתגובה למעלה.

תסתכל בלוג שלי בוואטסים. על ה10 טיסות האחרונות.

איפה הם היו? רובם בישראל או מישראל למדינות אירופה.

פורסם

כתבתי בתגובה למעלה.

תסתכל בלוג שלי בוואטסים. על ה10 טיסות האחרונות.

איפה הם היו? רובם בישראל או מישראל למדינות אירופה.

לגבי מה שאמרת מקודם על פרסום האירועים ערכתי את התגובה למעלה עם עוד תוכן.

פורסם

גיא

גיא על מה אתה מדבר? הנה לך בבקשה הכל מפורסם באתר של וואטסים וגם בפייסבוק תמיד מפרסמים:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=57818

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=62128

לא מספיק? סרטונים מדהימים על בן-גוריון ואילת כדי למשוך לפה אנשים:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=57819

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=2&t=57820

הינה - זה באתר של וואטסים? זה בפורום של וואטסים מזרח תיכון.

אני מדבר על פרסום בעמוד הראשי של וואטסים. כאשר אני רוצה לטוס באירועים אני לא נכנס לפורומים של וואטסים. אני מסתכל בדף הראשי ורואה איפה יש אירועים.

לגבי הסירטונים - הם מדהימים ביופיים אבל כמו שכתבתי למעלה לשווק.

אני אומר לכל מי שאני מדבר איתו בואו לטוס מ\אל ישראל ושולח להם את הדף. אבל אני לא יכול להכריח אף אחד.

פורסם

גיא

אני דברתי עם מישהו בצוות החטיבה ושאלתי אותו מספר דברים שהציקו לי בפרסומים של האירועים בואטיל והאירוע השבועי (בין היתר דף הבית של ואטסים).

ועושים מה שאפשר , גם אם זה לא 100 % מכל הפרסום האפשרי עושים מה שאפשר.

אתה מוזמן לשאול לייעץ ולקבל תשובות מאנשי הצוות.

תפנה לנוי בפרטי ושאל אותו למה מחלקת הדרכה לא עושה תזכירים בואטסים...

תפנה את הדברים לאנשיים הרלוונטים שאולי יכולים לעשות משהו ולשפר את הפרסום.

פורסם

ראיתי שהתייחסת לסוגיית הפייסבוק - אני לא מאמין שיש בדף של וואטיל אנשים ממדינות זרות.

אך אני מאמין שאם כל יום חמישי\שישי נפרסם את האירוע השבועי בדף של וואטסים. תהיה הצלחה מדהימה.

פורסם
ראיתי שהתייחסת לסוגיית הפייסבוק - אני לא מאמין שיש בדף של וואטיל אנשים ממדינות זרות.

אך אני מאמין שאם כל יום חמישי\שישי נפרסם את האירוע השבועי בדף של וואטסים. תהיה הצלחה מדהימה.

אתה מוכן לעזור ולקחת חלק בפרסום של האירוע השבועי בVATSIM?

בין אם זה באתר הראשי ובין אם זה בחטיבה שאתה נמצא?

פורסם

זה צריך להיות התפקיד של מנהל אירועים או יחסי ציבור , לא של גיא שוחט.

פורסם

זה צריך להיות התפקיד של מנהל אירועים או יחסי ציבור , לא של גיא שוחט.

נכון.. אבל תמיד טוב לקבל גם עזרה ממקור חיצוני...

גיא נמצא בחטיבה אחרת ולא VATIL ולכן אולי הוא רואה את הדברים אחרת מאשר אנחנו ואולי זה שווה לעשות שת"פ בינו לבין מנהל אירועים.

אגב שת"פ זה גם משהו שצריך לסדר בחטיבה.

פורסם

אתה לא יכול לסמוך על זה שמישהו חיצוני ידאג לפרסום של משהו כמו אירוע שבועי.

נכון אפשר לעזור לדבר עם חברים באירופה וכו..

אבל הפרסום המשמעותי כמו ףף דף בית בואטסים, VROUTE ומיילים לחטיבות וחברות וירטואליות זה מנהל רשמי לא חבר חטיבה.

פורסם
נוי,

אני מוכן לעזור בפרסום. זה תחביב של כולנו וכל אחד צריך לתרום את חלקו בו

גיא

אחלה תודה רבה גיא.

בזמנך הפנוי כמובן תיצור קשר עם אור בכתארי (מנהל מחלקת אירועים) ותראו ביחד מה אפשר לעשות.

vatil5@vatil.org.il

פורסם

אבל הפרסום המשמעותי כמו ףף דף בית בואטסים, VROUTE ומיילים לחטיבות וחברות וירטואליות זה מנהל רשמי לא חבר חטיבה.

את הפרסום המלא באתר VATSIM המנהלים הרלוונטים יעשו..

הצעות ועצות אפשר לקבל גם ממשהו חיצוני.

פורסם

את הפרסום המלא באתר VATSIM המנהלים הרלוונטים יעשו..

הצעות ועצות אפשר לקבל גם ממשהו חיצוני.

זה בדיוק מה שכתבתי למעלה.

אתה רצית שהוא יעזור לפרסם לא יתן הצעות...

אני חושב שכל מנהל ב ואטיל בעד שישלחו לו מייל עם עצות והערות.. במיחוד שזה מגיע ממישהו מחטיבה זרה.

אבל אני מדבר על זה שמי שצריך לנהל פירסום רשמי זה המנהל..

פורסם

בנוגע לשת"פ של וואטיל עם החטיבה שאני חבר בא. היה ניסיון לעשות שת"פ אך הוא לא יצא לפועל.

תמיד אפשר למסות שוב ובנושאים אחרים

גיא

פורסם

יש בדף של ואטיל אנשים ממדינות זרות, לא הרבה אבל יש.

גם מספר חברות תעופה וחטיבות זרות עשו לייק לדף ועוקבות אחרי פרסומים, זו הסיבה שפתחתי את הדף הזה, כדי לעורר פרסום ותקשורת עם חברות זרות.

פורסם

כמה דברים לגבי ירידת פעילות.

נתחיל מיזה שבכל ווטסים יש ירידת פעילות עכשיו בגלל חופשות הקיץ, לא רק אתם כאן נמצאים בתחתונים בים כל היום אני מרגיש את זה שאני טס באירופה

מעבר גיא שוחט צודק בכל מילה , שהעפתי לפני כמה חודשים למישהו הודעה מהפורום על פרסום משמרת שהוא לא פרסם ביורובוק, אז עשו כלל זה לא מחייב ככה אנחנו יורים לעצמיינו ברגל,

שבחדר בקרה פרסמו את האירוע ב VROUT בזמן האירוע זה לא היה שווה משהו, שמיתוך עשרות אירועים שבועיים אולי פעמים ספורות זה פורסם בלוחות ארועים

שיקום כאן מישהו שחורש עם ה NGX בלגים פנימיים את אירופה ולא יודע שיום רביעי זה האוסטרים, יום שלישי זה מילאנו-קלן-ציריך- קופנהגן ושישי או ראשון פריז גם בלי להסתכל בבוקינג? למה כי הם שיווקו את עצמם כמעט ואין יום רביעי שאין בVROUTE את הלוגו של האירוע השבועי של האוסטרים עם סנופי עליו, ולא, לשים משמרת פיקוח ביורובוק שעה לפני ההתחלה כי מנהל הפורום המאניאק מחייב אתכם זה לא מספיק , אם לא מחשיבים את לרנקה היעד הכי קרוב הוא מרחק של שעתיים ברוטו של טיסה.

דבר נוסף ואחרון להחזיק אירוע שבועי לא צריך נבחרת של 30 פקחים מספיק 1 ת"א או גישה העיקר שיהיה כיסוי מרחבי, השתתפתי בכמה אירועים שבועיים שזה היה הפיקוח העיקרי וזה הספיק.

פורסם

אני ימשיך לחזור על זה שיווק!

כל אחד יעשה מה שהוא יכול (כמו שאבא שלי נוהג לומר - גרוש לגרוש נהיה לרכוש - כל אחד יביא פה חבר שם חבר בסוף יהיו הרבה אנשים)

וטיפה משיעורי פסיכולוגיה - אין מוצר לא טוב יש מוצר שלא משווק נכון

הדוגמא הכי טובה לזה היא האייפון. - תכלס רוב האנשים שקנו אותו לא קנו אותו בגלל המעבד המהיר שיש או בגלל המסך שלו.

הם קנו אותו בגלל שהוא שווק טוב ובעיצוב יפה.זהו.

פורסם

אני כתבתי מקודם שלדעתי רוב האירופיים לא מודעיים לכך שבשבת יש אירוע שבועי בישראל..

אז לדעתי הגורמים הרלוונטים צריכים לעשות חושבים איך משפרים פירסום.

ואז אולי ניראה עלייה בטייסים הזרים...

גיא -

אי אפשר לצפות שאתה תדבר עם שניי חברים ואני אדבר עם חברים וטל פלג ואלעד ידברו עם חברים.

זה צריך להיות פרסום שנוגע לכלל הטייסים - כמו דף הבית של ואטסים הירובוק וגם משהו בסגנון שלפרסם בפייסבוק של חברות וירטואליות וחטיבות אחרות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...