עבור לתוכן
guy13

חזרה לתחביב האהוב..

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם, לאחר המון זמן, (כמעט שנתיים) שלא יצא לי להתעסק בתחביב האהוב עלי החלטתי שאני חייב לחזור לפני הצבא לטוס קצת..

אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני מחפש את כל העדכונים לסינרים שקיימים, ממה שהבנתי יצא סינרי חדש של בן גוריון שבתשלום.. מחפש

אם יש משהו בחינם.

כמו כן אשמח לקצת עדכונים שתוכלו לתת לי על דברים כלליים.. אני פשוט לא יודע כלום ולא מעודכן.

תודה מראש על העזרה ושיהיה לכולם יום טוב!

פורסם
תודה,

עוד שאלה שלא מצאתי תשובה, האם קיים עדכון לסינרי של בן גוריון בחינם?

תודה לעונים.

אהלן גיא! ברוך השב.

למיטב ידיעתי, סינריים אפשריים ל-FSX של בן גוריון:

1. בתשלום. לא ראיתי אותו, מבין מכולם שהוא ברמה מדהימה ותואם למציאות כולל כל הדברים החדשים בשדה. מתעדכן בצורה כמעט מיידית בשינויים עתידיים.

2. חינמי ישן - גרסת FS9 - מוריד פריימים, מיקומים לא לגמרי תואמים לסינריים האחרים כך שברשת לפעמים יש אי תאימות של כמה עשרות מטרים בינך לבין מטוסים שמתשתמשים בסינרי בתשלום, שהוא כן מדוייק. עם זאת, הסינרי יפה וכולל הרבה פרטים. אתה כנראה עוד זוכר אותו - הוא לא השתנה בשנתיים האחרונות.

3. אפקד חינמי - בסיסי, כולל את כל המסלולים העדכניים והחניות במיקומים התואמים לסינרי שבתשלום, כולל גם אובייקטים של בניינים מסביב ברמה טובה, פשוט לא מפורט מבחינת אובייקטים. נוח מאוד מבחינת פריימים.

לגבי שאר הארץ, יצאו הרבה פוטורילים של פנים הארץ מאת תומר חיים. ממליץ לך פשוט להריץ חיפושים בפורום, באבסים, בפלייטסים, באתר של תומר חיים, באתר החטיבה. איזה מחקר קטן, לראות שאתה לא מפספס שום דבר.

ברוך שובך לתחביב!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...