Ittai Arnon פורסם ספטמבר 16, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2012 חטיבה יקרה ! שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה, בריאות, אושר, שמחות והרבה טיסות ופיקוח און-ליין ! לקראת שנת תשע"ג אנו מכינים מספר חידושים, הנה לכם טעימה: :!: :!: :!: כנס חטיבה שנתי: :!: :!: :!: כן, כן ! אני גאה לפרסם כי נקיים כנס שנתי כמיטב המסורת בתאריך ה 17.10.12 יום רביעי. (יוצא חול המועד סוכות) הכנס יתקיים בהרצליה על החוף (המקום של שמוליק*) צמוד לקניון ארנה. לוח זמנים, דרכי הגעה יפורסם בהמשך בהודעה יעודית. בינתיים הכניסו ליומנים! אתר חטיבה ופורום חדש: בחודשים האחרונים עומל הצוות על הקמת אתר ופורום חדשים. הממשק החדש עובד ישירות מול שרתי ורטסים ולכן כל בעל יוזר וסיסמא יוכל להתחבר לפורום ולאתר והמערכת תזהה אותו אוטומטית. פרטים בהמשך ! צוות חטיבה: בימים אלו אני בונה צוות חדש\ישן לחטיבה. בגדול, החטיבה תנוהל ע"י 3 מחלקות: מחלקת הדרכה, מחלקת אירועים, מחלקה טכנית. צפו לעדכונים בהמשך !
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 16, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2012 שנה טובה שנת בריאות שגשוג והצלחה לכל חברי וואטיל היקרים ממני מה"מלכה" ומה"דיילת" ! :drinking: נקווה שבשנה הבאה עלינו לטובה השמיים של וואטיל יהיו יותר עמוסים בתנועה כי כל ההשקעה של הפקחים ומחלקת ההדרכה לא באה לידי ביטוי בלי הטייסים... בוקי זאב:4X-MJB
David Bendavid פורסם ספטמבר 16, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2012 שנה טובה ומתוקה! הרבה הצלחה לחטיבה, סחטיין על החידושים. מקווה לחזור לעניינים בקרוב חג שמח לכולם!
yuvyuv121 פורסם ספטמבר 17, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2012 שתהיה לכל וואטיל שנה טובה ומלאה בנקודות ירוקות
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2012 תיקון קטן לדבריו של איתי. כנס החטיבה יהיה בתאריך שכתוב קרי יום רביעי ה 17.10.12 רק שזה לא בחול המועד סוכות . שנה טובה לכולם!
Etai Charit פורסם ספטמבר 19, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2012 כיף לראות שהצוות עובד וגם חושב. כהרגלי בקודש אני מפספס את כנס החטיבה עם תירוצים טפשיים, אחכה בסבלנות לכנס אחר במסווה של הרצאה ו/או יום העשרה. שנה טובה ומפליאה לטובה לכל החטיבה!
Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 21, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2012 ה17.10 לא יוצא חול מועד סוכות סוכות נגמר ב9.10 יש תאריך אחר? שנה טובה לכולם